Įkraunama...
Įkraunama...

"Žolė"

As neskatinu zoles rukymo, bet mano isitikinimu ir ziniomis, viena kita kart parukius zoles bus daug mazesne blogybe, nei nuolat rukyti tabaka.. Ypac mamytems, turincioms vaikucius ar ju planuojancios.
Kaip pasake gydytoja - alkoholis gali buti ir vaistas, ir nuodas, priklauso nuo kiekio, o rukymas tik nuodas. Beje, teisingai buvo pamineta - gimdymo metu (pvz. Amerikoj) siulomos juoko dujos(taip atrodo vadinasi). Manau, cia daug blogiau, nes jos tikrai patenka vaikuciui.
Atsakyti
QUOTE(anciux @ 2005 12 19, 23:41)
Mielosios, patarkit. Turiu draugą, jis nuostabus žmogus, rūpestingas, dėmesingas na ir visoks kitoks, koks tik gali būti moteriai. Bet jis rūko "žolę" ir man tai labai nepatinka. Kiek kartų buvo apie tai kalbėta, kiek aiškintasi, viskas veltui. Negaliu ir nenoriu su tuo susitaikyti, bet nežinau ką dar galėčiau padaryti. Gal kas buvot susidūrę su tokia situacija, padėkit apsispręst. Ačiū.

Jei tau tai labai nepatinka, daryk isvadas. Jei viskas veltui, tai nemanau, kad kas nors ir pasikeis. Palik ji.
Mano viena drauge irgi draugavo su vienu vaikinuku, kuris ruke zole. Bet vos tik jie pradejo rimtai draugauti, jis iskart mete ir niekada daugiau neberuko. Bet cia turbut isimtis. 4u.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu ko čia dėl tos žolės tokios karštos diskusijos? Alkoholis yra žymiai blogiau ir niekas dėl to problemų nedaro - pardavinėja ant kiekvieno kampo ir vartoja visi vos ne kasdien. Žolė tai ne kokainas, ne heroinas, ne LSD. Prie jos taip greitai nepriprantama ir poveikis ne toks blogas kaip alkoholio.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 02, 16:29)
Nelabai suprantu ko čia dėl tos žolės tokios karštos diskusijos? Alkoholis yra žymiai blogiau ir niekas dėl to problemų nedaro - pardavinėja ant kiekvieno kampo ir vartoja visi vos ne kasdien. Žolė tai ne kokainas, ne heroinas, ne LSD. Prie jos taip greitai nepriprantama ir poveikis ne toks blogas kaip alkoholio.

Jau vien tik smirda kaip. blink.gif
Atsakyti
nieko ce tokio jei kartais paruko laugh.gif wink.gif vat jei kazka stipriau, tada gal ir jau problema (jei daznai) , o zole.. nieko ce baisaus manau wink.gif
Atsakyti
Anokia čia problema, jei myli tai ,,išauklėsi", manau daugelis merginų man pritars wink.gif juk mes vis tiek sugebam palenkti vyrą jam to nesuvokiant į tą pusę kuri mums reikalinga smile.gif Taigi.. Mažiau panikos, nes nėra čia tame nieko baisaus ir imkis veiksmų jam to nesuvokiant wink.gif Sėkmės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 vasario 2007 - 00:53
QUOTE(Zitlali @ 2007 02 04, 01:53)
Anokia čia problema, jei myli tai ,,išauklėsi", manau daugelis merginų man pritars wink.gif juk mes vis tiek sugebam palenkti vyrą jam to nesuvokiant į tą pusę kuri mums reikalinga smile.gif Taigi.. Mažiau panikos, nes nėra čia tame nieko baisaus ir imkis veiksmų jam to nesuvokiant wink.gif Sėkmės wink.gif

manau čia labai klaidingas požiūris, kad žmogų galima perauklėti. Ir apskritai, kokią Jūs turit teisę auklėti žmogų? Ir kam tada jis, jei dar auklėt reikia? Nu žodžiu.
O antra, nematau nieko blogo žolėj.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 02 04, 13:01)
manau čia labai klaidingas požiūris, kad žmogų galima perauklėti. Ir apskritai, kokią Jūs turit teisę auklėti žmogų? Ir kam tada jis, jei dar auklėt reikia? Nu žodžiu.
O antra, nematau nieko blogo žolėj.

Nu tik nesakykite prašau, kad Jūs nealuklėjate vyro.. Atsiprašau, gal netaip išsireiškiau ,,apsišlifavimas"-tas pats velnias. Kiekvienas taikosi arba prisitaiko. Taigi, jei myli, ,,susitaikys/apsišlifuos" pagal tave smile.gif Nėra nei vienos poros, kuri susitiktų, nesipyktų , nebūtų jokių nesusipratimų ir t.t. juk tai ir yra vienas kito auklėjimas..
O man mano ,,klaidingas" požiūris visai patinka, nes iki šiol problemų su juo nebuvo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 vasario 2007 - 17:10
O tą žolę rūko kiekvieną dieną? Jei tik kartais tai nematau tame nieko blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodcke: 10 vasario 2007 - 20:37
Na aš asmeniškai nematau problemos tame kad parūko žolės. Pati ją pavartoju kartais. Bet retai ir kompanijoj. Mano draugas nerūko jos. Bet man perdaug nieko nesako. Tai va. Problema tada - kai pradedama rūkyti kasdien, kompanija nebesvarbu, bile kad tik parūkyti. BET - jei tektu rinktis su kuo gyventi - ar su alkoholiku ar su žolininku - net negalvojus rinkčiaus žolininką. Šiaip, jei autorei nepatinka tas faktas kad jis rūko žolę - nu spjauk tu į tai. Nedaryk problemos ten kur jos nėra. Aišku jei žole chata kvepia visą laiką - na tada jau bėda, bet tokių atvejų retai būna. Taigi, jei žmogus geras, tave myli, protingas - manau atleistinas galėtų būti tas papalinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2007 02 11, 17:37)
Na aš asmeniškai nematau problemos tame kad parūko žolės. Pati ją pavartoju kartais. Bet retai ir kompanijoj. Mano draugas nerūko jos. Bet man perdaug nieko nesako. Tai va. Problema tada - kai pradedama rūkyti kasdien, kompanija nebesvarbu, bile kad tik parūkyti. BET - jei tektu rinktis su kuo gyventi - ar su alkoholiku ar su žolininku - net negalvojus rinkčiaus žolininką. Šiaip, jei autorei nepatinka tas faktas kad jis rūko žolę - nu spjauk tu į tai. Nedaryk problemos ten kur jos nėra.  Aišku jei žole chata kvepia visą laiką - na tada jau bėda, bet tokių atvejų retai būna. Taigi, jei žmogus geras, tave myli, protingas - manau atleistinas galėtų būti tas papalinimas  smile.gif

Žinau Simute, kad kartais žolytę patrauki biggrin.gif
Atsakyti
I metelius karteli,tai ir as jos neatsisakau,draugu kompanijoje,bet aisku su saiku visa tai daryti reikia smoke.gif
Atsakyti