Įkraunama...
Įkraunama...

"Žolė"

nematau nieko blogo, jei i menesi karta du paruko.
gyvenimas nuo to blogesnis tikrai netaps
Papildyta:
QUOTE(Nuis @ 2014 08 25, 20:30)
Sveikos.. Matau, kad tema senokai nenaudojama, bet bandysiu sulaukti jūsų dėmesio. Turiu draugą. Ir kaip jau manau aišku, rūko žolę jis. Senai, apie 8 metus. Sakė, kad ankščiau rūkydavo kas kelias dienas, arba kas savaitę, dvi. Kai susipažinom jis sakė, kad rūko kas pora savaičių. Paklausė mano nuomonės dėl to, man, žinoma, nepatiko. Prašiau jo visada pasakyti kada rūkys. Pasako. Vėliau susitarėm, kad ne dažniau nei kartą per mėnesį. Jis sutiko. Išleidžiu jį be pykčių, degu ir kunkuliuoju viduje, bet su šypsena veide palydžiu pro duris (gyvename kartu). Kartą buvom labai susipykę dėl jo "hobio" kai jis planavo rūkyti, o aš buvau prieš. Bet vėliau nusprendė, kad paklausys manęs ir nerūkys. Kitą dieną jis pasakė, kad man vos nepamelavo ir būtų rūkęs. Bet susilaikė. Gerbiu jį už tai. Bet vis gi tai yra problema. Jis rūkė paskutinį kartą prieš dvi savaites maždaug ir šeštadienį ėjo susitikti su drugais ir aplaistyti naują pirkinį. Kaip ir nujaučiau, laistyti norėjo rūkydamas. Užprotestavau, kad nesilaiko mūsų susitarimo, lengvai apsipykom, nes mat proga.. Bet vis dėl to prižadėjo nerūkyti. Šiandien lyg nujausdama, įlindau į jo telefoną. Spėkit ką radau? Ogi vos šėjęs pro duris išsiuntė sms draugui, kad ruoštų viską. Paklausiau jo ar tą dieną rūkė. Sakė, kad ne. Bet kai paklausiau ką tada reiškia ta sms, jo atsakymas buvo "tai galvojom, bet vėliau nusprendėm, kad nerūkysim, nes vos kelias valandas būsim susibėgę, nespėsim išsiblavinti". Gerai tai, kad jis niekada nevairuoja tokios būsenos. Nežinau ar juo tikėti.. Visų pirma, jis man melavo, kad nerūkys, o išėjęs sakė draugui, kad ruoštų. Negaliu susitaikyti su jo melu. Gal ir nerūkė, bet melavo man. Neatrodė viskas labai rimta, bet dabar pradeda atrodyti.. Prašiau dėl šio dalyko niekada nemeluoti ir štai ko sulaukiau.. Galbūt tai nepirmas kartas? Prieš kelis mėnesius netgi kalbėjau apie įpročio atsikratymą. Sakė, kad pirma turi būti žmogus to vertas. Mes kartu palyginti dar nesenai, taigi suprantu, kad negali dar nuspręsti verta aš to ar ne. Bet jei jis nebepirmą kartą meluoja, nežinau ar galiu juo tikėti. Pasitikėjau šimtu procentų, bet paskutinis kartas privertė net į jo telefoną įlysti. Esu pasimetusi.. Gera su juo, labai geras su manimi, tikrai matau, kad myli, ir aš jį myliu. Kai pradėjom būti kartu, ber daug jis man patiko, kad dėl vieno minuso nutraukti net nepradėtus santykius. Bet dabar net nežinau kaip juo dar pasitikėti. Vieną kartą vos nepamelavo, o šįkart galbūt jau ir pamelavo. Pasitikėjimas juo smunka.. Kas toliau? Norėčiau sulaukti nuomonių, nes iš šono visada matosi tai, ko nematai dalyvaudamas tame. Ir galbūt esate susidūrusi su tuo kuri nors? Laukiu jūsų pasisakymų. Ačiū iš anksto..  ax.gif



Pala, o kodel toki drambli darai? na paruko jis kartais, ar nuo to yra blogesnis zmigus? ar maziau tavimi rupinasi? maziau myli? maziau demesio rodo? kodel tu jam nurodineji ka daryti?
Atsakyti
blush2.gif
Žolė žolytė.. taip "nekaltai" skamba. Bet tai ~ narkotikas, ir visi tai žinom.
Neplanuokit vaikelių su narkomanais, prieš tai rimtai tarkitės su medikais.
Atsakyti
mano puseseres draugas ruko, na kai suzinojau
taj nekokia nuomone
buvo, bet ji sako jis tik retkarciais cia nieko tokio,
nes ir pati paruko doh.gif kartais, praejo kiek laiko
o ji sako as nebegaliu jis ruko kasdien ir po kelis
kartus, pykstames ir pan, ir sako mes, del jos, bet
deja... beto nebegali.. ir kazin ar kada begales be
specialistu pagalbos. nes kad ir nerimta atrodo zole
bet... ir prie jos priprantama. nieko nesakau bet
reikia mastyt kol laikas. reti parukymai tikrai
nieko nereiskia jei jie buna labai reti, mano nuomone. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte112: 21 lapkričio 2014 - 13:47

Man atrodo štai čia ir turėtų pasibaigti mūsų diskusiją vien dėl šių dviejų priežasčių - pirma, tamsta pradėjo naudoti argumentum ad hominem (negražu); antra - jus kontraargumentuojate, net neperžvelgdamas jums pateiktų argumentų. Jūs kanapes vadinate nekaltu augalėliu (kažkur girdėta). Pateiktose nuorodose apie THC žiūrima iš mokslinės pusės, o jūs kalbate iš vartotojo pusės, tad jūsų diskusija yra dvilypė. Ginate marichuaną iš asmeninės perspektyvos pateikdamas argumentus iš visiškai kito sektoriaus. Tuo tarpu aš apie marichuaną kalbu tik iš sveikatos pusės pateikdama argumentus iš tos pačio mokslo sektoriaus ir iš daugkartinės asmeninės patirties, kuri nors daugeliu kartų atrodė maloni, užtat galutinės išvados vis vien buvo neigiamos.

Taigi, manyčiau šalys, kurios dešimtgubai investuoja į mokslo ir tuo pačiu medicinos tyrimus, turi pakankamą kompetenciją spręsti ar marichuana teikia daugiau naudos ar žalos. Jūsų nuorodas peržiūrėjau, lygiai taip pat galiu pateikti ir savų nuorodų:

http://www.webmd.com...and-its-effects

Paprastumo dėlei net išversiu kelis teiginius į lietuvių kalbą, idant būtų paprasčiau kolegai.
Šalutiniai poveikiai (fiziniai):

Tachikardija
Aukštas spaudimas
Didžiulis skysčių netekimas pasireiškiantis troškuliu
Lėtas reakcijos laikas

Šalutiniai poveikiai (psichologiniai):

Paranoja
Erdvės ir laiko nenuovokumas
Trumpalaikės atminties sutrikimas

Dabar užginčykite, jog šie pasireiškiantys simptomai yra klaidingi. Nemanau, kad sugebėsite, nes tuomet apskritai labai abejoju ar esate kada nors vartojęs marichuaną. Taigi, darant prielaidą, kad užginčyti jų negalite, tenka pripažinti, kad šie poveikiai daro pakankamai didelę žalą organizmui ir nusveria teigiamus šios medžiagos aspektus.

Citata:
Kitas šaltinis, kuriame pasakojama ir apie tamstos stebuklingus gydymus nuo vėžio, ir apie imuniteto silpninimą, ir apie širdies sutrikimus, o taip pat ir psichikos žalą.
http://alcoholism.ab...ffects.-Lya.htm

Tiesa, ir nepamirškite patikrinti dar ir šio straipsnelio apie "nekaltą" augalėlį.
http://www.farmapedi.../Marihuana.html

p.s. Nuo šito aš net prunkštelėjau. Nuo kada pirminis šaltinis, t.y. patirtis, tampa miglotais išgyvenimais? Savo kūnu, savo sąmonė išgyvenau visą kanapių poveikį daug kartų. Norite pasakyti, kad tai yra niekinis argumentas? Galiu jums nuo A iki Z+ papasakoti visą šio nekalto augalėlio poveikio procesą. Taip kad jau pardon, bet mano argumentai kur kas svaresni, nes neigiamą asmeninę patirtį patvirtina literatūra. Kai tuo tarpu jūsų pozicijos apskritai nesuprantu šiuo klausimu. Rodos diskutuojate norėdamas tik laimėti diskusiją, o ne įrodyti vieną ar kitą faktą.

laba diena

patiko jusu atsakymas, tikrai pritariu kad labiau remtis reikia mosklinemis isvadomis, bet nereik atmest ir is paciu vartotoju puses. Tiesa kaip filtruoti kur plepalai o kur rimta kalba velgi sudetinga. Kas nemoka EN kalbos ir lietuviskai informacijos nori rast galit paskaitynet [topic='']https://cbdnauda.lt[/topic]

Atsakyti