Įkraunama...
Įkraunama...

"Žolė"

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu ,pabandzius" parukyt zoles...Pirmas kartas - jokiu emociju (ta prasme , jokio poveikio ) , kai tuo metu , kiti zmones ,,is kazko" zvenge g.gif Antras bandymas : buvo juokinga , kai pristodavom prie zmoniu - visokiu nesamoniu klausinedami blink.gif fool.gif . Trecias bandymas ... apskritai-jokio poveikio ( aciu Dievui ) . Sakoma , zole sveikesne uz tabaka - gal but , bet , kad smegenys tirpsta - tai jau tikrai doh.gif fool.gif
Atsakyti
kaip tu taip nusprendei tirpsta? biggrin.gif tiesiog tu atsipalaiduoji, ishlaisvini ish saves viska ka noretum pasireikst, ar dar ka smile.gif del to zmones laisvesni zymiai laisviau bendrauja, humoro jausmas stipresnis 4u.gif cool.gif beto bandymai ir bus bandymai, ir prisigerk 1a karta, tai irgi vemsi ir dar ka biggrin.gif del to komentuot gali ne bandytojas, o rukantysis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dedejomajo: 02 rugpjūčio 2009 - 13:45
Aistros verda biggrin.gif
Atsakyti
priyariu dedejomajo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 08 02, 19:43)
priyariu dedejomajo smile.gif

Kaip ir visi narkotikai bei alkoholis, zole veda prie asmenybes degradavimo. Turiu graziu pavyzdziu savo aplinkoje. Siuo atzvilgiu mano nuomone labai griezta, be jokiu abejoniu atsisveikinciau su narkomanu, nepakesciau savo namuose apsirukiusio piliecio ir narkotiku. Ir nejuokinkit paaiskinimais, kad cia nieko blogo. Negi kitaip linksmintis neimanoma? O jeigu jis ne narkomanas, jeigu cia siaip nekalta pramoga, tegul atsisako jos del taves. Vat ir pamatysi, narkomanas jis ar ne.
Atsakyti
Nevartoju žolės ir nėra noro
Atsakyti
QUOTE(Jolocka505 @ 2009 08 02, 19:42)
Kaip ir visi narkotikai bei alkoholis, zole veda prie asmenybes degradavimo. Turiu graziu pavyzdziu savo aplinkoje. Siuo atzvilgiu mano nuomone labai griezta, be jokiu abejoniu atsisveikinciau su narkomanu, nepakesciau savo namuose apsirukiusio piliecio ir narkotiku. Ir nejuokinkit paaiskinimais, kad cia nieko blogo. Negi kitaip linksmintis neimanoma? O jeigu jis ne narkomanas, jeigu cia siaip nekalta pramoga, tegul atsisako jos del taves. Vat ir pamatysi, narkomanas jis ar ne.

a cia reiktu atsirinkt apie koki varianta kalbam (o gal as ka praziopsojau) smile.gif as apie tai, kad parukymas per kelis men karta - nieko blogo. bet jei per daznai tai aisku negerai - - bet tai nereiskia kad nuves prie stipresniu. buvau JAV daug ten rukanciu zole kasdien arba abeveik kasdien daug metu ir ant stipriu neperejo. as ten irgi parukydavau, bet nepripratau. sekantis parukymas buvo lt, gal po 3-4 metu. askutini karta rukiau pries metus. ar as jau narkomanas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 08 02, 23:09)
a cia reiktu atsirinkt apie koki varianta kalbam (o gal as ka praziopsojau) smile.gif as apie tai, kad parukymas per kelis men karta - nieko blogo. bet jei per daznai tai aisku negerai - - bet tai nereiskia kad nuves prie stipresniu. buvau JAV daug ten rukanciu zole kasdien arba abeveik kasdien daug metu ir ant stipriu neperejo. as ten irgi parukydavau, bet nepripratau. sekantis parukymas buvo lt, gal po 3-4 metu. askutini karta rukiau pries metus. ar as jau narkomanas? smile.gif

Pagal daugumos nuomonę tu narkomanas jau tuomet, kai pirmą kartą išbandei tai smile.gif)))))))))
Atsakyti
QUOTE(dedejomajo @ 2009 08 02, 14:43)
kaip tu taip nusprendei tirpsta?  biggrin.gif  tiesiog tu atsipalaiduoji, ishlaisvini ish saves viska ka noretum pasireikst, ar dar ka  smile.gif  del to zmones laisvesni zymiai laisviau bendrauja, humoro jausmas stipresnis  4u.gif    cool.gif beto bandymai ir bus bandymai, ir prisigerk 1a karta, tai irgi vemsi ir dar ka  biggrin.gif  del to komentuot gali ne bandytojas, o rukantysis   mirksiukas.gif

Kad lydosi smegenys,tai as kalbu ne apie tai,kad jos lydosi tuo metu kai esi prisirukes...bet jos ,,lydosi" nuo zoles rukymo-zmogus labai stirpriai degraduoja.

QUOTE(Jolocka505 @ 2009 08 02, 19:42)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nerukau nei zoles ..nei tabakos ...... veza ir jumoro jausmas geras biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinau man žolė visiškai nepatiko, atsirado panikos priepuoliai, ir savęs protarpiais nevaldžiau, tai čia geriau už vyną? Nihriena neįtikinsit manęs net moklsiniais tyrimais, kad žolė yra gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 03 rugpjūčio 2009 - 10:12