Įkraunama...
Įkraunama...

"Žolė"

QUOTE(Nedaklioska @ 2012 03 31, 13:23)
As turiu ta pacia problema  verysad.gif prakeikiu ta diena, kai pirma karta pabandem uzrukyti (taip, kartu!) bandem ir graziai tartis, ir piktuoju, kol viena diena tiesiog truko kantrybe ir buvo paskelbtas ultimatumas - arba as ir busimi vaikai, arba tu rukai...nezinau kaip viskas klostysis, bet man yra slykstu ziuret i nesiorientuojanti pingvina ispustom akim, tai slopina susizavejima savo vyru, o man reikalinga seima, ne isverstaakis nusipezantis kokias nesamones. Nezinau ka daryt...jis isikandes, kad as tiesiog noriu kontroliuot jo gyvenima (taip, esu kontroliere realiai), bet apie pasekmes kas pagalvos?? Ir kiekviena diena matau, kad blogeja, nes jos jau reikia, reikia ieskoti kur nusipirkti, reikia sukti, reikia rukyti dabar..
Papildyta:

O ka daryt, kai tai vyksta 3 dienas i savaite po 2-3 kartus per diena?  g.gif

unsure.gif uzjauciu,bus lb sunku atprasti, ir pirmiausia jis turi pats noreti to,ko is jusu pasakojimo nepastebejau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lolii @ 2012 03 31, 15:58)
unsure.gif uzjauciu,bus lb sunku atprasti, ir pirmiausia jis turi pats noreti to,ko is jusu pasakojimo nepastebejau. verysad.gif

Nenori briedis gun_bandana.gif cia jo toks atsipalaidavimo budas ir nieko blogo jis tame neizvelgia, kad ''kartais'' paruko...
Atsakyti
Visko neskaiciau bet susidare vaizdas kad tie kurie neruko zoles ar yra neruke niekada, labai prastai galvojat apie tuos kurie ruko. darot tikrai negerai, nes zmogus rukantis zole nera nieko prastesnis uz nerukanti. Pagalvokit patys kaip zmogus, kuris negeria ir jo aplinkoje niekada niekas negera paziuretu i zmogu laikanti rankoje alaus buteli ? Susimastet ? As rukiau zole apie 4 metus, po to meciau. Pasidalinsiu info kaip man pavyko mesti.
Rukiau zole daznai, buvo laiko tarpu kai rukeme kiekviena diena, tai buvo idomu, zmagu. Po kiek laiko jau tai pasidare ne taip idomu bet parukyt vistiek norejosi. Toliau rukem bet i savaite po 1-2 kartus, weliau i savaite po 1 karta po to kas dvi sawaites. Progresas vyko labai paprastai, tiesiog kaikurie pradejo gerti (tie kurie daugiau nieko nemaste), o as isvykdavau kitur i kita miesta, tarp nepazystamu zmoniu, veikdavau tai kas man budavo labai idomu, svarbiausia tam reikalui negaileti pinigu. Save uzemiau idomesniai veikla. Zinoma gryzes parukydavau, bet po vienos dvieju ar triju dienu vel isvaziuodavau is miesto. Taip gyvenau apie puse metu ir stai as jau neberukau, gyvenu ten kur ir seniau, tie su kuriais rukydavau zole geria arba dirba uz 800 lt i menesi, kiti uzsienyje bet taip pat ne ka pasieke, turi zalingu iprociu. pats baigiau aukstaja ir turiu inzinerini bakalauro laipsni, galvoju apie magistra. Tai tokia ta istorija wink.gif

Svarbiausia pakeisti aplinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MestiLengva: 05 gegužės 2012 - 11:52
QUOTE(Nedaklioska @ 2012 03 31, 18:12)
Nenori briedis gun_bandana.gif cia jo toks atsipalaidavimo budas ir nieko blogo jis tame neizvelgia, kad ''kartais'' paruko...

Kuo labiau kontroliuosit ir liepsit mest, tuo daugiau jis ieškos atsipalaidavimo rūkydamas. Kuo labiau jūs už jį "norėsit", tuo mažiau norės jis pats. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MestiLengva @ 2012 05 05, 10:50)
Visko neskaiciau bet susidare vaizdas kad tie kurie neruko zoles ar yra neruke niekada, labai prastai galvojat apie tuos kurie ruko. darot tikrai negerai, nes zmogus rukantis zole nera nieko prastesnis uz nerukanti. Pagalvokit patys kaip zmogus, kuris negeria ir jo aplinkoje niekada niekas negera paziuretu i zmogu laikanti rankoje alaus buteli ? Susimastet ? As rukiau zole apie 4 metus, po to meciau. Pasidalinsiu info kaip man pavyko mesti.
Rukiau zole daznai, buvo laiko tarpu kai rukeme kiekviena diena, tai buvo idomu, zmagu. Po kiek laiko jau tai pasidare ne taip idomu bet parukyt vistiek norejosi. Toliau rukem bet i savaite po 1-2 kartus, weliau i savaite po 1 karta po to kas dvi sawaites. Progresas vyko labai paprastai, tiesiog kaikurie pradejo gerti (tie kurie daugiau nieko nemaste), o as isvykdavau kitur i kita miesta, tarp nepazystamu zmoniu, veikdavau tai kas man budavo labai idomu, svarbiausia tam reikalui negaileti pinigu. Save uzemiau idomesniai veikla. Zinoma gryzes parukydavau, bet po vienos dvieju ar triju dienu vel isvaziuodavau is miesto. Taip gyvenau apie puse metu ir stai as jau neberukau, gyvenu ten kur ir seniau, tie su kuriais rukydavau zole geria arba dirba uz 800 lt i menesi, kiti uzsienyje bet taip pat ne ka pasieke, turi zalingu iprociu. pats baigiau aukstaja ir turiu inzinerini bakalauro laipsni, galvoju apie magistra. Tai tokia ta istorija wink.gif

Magistras su tiek rašybos klaidų? Jūs ir vėl apsirūkęs rašot?
Atsakyti
Reiketu galveles pakeisti :|
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 05 21, 01:08)
Magistras su tiek rašybos klaidų? Jūs ir vėl apsirūkęs rašot?

Man irgi tokia mintis šovė g.gif Maniau , kad žmogus tik 3 klases baigęs bigsmile.gif
Žolė savo padarė tongue.gif
Atsakyti
O ka daryt, kai tai vyksta 3 dienas i savaite po 2-3 kartus per diena?

Tik viena iseitis ji PALIKTI. Gal po keliu dienu pats supras ko neteko.
Atsakyti
Dėl žolės rūkymo palikti, tai tas pats, kas palikti nes 3 kartus per savaitę atsigeria alaus biggrin.gif Ak tos moterys biggrin.gif
Atsakyti

Dėl žolės rūkymo palikti, tai tas pats, kas palikti nes 3 kartus per savaitę atsigeria alaus Ak tos moterys

O kokie tie alaus kiekiai 1 ar 2 nemanau kad problema, bet jei po 4 ir daugiau tai jau blogai.Nes jis jau apsineses buna.O zoles parukius jis jau apsineses.
Atsakyti
Jetus kaip džiaugiuosi, kad tokio vargo nebeturiu thumbup.gif Pusantrų metų kaip kokia durnelė tampiaus paskui tokį žmogų... jetus tikrai buvau durnelė, kiek vargo turėjau... o rūkymas buvo pasiekęs kiekvieną dieną... unsure.gif baisu kaip dabar pagalvoji... doh.gif bet gi meilė begalinė buvo... ax.gif
Prabėgo puspenktų metų ir tai džiaugiuosi, kad nebeturiu tokių bėdų, o šalia nuostabus žmogus wub.gif

QUOTE(MestiLengva @ 2012 05 05, 11:50)

Atsiprašau gal nebereikia tokių medalių kabinti žolei, nes tikrai juokinga stupid.gif biggrin.gif Ji yra kelias prie rimtesnių narkotikų... dauguma žinomų žmonių vien žole neapseidavo... unsure.gif
Jūsų poste jau buvo pasakyta, kad dauguma arba geria arba dirba už 800lt, tai matyt žolės rūkymas proto nepridėjo.....
Papildyta:
QUOTE(grom @ 2012 05 22, 11:33)
Dėl žolės rūkymo palikti, tai tas pats, kas palikti nes 3 kartus per savaitę atsigeria alaus biggrin.gif Ak tos moterys biggrin.gif

Jeigu geria kibirais taip pat galima plikti....
Aš galvoju apie šeimą...Ką man duos vyras dažniausiai girtas arba apsirūkęs žolės? Atsiprašau, bet aš tokiam vaiko net negalėčiau palikt, dar Išskris su savo žaliais žmogeliukais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaskare: 22 gegužės 2012 - 15:23
Zaliu zmogeliuku tai nebus, bet arkliukai su didelem akym tai taip bus. As irgi manau, kad tokiam vaiko palikt yra baisu ir negalima.
Atsakyti