QUOTE(anciux @ 2005 12 19, 23:41)
Mielosios, patarkit. Turiu draugą, jis nuostabus žmogus, rūpestingas, dėmesingas na ir visoks kitoks, koks tik gali būti moteriai. Bet jis rūko "žolę" ir man tai labai nepatinka. Kiek kartų buvo apie tai kalbėta, kiek aiškintasi, viskas veltui. Negaliu ir nenoriu su tuo susitaikyti, bet nežinau ką dar galėčiau padaryti. Gal kas buvot susidūrę su tokia situacija, padėkit apsispręst. Ačiū.
Visai netyčia užtikau šitą temą,bet,jei dar vis reikia patarimo,siūlyčiau nuvažiuoti į erosios vilties gatvę,kur yra priklausomybių centras(neatsimenu tiksliai nei adreso,nei pavadinimo,nei telefono,bet jeigu negalėsi pati,vėliau sužinosiu

)Nežinau kaip dabar,bet prieš šešis metus,ten vykdavo "švietėjiškos" paskaitos apie narkotikų vartojimą,tai ten tokius filmukus parodė,kad aš visą naktį negalėjau užmigt nuo sukrėtimo,kaip žmones pribaigia narkotikai.Filmai visai be skrupulų.Tada aš vykau kaip mokyklos atstovė.O dabar,galvoju(gal ir žiauriai nuskambės),kai vaikui bus kokie 7-8metai,jei dar bus galimybė,būtinai nuvešiu.
Taigi,jei norėsi-pasiskambink,ir pasiklausinėk dėl paskaitėlių.
Pabaigai noriu pridurti,kad mano nuomonė kažkada buvo panaši kaip ir daugumos,tipo žolė nekenkia.Tačiau pasikeitė,kai pažįstami žmonės pradėjo mirti arba pūti