Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai, kasdienybė

g.gif Tai iš kur Julyte, tavo mergaitė?Ryte, tai tuo klausimu ideali tvarka. Globos namai kurie " apsimeta" nežinantys kaip tai padaryti, paprasčiausiai negražiai elgiasi. Paprašytų paramos jeigu taip nori. Bet ir tai už vaiką jie gauna apie 1000 litų, o globėjams 200 litų gaili. Man rytas už Eglę sumokėjo po teismo sprendimo, nes laukė kokia bus nutartis, nes yra pasitaikę jų praktikoje,kad priima atgaline data kažkaip būtent dėl tų pinigų jei vaikas jau gyveno šeimoje.Žodžiu etikos dalykas. Man tai irgi buvo nesmagu kai už vaikus gavau tik nuo tada kai įsiteisėjo nutartis, žodžiu buvau priversta "paremti" valstybę. Ir vėl tų pačių vaikų sąskaita, nes kalėdoms buvo paskaičiuoti visi pinigėliai. Nedagavau už savaitę- 250 litų. Būtume radę kur juos išleisti. Bet aš šiek tiek tikinti, o dešimtinės nemoku. Tai būtent tai tegul ir lieka. Bet šiap, tai iš esmės globėjai yra mažai remiami tiek morališkai, tiek finansiškai. Tikiuosi penktadienį susitiksim kas nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Andro, o penktadieni kelinta valanda vyks tas seminaras,jei ka paimtum drauge ax.gif , nors neprisizadu mirtinai vaikiukas serga. O del tu maistpinigiu tai kaip vaitvanagiai, nezinia kur tie pinigeliai nuejo. Be to Andro juk globos namai turejo suruosti "kraiti" mokyklai tavo mergaitei. Pilnai galejai pareikalauti juk jei ji butu ten tai jie butu pirke.Naka jau cia laiko atgal nepasuksi. Ner ko gailetis kas buvo. g.gif As irgi ne cento negaunu, nors man liepia iki ketvirtadienio pranesti ar pasiimsiu savaitgaliui vaika. Sakomaitinima nuimt kokio velnio ji nuimt jei man tai pinigeliu neduoda, tegul paaugliai berniukai jos porcija suvalgo. Juk ten yra tokiu auganciu organizmu.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2006 03 28, 19:37)
g.gif Tai iš kur Julyte, tavo mergaitė?Ryte, tai tuo klausimu ideali tvarka. Globos namai kurie " apsimeta" nežinantys  kaip tai padaryti, paprasčiausiai  negražiai elgiasi. Paprašytų paramos jeigu taip nori. Bet ir tai už vaiką  jie gauna apie 1000 litų, o globėjams  200 litų gaili. Man rytas už Eglę sumokėjo po teismo sprendimo, nes laukė kokia bus nutartis, nes yra pasitaikę jų praktikoje,kad  priima atgaline data  kažkaip būtent dėl tų pinigų jei vaikas jau gyveno  šeimoje.Žodžiu etikos dalykas. Man tai irgi buvo nesmagu kai už vaikus  gavau tik nuo tada kai įsiteisėjo nutartis, žodžiu buvau priversta "paremti" valstybę. Ir vėl tų pačių vaikų sąskaita, nes kalėdoms buvo paskaičiuoti visi  pinigėliai. Nedagavau už savaitę- 250 litų. Būtume radę kur juos išleisti. Bet  aš šiek tiek tikinti, o dešimtinės nemoku. Tai būtent tai  tegul ir lieka. Bet šiap, tai iš esmės globėjai yra  mažai remiami tiek morališkai, tiek finansiškai. Tikiuosi penktadienį  susitiksim kas nors mirksiukas.gif

Tai mano sesuo irgi "Ryte" buvo ir tvarka buvo. "Smiltelės" seselė kelis kartus priminė, kad būtinai pasakykit kokiom dienom nebus, nes reikia maitinimą nuimti. Ai, suktas čia reikalas šituose namuose, tiek to, kaip jau minėjau, lai buna parama. Pati direktorė sakė, kad mums tų pin neužtenka, kad dar iš kažkokių fondų dasiduriam. Mes kol kas nenubednėjom biggrin.gif
Ai, dar norėjau paklausti, man davė Dianytės sąskaitą ir ką man su ją daryti g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Tikrai galiu pasakyti,kad daug kas priklauso nuo globos namu.As mergaites paimu tik savaitgaliais,per sventes,taciau maistpinigius moka tikrai tvarkingai biggrin.gif Ir nereikia jokiu is anksto pranesimu,paprasciausiai penktadieniais parasau prasyma keliom dienom jas pasiimu ir viskas.Nors ,beje,kol pati neuzklausiau pavaduotojos apie maistpinigius,tai nebuvo uzsiminta net puse zodzio apie juos. mirksiukas.gif Na bet pas mus juk taip ir yra,kol nezinai tai niekas ir nesiteiks visko paaiskint,nesakau yra isimciu. Julyte,manau ,kad tau ta saskaita dave ,kad ten detum Dianytes likusius pinigelius,gyvenimo pradziai.Kiek jau girdejau ,kad labai jau kontroliuoja kur tuo pinigelius isleidi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 03 28, 22:11)
Ai, dar norėjau paklausti, man davė Dianytės sąskaitą ir ką man su ją daryti g.gif

Man taip pat davė sąskaitą ir paaiškino, kad ji buvo atidaryta, nes mergytės mamai priteisė mokėti kažkiek tai už vaikų išlaikymą globos namuose (nelabai supratau kaip taip gali būti, nes tas pats teismo sprendimas neterminuotai apribojo tėvų valdžią. Tai jei teises atima, tai koks dar mokėjimas gali būti?). Na bet toje sąskaitoje, aišku, nė cento nepervesta. Aš su sąskaita nieko nedarysiu, ji yra kitame mieste, be to, greitai keisis mergaitės pavardė. Tai tą "popierėlį" padėsiu į mergaitės "prisiminimų dėžutę" kartu su jos gimimo liudijimo kopija ir teismo sprendimu bei dar keliomis smulkmenomis, atsivežtomis iš globos namų - galės turėti, kai užaugs.
Atsakyti
4u.gif Jurgita, varom, penktadienį registracija nuo 8.30 val. savivaldybėje, Liepų g. Tiksliau parašysiu vėliau. Tikrai būtū įdomu pabendrauti.Aš tai imu išeiginę biggrin.gif ir varau.
Atsakyti
QUOTE(mamocka @ 2006 03 29, 09:23)
Kiek jau girdejau ,kad labai jau kontroliuoja kur tuo pinigelius isleidi. ax.gif

Aš jau pradėjau rinkti čekius, kur pirkau drabužėlius. O šiaip, lai ateina ir pasižiūri į spintą biggrin.gif ir lai pasižiūri kokia mano mergaitė laiminga biggrin.gif

QUOTE(Andro @ 2006 03 29, 19:44)
4u.gif Jurgita, varom, penktadienį registracija nuo  8.30 val. savivaldybėje, Liepų g. Tiksliau parašysiu vėliau. Tikrai  būtū įdomu pabendrauti.Aš tai imu išeiginę biggrin.gif ir varau.

Niekur nerandu kur nukišau pakvietimą doh.gif Iki kelintos val ten viskas vyks? O eiti reikės su vaikais, ar mes vienos? Galvoju, gal rimtai išsiprašyti g.gif Bliamba, tiek visur norisi nueiti, bet laiko truksta ax.gif Galėtu para būti ne 24 val, o .......
Na dar turiu laiko naktį ir savaitgalį, bet....
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2006 03 29, 19:44)
4u.gif Jurgita, varom, penktadienį registracija nuo  8.30 val. savivaldybėje, Liepų g. Tiksliau parašysiu vėliau. Tikrai  būtū įdomu pabendrauti.Aš tai imu išeiginę biggrin.gif ir varau.

Sory schmoll.gif negalesiu tokiu laiku, galvojau, kad po pietu. Nesiteisinsiu, betryt po biuletenio iseinu i darba, o mano kolega jau dvi dieneles kaip serga, truputi kertasi. Darbe ir taip priekaistauja, kad vaikai serga... na cia as siaip issakiau, nes nusispjaut ant ju nuomones, tik stengiuosi kitur neuzkliut. Bet jau noresiu isgirsti ka kalbejo. Teks i svecius.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 29 kovo 2006 - 19:45
Tai va mielosios jau nuo pirmadienio keiciu darbeli,ir jau reciau cia beuzklysiu.Dirbsiu po 4-5 val i diena,o tikslau jau po pietu busiu laisva.Galesiu daugiau su vaikais pabuti ir mergaiciu reikaliukus normaliai sutvarkyt biggrin.gif O dabar gristi 8-9 val vakaro ir jau nieko nebesinori,tik i lova huh.gif Ir dar vasara ne uz kalnu, tourist5.gif galesim ramiai ir i gamta su vaikais nulekt.
Atsakyti
Nu, *****, įsivaizduojat vakar auklėtoja sakė kad neįleis Dianos į grupę kol neišgydisim niežų blink.gif Mat ji turi kelis spuogus, kurie niežti. Tai va, šiandie jau nuo pat ryto apsilankėm pas odos gydytoją, ir pasakė, kad ja išbėrė nuo maisto....na tipo maistas pasikeitė ir pan.Paprašiau pažymos, kad gali lankyti darželį, tai pasakė, kad jokių pažymų neišrašynėjam, vos vos prikalbėjau, kad išrašytu....Įsivaizduojat auklėtojos ir seselės akys biggrin.gif
Labai gaila, bet ir aš negalėsiu išsiprašyti į susitikimą. Galėtumet kas nors ten užsiminti, kad darbo dienom ir rytais mums nepatogus laikas unsure.gif Mes juk ir dirbam, gyvenam ne tik iš pašalpos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamocka @ 2006 03 30, 11:00)
Tai va mielosios jau nuo pirmadienio keiciu darbeli,ir jau reciau cia beuzklysiu.Dirbsiu po 4-5 val i diena,o tikslau jau po pietu busiu laisva.Galesiu daugiau su vaikais pabuti ir mergaiciu reikaliukus normaliai sutvarkyt biggrin.gif O dabar gristi 8-9 val vakaro ir jau nieko nebesinori,tik i lova huh.gif Ir dar vasara ne uz kalnu, tourist5.gif galesim ramiai ir i gamta su vaikais nulekt.

Tai kiek supratau, tu prie kompo tik darbe unsure.gif Sveikinu, kad pakeitei darbelį ir dažniau bendrausi su vaikučiais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*Julyte*,2006 03 30, 22:37]
Nu, *****, įsivaizduojat vakar auklėtoja sakė kad neįleis Dianos į grupę kol neišgydisim niežų blink.gif Mat ji turi kelis spuogus, kurie niežti. Tai va, šiandie jau nuo pat ryto apsilankėm pas odos gydytoją, ir pasakė, kad ja išbėrė nuo maisto....na tipo maistas pasikeitė ir pan.Paprašiau pažymos, kad gali lankyti darželį, tai pasakė, kad jokių pažymų neišrašynėjam, vos vos prikalbėjau, kad išrašytu....Įsivaizduojat auklėtojos ir seselės akys biggrin.gif

bigsmile.gif Nu cia kaip Mano Dainiui su sinusitu, irgi ejom pas LORista, tai gerai, nors svetimkuni rado...
Atsakyti
Andro,o kaip ten tas susirinkimas praejo? Ar buvai? Ka pranese,nes laabai domina. Visa dienele galvojau, kazkokia siandien prasikaltusi jauciausi, tiek klaidu darbe dariau. Virsininkas sako, juk ne pirmadienisko tu cia taip biggrin.gif Na zodziu Andro pasidalink ....
Atsakyti