Mieloji, kaip aš Tave užjaučiu. Man buvo panašiai, tik atsižvelgiant į tai,kad Dainius mažesnis už mano dukrą, tai ir problema buvo mažesnė. Bet kai man nebūnant namie vyro akivaizdoje Dainius išrovė Rugilei saują plaukų iš kirpčiukų( grivkos) tai vyras sako- negalėsiu jo priimt, nesitikėk. O jau jis buvo beveik mūsų, dokai sutvarkyti. Kai mano akivaizdoje jis grūdo pirštus tiesiog Rugilei į akis, atrodė kad iškabinti nori- man vos neprisireikė greitosios nes prilupau 2 metų ne savo vaiką. Gavo per pirštus, per subinę. Tiesiog maniau kad į kardiologinį turėsiu atsigulti.Maniau kaimynai priduos mane vaikų teisėm, bet kur.Bet tuom baigėsi smurtavimas prieš Rugilę. Ji šalia Dainiaus jau net mašinoje nesėdėdavo-jis trenkdavo kuo papuolė po ranka. Jokie cacavimai nepadėjo. Dabar darželyje dar jis kartais prisimena ką moka, bet tai daugiau savigyna, priekabių pats jau beveik nebeieško. Dabar kai grupėje yra šustresnių už jį, tai nesirauna.Bet čia tik mano Dainiaus atveju. Eglė liko svetima mūsų šeimoje, tiesiog neprigijo. Tačiau atnaujinus ryšius su jos tetos šeima, pamačiau kokia ji ten laiminga ir turbūt aš ją paleisiu. O Dainius liks, liks mūsų vaiku. Rugilė sako- nelaukiu Eglės, nenoriu kad grįžtų. Kaip paklausiu kaip Dainius, tai sako- normaliai.Didieji net neabejoja,kad Dainius tikras mūsų vaikas.Nežinau ką Tau Jurgita patarti, bet lieka optimaliausias variantas- pasikalbėti su mergaite, ne tokia ji maža kaip atrodo ir pasakyti,kad Tu jai padėsi būti gera ir tokia kokią ją kiti mylės, jeigu ji to norės išmokti. Tai darbas.Bet jei ji neturi net jos amžiui atitinkamos motyvacijos pas jus gyventi- beviltiška.Mano Eglė jau turėjo tam tikrų neigiamų savybių, tiesiog nenuoširdumo, nemeilės kitiems, ko mano vaikai netoleruoja.Tavajai tokias teorijas sunkoka suprasti, bet pradėti jas aiškinti teks. Aš pažadėjau sau, kad Dainiui neleisiu kenkti mano šeimos nariams, bei mano namų paversti pragaru.
Patikėk- aš irgi kartais norėdavau neatsikelti. O vaikai jau buvo paimti. O dar vyro abejonės, viską išnešiau ant savo nervų.( dabar tai jau eisiu skrandį tirt, nes tiesiog ten dega)Vyras vis ieškojo netyrų mano motyvų, pritardavo kitų nuomonei kad aš tai padariau iš didelių ir tuščių ambicijų, priš kitus turėdavo teisintis kai paklausdavo_ "kaip biznis"
O dabar pasidžiaugsiu- astrologė rytoj man pateiks Dainiaus astrologinį paveikslą. Bet jau spėjo pasakyti,kad tai talentingas menui vaikas, turintis sėkmę, protingas ir tai kad jo ir mano kaip našlaičio ir įmotės derinys- pats geriausias dalykas jo ir mano gyvenime. Tiesiog atsirado jėgų toliau gyventi....