O šiaip, tai prisimeni kaziuko muge Ryte, kai aš Tave mačiau o Tu nesupratai kad aš tai aš? Aš Tave , tavo dukrytę ir Andželą stebėjau. Mana nuojauta kuždėjo, kad Tau bus labai sunku , nes visas sunkumas bus nukreiptas į Tavo mažąją. Ji tarsi neapsaugotas angelas atrodė šalia Andželos. Todėl aš prie Tavęs nepriėjau, nes šiaip esu labai komunikabili, man tai nieko nereiškia. Kodėl tai kalbu. Todėl kad visada apie Tave galvoju, kad mano nuogastavimai pildosi ir dar todėl, kad vakar astrologė pateikė man mano ir Dainiaus paveikslus( nežinau kaip tai pavadinti). Viena iš mano savybių - nežmoniška intuicija vertinant vaikus, jų elgesį. Sakė man būtų labai lengva dirbti su sunkiais vaikais, susitvarkyčiau. Tai va todėl dabar ir dėstau. Apie mano Dainių tai sakė- jis prieš gimdamas paprašė Dievo pagalbos. Jis be galo gabus muzikai( tą aš jau buvau pastebėjusi, nes jis nekalba o niūniuoja melodijas), turi viduje smurto bet tai bus proveržiai, kuriuos aš būsiu visiškai pajėgi gesinti ir išmokyti jį tai valdyti. Šiaip jis pilnas gėrio, švelnumo, o tie proveržiai, tai tik tai ką jis paveldėjo iš savo tėvų.Ji sakė aiškiai mato kad jis našlaitis, kad turį įmotę ir kad aš ir jis- unikalus derinys tarsi tai būtų praeituose gyvenimuose buvęs mano vaikas.Tai yra jis tiesiiog perims mano karmą, tai yra turės atsakyti kaip ir mano vaikai už mano nuodėmes jei prisidirbsiu.Jis visą gyvenimą stengsis būti geras brolis visiems mano vaikams, užsitikrinti veitą jų širdyse.Tai va, mano Dainius- tai situacija duota iš dangaus. Aš tai susipažinau su Egle, kuri mane atvedė pas jį.( o dabar ko gero ji pasiliks pas gimines Švėksšnoje) Jei būtų reikėję rinktis vaiką , jo nebūčiau rinkusis.Mane tik užvaldė mintis- turiu jį paimti. Masčiau kad atiduosiu į savaitinį darželį, tai nesijaus tas sunkumas, Tiesiog negalėjau to padaryti, nors jau buvo sutarta savait. darželyje vieta. Mane užjautė Girulių personalas, nes Dainius sunkus vaikas.O man atrodė kad ne apie tą vaiką kalba.Buvo sunku, bet matyt man įveikiama. Svarbiausia, kad jis negriauna šeimos, nekenkia nei vienam nariui.Svarbiausia , patarimas Tau- neleisk griauti Tavo šeimos, neleisk kenkti savo dukrytei. Tai bus beprasmė auka ir padaryta žala, nes jeigu Andžela nenori, negali pas Tave gyventi, tai Tu bejėgė ką nors padaryti, turėsi pripažinti ,kad Tavo vyras teisus.