Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai, kasdienybė

labas visoms,sveika ramute53 biggrin.gif !senokai cia lankiausi,o ir kiek vis norejau parasyti,kompas sustreikuodavo smile.gif smagu paskaitineti,kad visoms puikiai sekasi,nu ir mums neblogai.Gyvenam nuo vasaros jau naujame name,.turim savo kambarius ir tuom visi labai patenkinti,mazylis jau pradejo lankyti paruosiamaja grupe darzelyje,cia jam labai patinka,lanko pop chora,sokiu pamokeles ir anglu kalba,aktyvistas clap.gif .Taip va ir leidziam laika,laukiam visi Kaledu senelio,rasom,piesiam laiskus ir....ateinanti savaitgali vaziuojam parsivezti is vaiku namu naujos busimos sesutes angel.gif .Mazute,3 metuku,labai nekantraujam,didieji uz likusius pinigelius nuo pietu nupirko sagiukus i plaukus,tik va nezinom kaip musiske jausis pas mus,nes pirma kart kai susitikom surauke nosyte,nu tikiuosi bus viskas gerai,prisijaukinsim wub.gif ramute53,kaip Tau sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2006 12 11, 22:18)
..ateinanti savaitgali vaziuojam parsivezti is vaiku namu naujos busimos sesutes  angel.gif .Mazute,3 metuku,labai nekantraujam,didieji uz likusius pinigelius nuo pietu nupirko sagiukus i plaukus,tik va nezinom kaip musiske jausis pas mus,nes pirma kart kai susitikom surauke nosyte,nu tikiuosi bus viskas gerai,prisijaukinsim?

Sveika,
Na, klausyk, šaunuoliai bigsmile.gif Tai kiek dabar vaikų turėsi g.gif Laukiam, laukiam naujienų, kaip seksis su mergina ax.gif Kuo vardu?
Atsakyti
Dieve karvel kaip smagu. Stiprybes Jums ir graziu bei siltu svenciu pagausejusioj seimynoj. newyear.gif
Atsakyti
Labutis visoms ir visas sveikinu su praejusiom ir ateinanciomis sventemis !musu mergina vardu Gabriele,labai sauni mazyle,namuose tiek atsirado judesio ,gyvumo,net vyresneliai tapo rimtesni,jauciaci suauge smile.gif)) ,tik va truputi apsirgom,kosuliukai,temperatura,biski baisoka kai tokia maza,nu bet geriam vaistukus tikiuosi viskas bus ok smile.gif))
Atsakyti
... wub.gif temukę užtikau 4u.gif
Atsakyti
Ir aš tik dabar smile.gif

Kasdienybė.. Visą dieną laukiu mūzos, penktadienį globėju konferencijoj sakysiu pranešimą, o galvoje tuščia-nuo ko pradėt doh.gif Jau pradedu manyt, kad eisiu ekspromtu-iš strioko prieš auditorija nori nenori minčių atsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 05 19, 13:45)
Ir aš tik dabar  smile.gif

Kasdienybė.. Visą dieną laukiu mūzos, penktadienį globėju konferencijoj sakysiu pranešimą, o galvoje tuščia-nuo ko pradėt  doh.gif  Jau pradedu manyt, kad eisiu ekspromtu-iš strioko prieš auditorija nori nenori minčių atsiras  biggrin.gif

Gal galima sužinoti, kas per konferencija penktadienį? Apie 21 d. (ketvirtadienį) žinau, žadu būti.

Apie mūzas: nevaikšto jos, kai lauki, užplūsta ne pačiais tinkamiausiais momentais.

Aš paprastai susidėlioju planelį, kad pasakyčiau, ką noriu pasakyt, o pradžią ir pabaigą padiktuoja situacija, dažnai mažas
„kabliukas", kurio iš anksto neįmanoma numatyti.
...labai jau nepatrauklus konferencijose pasirašytų iš anksto komentarų skaitymas.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2009 05 20, 12:34)
Gal galima sužinoti, kas per konferencija penktadienį? Apie 21 d. (ketvirtadienį) žinau, žadu būti.

Apie mūzas: nevaikšto jos, kai lauki, užplūsta ne pačiais tinkamiausiais momentais.

Aš paprastai susidėlioju planelį, kad pasakyčiau, ką noriu pasakyt, o pradžią ir pabaigą padiktuoja situacija, dažnai mažas
„kabliukas", kurio iš anksto neįmanoma numatyti.
...labai jau nepatrauklus konferencijose pasirašytų iš anksto komentarų  skaitymas.

Pas mus 22 dieną, Zarasuose smile.gif
Pradėsiu ištrauka iš mažojo princo- Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje...O paskui jau apie save. Paprašė manęs, kad papasakočiau savo sėkmingą globos istoriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 05 20, 12:41)
Pas mus 22 dieną, Zarasuose  smile.gif
Pradėsiu ištrauka iš mažojo princo- Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje...O paskui jau apie save. Paprašė manęs, kad papasakočiau savo sėkmingą globos istoriją  ax.gif

laba gera pradžia, gera pradžia- tai pusė darbo smile.gif . Belieka papasakot kaip viskas sekėsi, tiesiog savo džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes ir viskas smile.gif , bus pats geriausias pranešimas.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 05 20, 12:41)
Pas mus 22 dieną, Zarasuose  smile.gif
Pradėsiu ištrauka iš mažojo princo- Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje...O paskui jau apie save. Paprašė manęs, kad papasakočiau savo sėkmingą globos istoriją  ax.gif

Ech, mane artimiausia drauge pasveikino siuo tekstu, priėmus sprendimą įsivaikinti...
Sėkmės, gražaus pabendravimo, šiltos konferencijos...
Atsakyti
Alfija, ačiū wub.gif
Atsakyti
Kitoje temoje radau, kad merginos sveikina Šelmą tam tikra proga. Tai siunčiam ir mes pačius didžiausius, gražiausius ir nuoširdžiausius sveikinimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti