Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės(Marijampolė)

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas heritage paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

sąrašas koreguojamas iki penktadienio 18val
Prašau gražiai cituoti sąrašiuką 4u.gif

keliu arčiau

Dantiste keliu kelias širdeles pas tave, kas kartosis ar netiks, prasitrink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 14, 13:07)
Ar bus galima i savo aplanka sekmadieni schemuciu prisideti? isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu gun_bandana.gif

Ne tu viena, aš irgi rytoj po naktinės tiesiai į kaimą išvažiuoju. Juk buvo kalba, kad pradėsim kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 14, 12:55)
Ok smile.gif
Manau, kad viskas išaiškės praktikoje biggrin.gif Nereikia panikuot anksčiau laiko, pradėsim ir tada bus matyt, kaip gaunasi mirksiukas.gif

Svarbu, kad visos siuvinėtų ir tiek biggrin.gif

P.S.: Įkėliau ir aš savo schemų smile.gif Atrodo kai nereikia, tai tų multikų personažų pilna, o kai pradedu ieškot, tai arba nėra tokių personažų, kokių man reikia, arba schemų kokybė apgailėtina.. schmoll.gif

Hmmm, aš turiu tokius Disney kalendorius, jei tiks vakare įkelsiu į tavo albumą schemas.
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 14, 12:35)
as tai i kaima nebevaziuosiu  schmoll.gif  bash.gif pas annnnyyytaa  wacko.gif atsiprasom jai ne i tema  blush2.gif

nu jezau jezau,kaip pas tas anytas niekas nenori doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale ir mes būsim anytos blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 14, 13:54)
Hmmm, aš turiu tokius Disney kalendorius, jei tiks vakare įkelsiu į tavo albumą schemas.

Ok, ačiū 4u.gif Galima ir ne visas, bent keletą 4u.gif
Atsakyti
Merginos dar klausimėlis juk kai kurie paveiksliukai mažesni kiti didesni tai kaip tada. Pvz žuvys mažesnės nei 70x70, o va šalys kai kurios didesnės, tai kaip tą medžiagą paskaičiuot.

Mane tai visai savaitei tremia į kaimą, tai būt gerai žinot kiek medžiagos pirkt ir galėčiau pradėt ten siuvinėt.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 14, 14:13)
Merginos dar klausimėlis juk kai kurie paveiksliukai mažesni kiti didesni tai kaip tada. Pvz žuvys mažesnės nei 70x70, o va šalys kai kurios didesnės, tai kaip tą medžiagą paskaičiuot.

Mane tai visai savaitei tremia į kaimą, tai būt gerai žinot kiek medžiagos pirkt ir galėčiau pradėt ten siuvinėt.

aidos buvo nustatyta 70*70kryžiukų, galima nedidelė paklaida. Tu skaičiuoji savo medžiagą, savo pasirinktai temai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 14, 14:13)

Aš planuoju palikti tarpelius tarp kvadratėlių po kokį centimetrą, nes vis tiek nesutilps viskas langelis į langelį.
Atsakyti
Manau kad kokių 10 kryželių daugiau ar mažiau išsiuvinėsim nelabai ką pakeis ax.gif O medžiagėlės tada geriau nusipirkti daugiau šiek tiek.Na aš taip darysiu,nes mano kai kurios šalys yra didesnių matmenų (viršija kokiais 15-20 kryžiukų g.gif )Ieškau jau keletą dienų,bet kad nepavyksta rasti tip top 70ant70 schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 14 gegužės 2010 - 13:25
oi kaip man sunku su ta matematika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 13:46)
Dantiste keliu kelias širdeles pas tave, kas kartosis ar netiks, prasitrink  mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif

tai musu lino grupej bus 7? as tada vis tiek medziaga i 8 dalis dalinsiu, dasisiuvinesiu viena paveiksleli kai sugris pas mane ax.gif
oi kaip norisi jau pradet bigsmile.gif
Atsakyti
kompas perkaito, nebeleidžia kopinti, bandau kitų būdu

Vieniša kaip tau tokios katės
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2010 05 14, 14:27)
dekui mirksiukas.gif

tai musu lino grupej bus 7? as tada vis tiek medziaga i 8 dalis dalinsiu, dasisiuvinesiu viena paveiksleli kai sugris pas mane ax.gif
oi kaip norisi jau pradet bigsmile.gif

jei iki 18val neprisijungs, tada būsim 7. Susikirpk kaip tau patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti