Dėl siuntimo, kaip supratau, turėjo būt ratu, nes taip mažiausiai maišytumėmės (išimtis Inesiuuu darbelis). Nes kažką juk kalbėjote, kad siųsime tik tada, kai visos galės siųsti
ar ne taip supratau?

na teoriskai ratu turetu but, bet is praktikos sakau, kad taip neilgai iseis... juk tempai siuvinimo del ivairiu priezasciu gali issiskirt ir pan. beto neligybe jei kazkam visada tektu siusti, o kitom tik susitikt ir apsiikeist...
QUOTE(tvikse @ 2010 05 14, 12:53)
na teoriskai ratu turetu but, bet is praktikos sakau, kad taip neilgai iseis... juk tempai siuvinimo del ivairiu priezasciu gali issiskirt ir pan. beto neligybe jei kazkam visada tektu siusti, o kitom tik susitikt ir apsiikeist...
o kaip geriau padaryt, kad nei viena neliktų nuskriausta?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 12:41)
Hmmm išsisaugok pas save lentelę, paskum ją pastudijuosim
Dar ir Aidos abiem grupėm reikės, kai bus galutinis dalyvių skaičius

Ok

Manau, kad viskas išaiškės praktikoje

Svarbu, kad visos siuvinėtų ir tiek

P.S.: Įkėliau ir aš savo schemų

VIENIŠA kates dedu tau i aplanka .
Tas tai taip.
Na, svarbu pradėti, o po to eigoje jau žiūrėsim kas gaunasi ir mokysimės iš klaidų

liuks poziuris! prasides ir viskas bus aisku kas ir kaip..
Ar bus galima i savo aplanka sekmadieni schemuciu prisideti? isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 14, 13:07)
Ar bus galima i savo aplanka sekmadieni schemuciu prisideti? isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu 

žinoma, dabar tik tikslų kiekį žmonių sužinosim, visą kitą dar derinsim ir ruošimės savo siuvinėjimam
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 23:47)
nagi su visokiais vaisiais, uogom, medum, arbata ir pan. as pas save albume ikeliau kiek radau

http://s823.photobuc.....ier sirdukes/
kai kompa sutaisys, susikelsiu i gallery (nors dabar baisu kad nebutu visai viskas pradinge

deliojau deliojau tas sirdukes, nu niekaip netilpo ant lino, kuri turiu. tai nusipirkau siandien paklode...140x50 cm

Aš pagalvojau, kad vietoj nick'ų, man gražiau komponuotusi inicialai..

isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu
as tai i kaima nebevaziuosiu