Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Dėl siuntimo, kaip supratau, turėjo būt ratu, nes taip mažiausiai maišytumėmės (išimtis Inesiuuu darbelis). Nes kažką juk kalbėjote, kad siųsime tik tada, kai visos galės siųsti smile.gif ar ne taip supratau?
Atsakyti
na teoriskai ratu turetu but, bet is praktikos sakau, kad taip neilgai iseis... juk tempai siuvinimo del ivairiu priezasciu gali issiskirt ir pan. beto neligybe jei kazkam visada tektu siusti, o kitom tik susitikt ir apsiikeist...
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 14, 12:53)
na teoriskai ratu turetu but, bet is praktikos sakau, kad taip neilgai iseis... juk tempai siuvinimo del ivairiu priezasciu gali issiskirt ir pan. beto neligybe jei kazkam visada tektu siusti, o kitom tik susitikt ir apsiikeist...

o kaip geriau padaryt, kad nei viena neliktų nuskriausta?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 12:41)
Hmmm išsisaugok pas save lentelę, paskum ją pastudijuosim  mirksiukas.gif  Dar ir Aidos abiem grupėm reikės, kai bus galutinis dalyvių skaičius

Ok smile.gif

Manau, kad viskas išaiškės praktikoje biggrin.gif Nereikia panikuot anksčiau laiko, pradėsim ir tada bus matyt, kaip gaunasi mirksiukas.gif

Svarbu, kad visos siuvinėtų ir tiek biggrin.gif

P.S.: Įkėliau ir aš savo schemų smile.gif Atrodo kai nereikia, tai tų multikų personažų pilna, o kai pradedu ieškot, tai arba nėra tokių personažų, kokių man reikia, arba schemų kokybė apgailėtina.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 gegužės 2010 - 11:58
VIENIŠA kates dedu tau i aplanka .
Atsakyti
Tas tai taip. smile.gif Na, svarbu pradėti, o po to eigoje jau žiūrėsim kas gaunasi ir mokysimės iš klaidų smile.gif
Atsakyti
liuks poziuris! prasides ir viskas bus aisku kas ir kaip..
Atsakyti
Ar bus galima i savo aplanka sekmadieni schemuciu prisideti? isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 14, 13:07)
Ar bus galima i savo aplanka sekmadieni schemuciu prisideti? isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu gun_bandana.gif

žinoma, dabar tik tikslų kiekį žmonių sužinosim, visą kitą dar derinsim ir ruošimės savo siuvinėjimam

Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 23:47)
katros tos skaniausios g.gif  unsure.gif  gal kaip nors surinksiu kolecija

nagi su visokiais vaisiais, uogom, medum, arbata ir pan. as pas save albume ikeliau kiek radau mirksiukas.gif
http://s823.photobuc.....ier sirdukes/
kai kompa sutaisys, susikelsiu i gallery (nors dabar baisu kad nebutu visai viskas pradinge blink.gif)

deliojau deliojau tas sirdukes, nu niekaip netilpo ant lino, kuri turiu. tai nusipirkau siandien paklode...140x50 cm lotuliukas.gif ai, vis tiek veliau prireiks irnesakyk.gif tik niekaip nesumastau kokius tarpelius tarp ju palikti g.gif ir nezinau ar noriu parasu. siaip smagu butu prisiminimui, nu bet neisipaiso man jie doh.gif
Atsakyti
Aš pagalvojau, kad vietoj nick'ų, man gražiau komponuotusi inicialai.. g.gif
Atsakyti
isvaziuojam i kaima,,,,,,,,,neeeeenoriuuuu

as tai i kaima nebevaziuosiu schmoll.gif bash.gif pas annnnyyytaa wacko.gif atsiprasom jai ne i tema blush2.gif
Atsakyti