Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 15, 21:09)
tai juk internetu galima uzsakyt mirksiukas.gif kam kito savaitgalio laukt rolleyes.gif
akropoyje turi 14 aidos nezinomos kokybes baltos ir kremines.siulai po 2,20lt jei perki daugiau nei 20-30 vnt taiko 20% jei neklystu nuo sumos. sukazkom pirkom tai isejo matkiukas 1,78lt.
vienu kaip nuopradziu esu susibalamutinus...bet cia kita istorija smile.gif ,taip ir jum galva apsukau doh.gif  doh.gif  atiprasau labai visu 4u.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as 25ct ewa turiu,zinokit x didesni nei 14aidos

Čia KL Akropoly nuolaidas taiko, ko jie niekad nesisako g.gif

o 25 reikia siuvinėt 1*1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau nelabai tiksliai atsimenu, koks tas mano ewas, 25 ar 28 (jei toks būna), bet pati tai per du siūliukus siuvinėsiu, tai teks ir jums taip pat. Tikiuosi neprieštarausit ax.gif
Kraštus šį kart su lipnia juosta apklijavau, anksčiau to nebandžiau, bet kažkaip pasitaikė po ranka, tai ir patingėjau siuti... O langeliai tai pas mane nestandartiniai bus 64x96, tai tikiuosi ką nors pritaikysit. Nebūtinai man kad visi paveiksliukai vienodo dydžio būtų, gal vienos bus mažesnis, kitos galės kelis kryžiukus ir į gretimą langelį išlįsti...
Na, labanakt
Atsakyti
nesisako,kad zmones nelauktu to savatgalio ir pirktu kaip iprasta. nes jei zinotum kad bus akcijos tai nepirksi nieko ir lauksi tos dienos smile.gif
a tai kas per parduotuve akropoly kur parduoda siulus taip ir nepasaket nieks?
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 15, 21:09)
tai juk internetu galima uzsakyt mirksiukas.gif kam kito savaitgalio laukt rolleyes.gif
akropoyje turi 14 aidos nezinomos kokybes baltos ir kremines.siulai po 2,20lt jei perki daugiau nei 20-30 vnt taiko 20% jei neklystu nuo sumos. sukazkom pirkom tai isejo matkiukas 1,78lt.
vienu kaip nuopradziu esu susibalamutinus...bet cia kita istorija smile.gif ,taip ir jum galva apsukau doh.gif  doh.gif  atiprasau labai visu 4u.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as 25ct ewa turiu,zinokit x didesni nei 14aidos

Tai kad aš gi savaite kaime būsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mamusikas*: 15 gegužės 2010 - 21:41
QUOTE(tvikse @ 2010 05 15, 22:24)
nesisako,kad zmones nelauktu to savatgalio ir pirktu kaip iprasta. nes jei zinotum kad bus akcijos tai nepirksi nieko ir lauksi tos dienos smile.gif
a tai kas per parduotuve akropoly kur parduoda siulus taip ir nepasaket nieks?

Audinių parduotuvė, dar ten mezgimo siūlais prakiauja, čia netoli Eurovaistinės. Specialiai klausiau ar siuv. siūlam yra nuolaida, sakė ne schmoll.gif

Merginos mane liūdina skaitant, ai bus gerai, ai patingėjau, ai kaip nors...
Negi nenorit kad būtų gražus ir kokybiškas RR'as? Paskum bus gaila tokį darbą rėmint, ar kitur naudot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 15, 20:19)
o tuos du paskutinius kur tvikse idejo ,o jie ne per dideli?virsija 70x70 kryzelius.jai vienisa noresi issiuvineti toki katina ,tai teks ir mums panasius siuvineti ,bet ten daug darbo  g.gif

QUOTE(tvikse @ 2010 05 15, 20:35)
pirmas siamas tai kaiptik. o va antrasis tai tikrai kiek didokas, bet galim nesiuvinet visai viso. sutrumpint ar dar kazkaip... na tikekimes rasim tinkamo dydzio zveriuku smile.gif

Idėjau į savo albumą daugiau katinukų. Dar ieškosiu mirksiukas.gif
Gal dar kuri ras... ax.gif

O siuvinėti darbo bus visoms nemažai, jei norėsim kad gražus rezultatas gautųsi ne tik sau, bet ir kitoms.
Teks pasistengti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIENIŠA: 15 gegužės 2010 - 21:43
na mes su ciole naglas akis istatom. ir klausiam,jei daugiau pirksim gal bus nuolaida ax.gif biggrin.gif
ja, bandziau per 1 doh.gif kas antras vienas ant kito sulipa g.gif visokais variantais tai tik tokiu user posted image arba as nemoku unsure.gif verysad.gif

tai kaip siuvinesit jei dzin pradzioj g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 15, 22:46)
na mes su ciole naglas akis istatom. ir klausiam,jei daugiau pirksim gal bus nuolaida ax.gif  biggrin.gif
ja, bandziau per 1 doh.gif  kas antras vienas ant kito sulipa g.gif visokais variantais tai tik tokiu user posted image  arba as nemoku unsure.gif  verysad.gif

tai kaip siuvinesit jei dzin pradzioj g.gif  unsure.gif

Čia jau gobeleninis, šitaip tikrai nemoku, ką darom? g.gif
Atsakyti
aga cia jis,lengvas tik reik priprast mirksiukas.gif tai juk nuprendem,kad xxx biggrin.gif
as ta voriuka juo dariau
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 15, 22:32)
Merginos mane liūdina skaitant, ai bus gerai, ai patingėjau, ai kaip nors...
Negi nenorit kad būtų gražus ir kokybiškas RR'as? Paskum bus gaila tokį darbą rėmint, ar kitur naudot  unsure.gif

na manau darbo kokybe nenukentes del to, kad krastai bus ne apsiuti, o su lipnia apklijuoti g.gif

kazkada lygtai buvo sakyta, kad ant 25ct per viena siuliuka siuvinet kryzelius reikia po viena, jei neklystu, tada lyg ir graziau gula unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, patikslinkit prašau, kaip yra su tom grupėm. Aš susimaišiau visai... blush2.gif

Jei aš priklausau Aida-2 pogrupiui, tai mano medžiaga keliaus tik pas Aida-2 gupelės nares (tuomet man reikia paruošti iš viso 8 mergaitėms vietas) ? Ir pas mane atkeliaus 7 darbeliai (čia be savojo).
Ar visa Aida grupė apjungta ir mano medžiaga keliaus per visą Aida grupę (tada reikia paruošti 15 vietų) ? Tuo atveju pas mane atkeliaus 14 darbelių.

Kaip buvo nuspręsta ? ax.gif
Noriu susiskaičiuoti, kokį gabalą medžiagos pirkti/užsisakinėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 05 16, 00:01)
Mergaitės, patikslinkit prašau, kaip yra su tom grupėm. Aš susimaišiau visai...  blush2.gif

Jei aš priklausau Aida-2 pogrupiui, tai mano medžiaga keliaus tik pas Aida-2 gupelės nares (tuomet man reikia paruošti iš viso 8 mergaitėms vietas) ? Ir pas mane atkeliaus 7 darbeliai (čia be savojo).
Ar visa Aida grupė apjungta ir mano medžiaga keliaus per visą Aida grupę (tada reikia paruošti 15 vietų) ? Tuo atveju pas mane atkeliaus 14 darbelių.

Kaip buvo nuspręsta ?  ax.gif
Noriu susiskaičiuoti, kokį gabalą medžiagos pirkti/užsisakinėti  rolleyes.gif

Tavo darbelis keliaus tik Aida-2 grupėje
Atsakyti