Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

jeee ee je je clap.gif pasirodo pasukus krypti eina ant 25ct evo siuvinet xxx:super tik s...kas as jau medziaga apsiuvau tai jauciu didesni paveiksliuka imsiu.

as tuoj susiziuresiu siulus jei ko reiks ,aisku reiks doh.gif klaipedietes man srasiuka mirksiukas.gif bandysiu ismust nuolaida.
o su ta spec.medziaga pravalas doh.gif verysad.gif nekarpoma ji eRankdarbiuose, uz tai siulai po 1.75 biggrin.gif thumbup.gif bet siuntimas 5lt o panasia kaina akropolyje eina gaut,kelione 1,80lt is kur labiau apsimoka

jei nesunku imeskit anchor siulu konverteri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 16 gegužės 2010 - 09:21
Inesiuuu kaip bebūtų liūdna, bet gobeleninio dygsnio nesimokinsiu siuvinėt, galiu tau pusiniu, bet ne gobeleniniu. Gal tai nėra sunku, bet nemokėdama ir neturėdama patirties svetimam tikrai nesiuvinėsiu. Atmestinai siuvinėt, ne mano natūroj

a kas sake mums su linu siuvinet biggrin.gif mes irgi nenorejom sugadinti svetimo,nemokedamos blush2.gif

gal jau kas pradejot siuvineti bigsmile.gif .vyras nuves pirkti medziagos tik antradieni,kaip laukiu wub.gif apsirgau truputi ,gerkle skauda.dar vakar ne tuos vaistus vaistininke idave,maisto papilda sveiciau visa diena,galvojusi kad vaistai nuo skausmo. doh.gif poto intike paziurejau o ten pakuote vienoda tik uzrasiukas skiriasi . unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus mergaitės 4u.gif
Apsiskaičiavau jau, pirmą paveiksliuką išsirinkau thumbup.gif
Teliko tik užsisakyt medžiagėlę ir kelias trūkstamas spalvas - ir į malonų darbą mirksiukas.gif

Jei kurios mergaitės nori (iš Kauno), galit jungtis prie užsakymo iš kasiulai 4u.gif
Turiu nemažas nuolaidas rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis, jau ir aš grįžau. Poryt važiuosi į GA priemonių pirkti. Sužinojau gerą naujieną, valdžia atostogų išeina- tai galėsiu darbe darbuotis. ax.gif
Papildyta:
Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai, virtuvė Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės(Marijampolė)

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis, pradedam matuotis medžiagas ir ruoštis siuvinėjimui 4u.gif 4u.gif

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 05 16, 11:50)
Jei kurios mergaitės nori (iš Kauno), galit jungtis prie užsakymo iš kasiulai   4u.gif
Turiu nemažas nuolaidas  rolleyes.gif

O Jūs internetu užsisakinėjat? Nes šiaip tai prisijungčiau gal, bet aš visada perku tiesiai iš parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 16, 16:07)
O Jūs internetu užsisakinėjat? Nes šiaip tai prisijungčiau gal, bet aš visada perku tiesiai iš parduotuvės smile.gif

Aš visaip 4u.gif
Dabar ketinau internetu užsisakyti.
Parašiau Jums į AŽ.
Atsakyti
Lino merginos, mano darbukui visiems reikės siuvinėt su tais pačiais siūlais šakelę, ar visos turėsit, o gal man prie siuntinuko pridėti????????

DMC 839; 840;841;

Inesiu man reiktų užsakyti 839,841 4u.gif Tik nesupratau kam tu iš ten užsisakynėji, jei tiek problemų ir dar siuntimas kainuoja g.gif

Uodegyte kalba eina apie visai kitą siuvinėjimo techniką, o ne apie audinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 gegužės 2010 - 16:17
pauksciuk, o kokia aidos tema rinksies? ar nusprendei tik lino gr?

sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 16, 17:07)

Aš ir perku medžiagą tiesiai iš kasiūlų parduotuvės, nes esu ne kaunietė, bet gyvenu šalia Kauno. Tai kai reikia medžiagos, tai ten važiuoju. Siūlus perku Senamiestyje, toj parduotuvėlėj ant kampo. Ir patogiau, ir už siūlus gauni nuolaidą. Jei neklystu, ten siūlų kaina nepakilus ir jei perki 5 siūlus, tai daro nuolaidą atrodo 20 proc. thumbup.gif
Ten reiks lėkt siūlų pirkt, nes mano siūlų lobynas gana skurdus. Bet gal ką bus galima ir priderinti g.gif
Aš jau pradėjau siuvinėt, nes rankos niežti mirksiukas.gif

Mano drugelius galėsit siuvinėt nebūtinai nurodytomis spalvomis. Manau kartais pačios pasirinktas variantas būna gražesnis... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 gegužės 2010 - 16:23
QUOTE(Mingomi @ 2010 05 16, 17:19)
pauksciuk, o kokia aidos tema rinksies? ar nusprendei tik lino gr?

sveikos  4u.gif

labas

likau tik lino grupėj ax.gif

Paukštukus siuvinėjant ir man galima improvizuot, bet va šakelės norėčiau daugmaž vienodos smile.gif
Atsakyti
Uodegyte kalba eina apie visai kitą siuvinėjimo techniką, o ne apie audinį

ooo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 16, 16:15)
Lino merginos, mano darbukui visiems reikės siuvinėt su tais pačiais siūlais šakelę, ar visos turėsit, o gal man prie siuntinuko pridėti????????

DMC 839; 840;841;

Inesiu man reiktų užsakyti 839,841  4u.gif Tik nesupratau kam tu iš ten užsisakynėji, jei tiek problemų ir dar siuntimas kainuoja  g.gif

Uodegyte kalba eina apie visai kitą siuvinėjimo techniką, o ne apie audinį  mirksiukas.gif

su darstuole man nepasiseke doh.gif

pasistengsim su tais paciais siulais siuvinet 4u.gif
Atsakyti