Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Juk pamiršau įkelti blush2.gif

Pirma RR tema
http://www.supermama...howtopic=590415
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 19:30)

Koks bus lino grupės kryžiukų skaičius???????

Aš manau, jog irgi didelių darbų nereiktų ax.gif ax.gif Gal irgi pirmam kartui paliekam 70*70 kryželių???.... Na +- 5 ar kiek daugiau tai nieko tokio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 05 13, 21:24)
Aš manau, jog irgi didelių darbų nereiktų  ax.gif  ax.gif Gal irgi pirmam kartui paliekam 70*70 kryželių???.... Na +- 5 ar kiek daugiau tai nieko tokio  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Matai Dantistės pasirinktos širdutės siekia 90*80, nėra jos sunkios, tai nežinau ar visom tinktų tas dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 21:31)
Matai Dantistės pasirinktos širdutės siekia 90*80, nėra jos sunkios, tai nežinau ar visom tinktų tas dydis  g.gif

Nu manau kad nesupyks gal jei bus daugiau (bet nepadauginkit per daug, nes aš bijosiu ant lino siuvinėt blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 21:31)
Matai Dantistės pasirinktos širdutės siekia 90*80, nėra jos sunkios, tai nežinau ar visom tinktų tas dydis  g.gif

82*88 blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 05 13, 21:36)
Nu manau kad nesupyks gal jei bus daugiau  (bet nepadauginkit per daug, nes aš bijosiu ant lino siuvinėt  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif )

o tu kuriuos paukštukus išsirinkai, nes jei poreles, tai jų ir didesnis dydis gaunas, mano pvz gausis po du mažesnius ax.gif

nes ir ornamentai netelpa į 70*70, o ten darbo daugiau

Tai padarom lino kryžiukų dydį maždaug 85*90 4u.gif , tinka visom?
Papildyta:
Merginos, rašau albume temas, jei kartais kur suklysčiau, pataisykit, ar pasakykit, pakoreguosiu
Atsakyti
Man tinka dydis, išsiuvinėsiu kokius jūs plotelius paliksit, tokius. Pas mane tai tikriausiai mažiau langelių bus, nes ir schemutės man patinkančios mažesnės ir medžiagos gabalėlis neperdidžiausias, tai tiesiog nebus kur plėstis labai... Šiaip smagu bus ant įvairių medžiagėlių pasiuvinėti, išbandyti.

Dėl siuntimo adresų, tai pagalvojau, kad gal užteks kiekvienai sukontaktuoti per AZ su mergina, kuriai turėtume siųsti ir sužinoti jos adresą. Kaip suprantu, aš visus darbus siųsčiau tam pačiam žmogui, tai man kitų adresų kaip ir nereikia žinot...

Atsakyti
QUOTE(renami @ 2010 05 13, 22:01)
Dėl siuntimo adresų, tai pagalvojau, kad gal užteks kiekvienai sukontaktuoti per AZ su mergina, kuriai turėtume siųsti ir sužinoti jos adresą. Kaip suprantu, aš visus darbus siųsčiau tam pačiam žmogui, tai man kitų adresų kaip ir nereikia žinot...

Na taip, juk viskas eina ratu ir grįžta šeimininkei.
Atsakyti
Va siuntimas man dar mistika, bet gal eigoje suprasiu blush2.gif

Albumukus surašiau, tikiuos niekur nesuklydau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 22:11)
Va siuntimas man dar mistika, bet gal eigoje suprasiu  blush2.gif

Albumukus surašiau, tikiuos niekur nesuklydau  ax.gif

Man labai gražūs tie kur yra 6 ant šakos... Na jei juos po 2 išskirščius tai tada nebus jie laabai dideli g.gif g.gif g.gif Bet ir tie po 3 kur tupi irgi superiniai, tik jie pas tave yra sukelti... ax.gif ax.gif Aš tai iš tos serijos norėčiau... Tai tada ko gero reikia palikt prie tavo pasiūlytų išmatavimų (85*90) g.gif g.gif g.gif Tik kažin ar jie nebus dar didesni g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 05 13, 22:18)
Man labai gražūs tie kur yra 6 ant šakos... Na jei juos po 2 išskirščius tai tada nebus jie laabai dideli  g.gif  g.gif  g.gif Bet ir tie po 3 kur tupi irgi superiniai, tik jie pas tave yra sukelti...  ax.gif  ax.gif  Aš tai iš tos serijos norėčiau... Tai tada ko gero reikia palikt prie tavo pasiūlytų išmatavimų  (85*90)  g.gif  g.gif  g.gif Tik kažin ar jie nebus dar didesni  g.gif  g.gif

tie po tris, žiūrėjau, maždaug 10*5gaunasi, tai kaip ir tiktu, jie ilgesni bet visai neaukšti g.gif
Atsakyti
kodel nebera aplanku photobucket?arba man kazkodel nerodo,ar ivyko pertvarkymas.
Atsakyti