Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 13, 22:36)
kodel nebera aplanku photobucket?arba man kazkodel nerodo,ar ivyko pertvarkymas.

spausk ant savo pogrupio, kai tvarkiau, savaime susispaudė

radai?
aida
http://s823.photobuc.....b/Aida 70-70/
linas
http://s823.photobuc.....s-Ewas 85-90/

atsisveikinu, labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 gegužės 2010 - 21:43
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 22:23)
tie po tris, žiūrėjau, maždaug 10*5gaunasi, tai kaip ir tiktu, jie ilgesni bet visai neaukšti  g.gif

Nu jei aš gerai suskaičiavau tai jie 60*110 ax.gif ax.gif Ar ne taip?? (čia tie po tris)
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 13, 20:19)
Dar kažkam noriu padėkoti už mano albumo papildymą. mirksiukas.gif

mirksiukas.gif ner uz ka
dar ne visom ikeliau

kur rast visa kolekcija tu sirdeliu 4u.gif unsure.gif maciau kazkur,bet neissaugojau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 22:50)
mirksiukas.gif  ner uz ka
dar ne visom ikeliau

kur rast visa kolekcija tu sirdeliu 4u.gif  unsure.gif  maciau kazkur,bet neissaugojau doh.gif  verysad.gif

as kiek radau kokybisku schemu sukeliau pas save i albuma, tik kad jas lyg pamazino truputi, nes pasididinus photobuckete ne taip ryskiai kaip pas mane kompe g.gif atsiusciau ka turiu, bet ka tik nusprogo mano pc su viskuo swoon.gif gerai kad du kompus turiu, tik va sitam nei vienos schemos doh.gif

o del sirdeliu, tai prasymas...man pacias skaniausias blush2.gif (zadu virtuvej kabinti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 21:56)
Tai padarom lino kryžiukų dydį maždaug 85*90  4u.gif , tinka visom?

o tas dydis, tai cia kaip? blush2.gif

ar turim omeny, kad jau gryno siuvinejamo ploto tiek, na mazdaug, ar cia suskirstom tuos plotelius siuvinejimo po tiek?

ir dar smile.gif

sugalvojau, kad pirmus isiuvinetus darbelius galetume pasirodyti forume, nes kiekviena zinosim ka isiuvinejom, o po to jau nebeviesinsim iki galutinio rezultato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingomi: 13 gegužės 2010 - 22:39
QUOTE(Dantiste @ 2010 05 13, 22:13)
as kiek radau kokybisku schemu sukeliau pas save i albuma, tik kad jas lyg pamazino truputi, nes pasididinus photobuckete ne taip ryskiai kaip pas mane kompe g.gif atsiusciau ka turiu, bet ka tik nusprogo mano pc su viskuo swoon.gif gerai kad du kompus turiu, tik va sitam nei vienos schemos doh.gif

o del sirdeliu, tai prasymas...man pacias skaniausias blush2.gif (zadu virtuvej kabinti) 4u.gif

katros tos skaniausios g.gif unsure.gif gal kaip nors surinksiu kolecija
Papildyta:
cia atsipalaidavimui biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
kur mano albumas su vandens fauna unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 14, 00:47)
kur mano albumas su vandens fauna unsure.gif  4u.gif

Va čia mirksiukas.gif
http://s823.photobuc.....0juros fauna/

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 gegužės 2010 - 05:49
Labas rytas smile.gif apie GA personalą Vilniuje irgi nesu pačios geriausios nuomonės.. šiandien užeisiu Basanavičiaus g. "Viskas siuvimui" pasižvalgyt, tai galėsiu parašyt kaip ten kas, ten malonus vyrukas dirba, kartais išeini su daugiau prekių negu iš pradžių norėjai, nors pasirinkimas deja nelabai didelis unsure.gif gal kas galit apšviest, jei noriu ant 32ct lino per du siūliukus siuvinėt, kai kryžiukai 241x241, kiek čia maždaug cm gaunasi? arba kokį kalkuliatorių gal žinot, kažkur mačiau, bet dabar jau neberandu..
Atsakyti
Labas rytas mergiotės mirksiukas.gif Nemiegu nuo pusės penkių, tai mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau: juk ne atostogaut aš važiuoju, o dirbt.... Tai kaži ar spėsiu (nes vežuosi dar metriką siuvinėt...) g.gif g.gif g.gif Tad laabai nepykit, bet aš pasitraukiu verysad.gif verysad.gif Tad lino grupė lieka be manęs
LINAS(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas heritage paukstukai- linas/ ewas (KL)

7.Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)
Atsakyti
spausk ant savo pogrupio, kai tvarkiau, savaime susispaudė

aciu,radau 4u.gif
Atsakyti
aciu kad man priponpinot grozybiu 4u.gif
as spaudziau bet man nerode verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 05 13, 23:22)
o tas dydis, tai cia kaip?  blush2.gif

ar turim omeny, kad jau gryno siuvinejamo ploto tiek, na mazdaug, ar cia suskirstom tuos plotelius siuvinejimo po tiek?

ir dar smile.gif

sugalvojau, kad pirmus isiuvinetus darbelius galetume pasirodyti forume, nes kiekviena zinosim ka isiuvinejom, o po to jau nebeviesinsim iki galutinio rezultato  ax.gif

čia kryžiukų skaičius, centimetrais gausis kiekvienai skirtingai, pagal audinio tankumą 4u.gif

Pritariu, galim pasirodyti su savo išsiuvinėtais

QUOTE(čiolė @ 2010 05 14, 08:44)
Labas rytas mergiotės  mirksiukas.gif Nemiegu nuo pusės penkių, tai mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau: juk ne atostogaut aš važiuoju, o dirbt.... Tai kaži ar spėsiu (nes vežuosi dar metriką siuvinėt...)  g.gif  g.gif  g.gif  Tad laabai nepykit, bet aš pasitraukiu  verysad.gif  verysad.gif  Tad lino grupė lieka be manęs

rimtai ? verysad.gif o kada tu grįšti, gal tavęs sulauktume, ar visai nebeturi noro?

Inesiuuu ką spaudei ir ko nerodė? Albume spaudžiat ant savo pogrupio Linas ar Aida , atsidaro žalias langas, jo kairėje pusėje visi mūsų albumai išrykiuoti

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 gegužės 2010 - 08:29