QUOTE(zuzanele @ 2010 05 16, 07:21)
Dėl kraštų apsiuvimo ir aš galvoju, kad juos reikia visoms apsiūti. Kažkaip netikiu, kad ta statybinė juosta atlaikys kol apeis visas. Kaip sau, tai tikiu. Bet kai eis iš rankų į rankas, tai kažin...

Aš apsiuvau ir nieko čia sunkaus. Kelių minučių darbas. O langelius skirtus siuvinėjmui reikia suskirstyt po 10x10? Aš manyčiau, kad ne.
Pritariu
renami nuomonei
Papildyta:
Na, matyt ne taip supratot, manau visos čia stengiasi kaip gražiau padaryti. Dėl tos juostos, tai tiesiog niekad anksčiau nebandžiau, o kad čia kaikas paminėjo, kad apklijavo, tai sugalvojau ir aš pabandyti... Gal ir ne pati geriausia mintis, daryti bandymus ant tokio didelio darbo

. Jau dabar matau, kad kai kur atsiklijuoja, tai reikės tikriausiai vistiek apsiūlėti kraštelius.
Per savaitgalį gastroliavau, tai tikėjausi kad jau kažkas bus ir pradėtus darbelius įdėjęs parodyti, bet žiūriu dar nelabai atsilieku. Paveiksliuką išsirinkau, atsispausdinau, tik dar siūlų nežiūrėjau ar turiu visus. Tikiuosi vaikai šiandien pakankamai nusilakstė laukuose, tai anksti užmigs ir galėsiu ilgiau prisėsti prie darbelio...