Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(decopa @ 2010 05 17, 10:09)
Tai visu paveikslelius siuvinejam interpretacijom neatsizvelgdami i schemu spalvas ?

atsižvelgian į schemą su mažom interpretacijom mirksiukas.gif

Merginos jūs draugiškai susėskit ir nuspręskit, kad visos pusės patenkintos liktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dėl TT, tai nepasakyčiau, kad jiems mažai spalvų. Aišku, jei vienam susiperki, tai kitiem reik nusipirkt po kelias spalvas tik, bet pirmam meškiui reikia 10-15 spalvų.
Manau, kad čia geriausia būtų kažkaip bendrai pirkti siūlus, persiųsti juos viena kitai (pilkus atspalvius). Tamsesnių spalvų užteks visiems meškinams, o pagrindinių šviesių ir vidut. tamsumo pilkų užtenka maždaug trims meškiukams smile.gif

Aš vis dar žiūriu savo išdėliojimą, kai pasikeitė žmonių kiekis, tai truputį nebesusiskaičiuoju, kaip dėlioti, bet vis tiek noriu siuvinėt, kaip sugalvojau, tik bėda, kad mano pirmasis siuvinys gaunasi pakankamai mažesnis, 40x40, na geriausiu atveju-40x60. Labai blogai būtų? Nes pagalvojau, kad tiesiog jis pas mane bus mažesnis, bet tai sau siuvinėju, ir jis būtų vidury, kitoks nei kiti. O Jums visoms, aišku, siuvinėčiau tokio dydžio, kokio tarėmės. ( jei pas mane išdėliojimas nesigauna, tai gal daryčiau 9langus, ir paskutinį pati dar išsiuvinėčiau)
Nu ir prišnekėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 17, 09:16)
Na dėl TT, tai nepasakyčiau, kad jiems mažai spalvų. Aišku, jei vienam susiperki, tai kitiem reik nusipirkt po kelias spalvas tik, bet pirmam meškiui reikia  10-15 spalvų.
Manau, kad čia geriausia būtų kažkaip bendrai pirkti siūlus, persiųsti juos viena kitai (pilkus atspalvius). Tamsesnių spalvų užteks visiems meškinams, o pagrindinių šviesių ir vidut. tamsumo pilkų užtenka maždaug trims meškiukams smile.gif

Aš vis dar žiūriu savo išdėliojimą, kai pasikeitė žmonių kiekis, tai truputį nebesusiskaičiuoju, kaip dėlioti, bet vis tiek noriu siuvinėt, kaip sugalvojau, tik bėda, kad mano pirmasis siuvinys gaunasi pakankamai mažesnis, 40x40, na geriausiu atveju-40x60. Labai blogai būtų? Nes pagalvojau, kad tiesiog jis pas mane bus mažesnis, bet tai sau siuvinėju, ir jis būtų vidury, kitoks nei kiti. O Jums visoms, aišku, siuvinėčiau tokio dydžio, kokio tarėmės. ( jei pas mane išdėliojimas nesigauna, tai gal daryčiau 9langus, ir paskutinį pati dar išsiuvinėčiau)
Nu ir prišnekėjau  unsure.gif

20suvirs lt gal ,reik mestis bendrai:hm
Atsakyti
Tai tebuna tik T o nebe TT ir nebesinervinam , blogiausiu atveju padalinsiu i mazus paveiksliukus ir vaikams bus. bigsmile.gif Nenoriu uzsisukinet del to dabar. unsure.gif
Atsakyti
na dedu savo konvertuotus TT meškiukus, juk nėra baisus skirtumas nuo originalaus g.gif

user posted image
user posted image

(Ingrida tikiuos nesupyksi mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 17, 07:36)
Hmmm-tau berniukui disnejus,jau netiks kokia betty boop? biggrin.gif

Nu jo, maniškis bernas ir šiuo metu su mergaitiškais paveiksliukais tikrai nedraugauja biggrin.gif Jam tik visokie "herojai" ir robotai patinka biggrin.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 17, 10:13)
bet jei konvertuota,manau tos pacios spalvos gaunasi g.gif
nugi diskutuojam biggrin.gif

Pasakysiu savo nuomonę smile.gif Jei kažkuri pageidauja, kad būtų siuvinėjama tik tam tikros spalvos siūlais, be jokių interpretacijų, manau būtų teisinga, kad tuos siūlus pridėtų prie siunčiamos medžiagos... Na, bent jau aš taip daryčiau unsure.gif

Nemanau, kad siuvinėjančios merginos darys "belenkaip", todėl galutinis rezultatas net ir su konvertavimais ar nedidelėm atspalvių interpretacijom turėtų būti puikus... g.gif

P.S.: Medžiagos dar neturiu doh.gif Šiandien turėčiau užsakyti, tai dar kelias dienas neturėsiu, kol atsiųs... Nu žodžiu, paskui skubiai vysiuos kitas, kad spėt laiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 gegužės 2010 - 09:24
Net nežinojau, kad paukščiuko meškiukai konvertuoti smile.gif Ir tikrai niekas nesiskiria, net galėčiau pasakyti, kur kuri spalva Anchor kodais smile.gif
Atsakyti
Įmetu kelis RR pavyzdžius iš neto:
tema: alyvinė, žalia, rausva, melsva
user posted image
tema: rytai
user posted image
tema:namukai
user posted image
tema:laukinė gamta
user posted image

mano labume rasite daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 17 gegužės 2010 - 09:25
Jei konvertuot tai visos bendrai kad konvetuotu noreciau, as tiesiog nenoriukad jie labai skirtingi butu,kad skirtusi atspalviai, jei visos vienodai konvertuos tai ir bedu nebus.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 17, 10:24)
Net nežinojau, kad paukščiuko meškiukai konvertuoti smile.gif Ir tikrai niekas nesiskiria, net galėčiau pasakyti, kur kuri spalva Anchor kodais smile.gif

Tai va, aš siūlau visom konvertuoti, jei reikia ir pati galiu pasakyt su kuriais siuvinėjau ir visų bus vienodai gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 17, 10:30)
Tai va, aš siūlau visom konvertuoti, jei reikia ir pati galiu pasakyt su kuriais siuvinėjau ir visų bus vienodai gražūs mirksiukas.gif

Na va pagaliau sutarta thumbup.gif ,man tikrai ner svarbu kokios firmos siulai schmoll.gif , kad ir baltarusiski lotuliukas.gif , o jei bendrai konvertuosim ir nesiskirs spalvos tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 17, 10:33)
Na va pagaliau sutarta  thumbup.gif  ,man tikrai ner svarbu kokios firmos siulai  schmoll.gif , kad ir baltarusiski lotuliukas.gif  , o jei bendrai konvertuosim ir nesiskirs spalvos tai  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

jei ką rašykit, surašysiu savo konvertuotus mirksiukas.gif
Atsakyti