Sveikos merginos!
Savaitgalį nebuvau prisijungusi,labai daug darbų.Ir šiaip,savaitėlė ši ne iš lengviausių laukia..
Medžiadėlę jau kaip ir susitvarkiau.Apsiuvau kraštus kaip mokėjau,tai kai gausite,labai nekritikuokite
Dabar planuoju ketvirtadieni išsisiuvinėt pirmąjį paveiksliuką
Sveikutes darbstuolytes 
Sudejau visas schemutes, tikiuosi, kad visos
vienos schemutes didesnes, bet ten galima pvz visos sakutes nesiuvineti, o tik pauksciukus su gelytemis.
PAUKSCIUK, TT tikri grazuoliai ir yra liaupsinami kiekvieno kas pamato, nes super kaip siuvineji
reikia ir man vaziuoti i kasiulus, gal VIenisa pades
, nes pasirodo visai nieko neturiu
Sudejau visas schemutes, tikiuosi, kad visos
vienos schemutes didesnes, bet ten galima pvz visos sakutes nesiuvineti, o tik pauksciukus su gelytemis.
PAUKSCIUK, TT tikri grazuoliai ir yra liaupsinami kiekvieno kas pamato, nes super kaip siuvineji
reikia ir man vaziuoti i kasiulus, gal VIenisa pades
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 17, 08:12)
as cia biski ne is tos temos, bet tokiu atveju ir as prisijungciau
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 05 17, 09:47)
OK merginos, kai užsakinėsiu siūlus, paskelbsiu:)
tema: rytai
koks grozis
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 17, 08:36)
Ingrida45, noriu paklausti dėl paukščiukų, ar turi tų grožių, kur tavo albume sudėti schemas? Aš vieną iš jų mielai tau išsiuvinėčiau.
Ar tu tik Valerie Pfeiffer paukščiukų nori, nes mačiau ir kitokių nedidelių dailių paukščiukų schemų, nes jei neturi tų paukščiukų schemų, išsiuvinėčiau panašaus stiliaus kitus paukščiukus.
Šiandien ir aš važiuosiu pirkti medžiagos, o vakare paruošiu siuvinėjimui, gal net pradėsiu paveiksliuką siuvinėti
Ar tu tik Valerie Pfeiffer paukščiukų nori, nes mačiau ir kitokių nedidelių dailių paukščiukų schemų, nes jei neturi tų paukščiukų schemų, išsiuvinėčiau panašaus stiliaus kitus paukščiukus.
Šiandien ir aš važiuosiu pirkti medžiagos, o vakare paruošiu siuvinėjimui, gal net pradėsiu paveiksliuką siuvinėti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 17, 10:16)
Aš vis dar žiūriu savo išdėliojimą, kai pasikeitė žmonių kiekis, tai truputį nebesusiskaičiuoju, kaip dėlioti, bet vis tiek noriu siuvinėt, kaip sugalvojau, tik bėda, kad mano pirmasis siuvinys gaunasi pakankamai mažesnis, 40x40, na geriausiu atveju-40x60. Labai blogai būtų? Nes pagalvojau, kad tiesiog jis pas mane bus mažesnis, bet tai sau siuvinėju, ir jis būtų vidury, kitoks nei kiti. O Jums visoms, aišku, siuvinėčiau tokio dydžio, kokio tarėmės. ( jei pas mane išdėliojimas nesigauna, tai gal daryčiau 9langus, ir paskutinį pati dar išsiuvinėčiau)
Nu ir prišnekėjau
jei sau tokio dydžio pati siuvinėji,tai ir merginos gali tokio pat dydžio pasirinkt. Mano taip pat mažesni gausis, tai didesnių ir neprašau
O kitom, savaime suprantama didesnius siuvinėsim
uodegyte ir kitos klp,siandien pirksiu siulus.jei norit jungtis man i az sarasiuka.iki 14val.
pauksciuk gali man meskio kodus atsiust
pauksciuk gali man meskio kodus atsiust
nerandu tt meskiu,kad butu normos ribose
arba100x ,arba 50
radau
radau
Sveikos,
Sėdžiu kaime, tai taip sunku skaityt kaip jūs siuvinėt jau pradėjot.
Galima man ir arbatinukus ir puodelius ir žolynus, žodžiu jūsų fantazija kas tiktų į virtuvę.
Bet kaip aš bijau TT.
Sėdžiu kaime, tai taip sunku skaityt kaip jūs siuvinėt jau pradėjot.
Galima man ir arbatinukus ir puodelius ir žolynus, žodžiu jūsų fantazija kas tiktų į virtuvę.
Bet kaip aš bijau TT.
uodegyte ir kitos klp,siandien pirksiu siulus.jei norit jungtis man i az sarasiuka.iki 14val.
aciu
as ir