QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 17, 08:36)
Ingrida45, noriu paklausti dėl paukščiukų, ar turi tų grožių, kur tavo albume sudėti schemas? Aš vieną iš jų mielai tau išsiuvinėčiau.
Ar tu tik Valerie Pfeiffer paukščiukų nori, nes mačiau ir kitokių nedidelių dailių paukščiukų schemų, nes jei neturi tų paukščiukų schemų, išsiuvinėčiau panašaus stiliaus kitus paukščiukus.
Šiandien ir aš važiuosiu pirkti medžiagos, o vakare paruošiu siuvinėjimui, gal net pradėsiu paveiksliuką siuvinėti

gal neužmatė klausimo
QUOTE(Ameera @ 2010 05 17, 10:16)
Aš vis dar žiūriu savo išdėliojimą, kai pasikeitė žmonių kiekis, tai truputį nebesusiskaičiuoju, kaip dėlioti, bet vis tiek noriu siuvinėt, kaip sugalvojau, tik bėda, kad mano pirmasis siuvinys gaunasi pakankamai mažesnis, 40x40, na geriausiu atveju-40x60. Labai blogai būtų? Nes pagalvojau, kad tiesiog jis pas mane bus mažesnis, bet tai sau siuvinėju, ir jis būtų vidury, kitoks nei kiti. O Jums visoms, aišku, siuvinėčiau tokio dydžio, kokio tarėmės. ( jei pas mane išdėliojimas nesigauna, tai gal daryčiau 9langus, ir paskutinį pati dar išsiuvinėčiau)
Nu ir prišnekėjau
jei sau tokio dydžio pati siuvinėji,tai ir merginos gali tokio pat dydžio pasirinkt. Mano taip pat mažesni gausis, tai didesnių ir neprašau
O kitom, savaime suprantama didesnius siuvinėsim