Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Aš tai galvojau daryti 10kryžiukų, bet pažiūrėjau, kad vistiek mano kaktusai daugiau į viršų, tai kai kur gal net visai tarpų nedaryt g.gif
Atsakyti
Gal galit padėti man apsispręsti

kad nelabai supratau g.gif

as tarpelius po 15 kryzeliu darau.
Atsakyti
man rodos kaktusai ratu turetu buti grazu labai.
Atsakyti
Na ar paprastai trim eilėm ar taip:

http://www.part.lt/p...659f8217377.bmp

(kur apačia, tai ten ale vazonas) smile.gif

Ne visai ratas gaunasi, bet turbūt taip bus geriau, kad vazonai neskraidytų ore. Ačiū už nuomonę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 20 gegužės 2010 - 18:31
bent jau man eilute visus vienodai stovincius. rolleyes.gif arba kaip tu nori vienas vidury ir kiti aplink,bet visvien vienodai stovincius.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 20, 19:34)
bent jau man eilute visus vienodai stovincius. rolleyes.gif arba kaip tu nori vienas vidury ir kiti aplink,bet visvien vienodai stovincius.

Na matot, darau 9langelius, tai ar taip,ar taip gausis eilute ir ratu aplink tą maniškį, tik ar sukioti juos ar ne (schema tai čia nekokia, tik įsivaizdavimui, nes jų kraštinės sutaptų visos, lygus kvadratas gaunasi net ir sukiojant juos smile.gif )
Atsakyti
negraziai bus kai keleta apvresti bus 4u.gif
Atsakyti
Tai va jau galutinai pasimečiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Matau darbuojatės, o aš tik trumpam įlendu, paskaitau ir dingstu. Užsivertus darbais. Net pasiuvinėt neina. Na dar savaitėlė ir bus ramu. Tada niekur nereiks skubėt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 20, 20:34)

Pritariu Uodegytės nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neberandu ramybes nuo tada kai prisijungiau siuvinejimo temoj smile.gif visa net spirgu is nekantrumo doh.gif , laukiu nesulaukiu siulu ir medziagos , o dar stengiuos speti uzbaigti nerti staltiese i virtuve ir pora dezuciu nudekupazuot iki to laiko thumbup.gif doh.gif ir seile varvinu ziuredama kaip kitos jau siuvinet pradejusios smile.gif
Atsakyti
ir seile varvinu ziuredama kaip kitos jau siuvinet pradejusios

irnesakyk.gif
Atsakyti
na bet jai tie kaktusai pagalve bus tai man rodos grazu turetu but... tik reiktu tada kad ratu butu o ne eilem.
Atsakyti