Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(tvikse @ 2010 05 20, 22:19)
na bet jai tie kaktusai pagalve bus tai man rodos grazu turetu but... tik reiktu tada kad ratu butu o ne eilem.

Labas rytas, taip vakar nieko ir nepradėjau, nes neapsisprendžiau.. schmoll.gif Taip, pagalvėlė, bet visai ratas nesigauna, kampinių skersai nepavyks išsiuvinėt.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif visom po balioną už gražias pradžias 4u.gif aš irgi vakar pradėjau, bet dar nesirodau, nes šviesios spalvos, tai dar nelabai aišku kas kur biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Šian planuoju užbaigti siuvinėt, kuri būsit lino grupėj pirma, norinti su manim kesitis ?
Atsakyti
Labas rytas

Oi kiek nedaug liko ir a6 prad4siu savo rr'ą siuvinėt.

Kaip dėl meet'o Vilnietės?
Atsakyti
Su graziu rytu visas 4u.gif 4u.gif

Niu ir pauksciuk tu ir greita, saunuole esi ploja.gif

As siandien irgi pradesiu smile.gif Noriu jusu paklausti, gal kartais kuri turite smulkiu gelyciu kurios deretu prie siu paukstuku. As juos siuvinesiu tik du ir apacioje noreciau prisiuvineti kokiu gelyciu, kad prie visu karkiek derintusi smile.gif

http://s823.photobuc...current=679.jpg

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 21, 09:16)
Su graziu rytu visas  4u.gif  4u.gif

Niu ir pauksciuk tu ir greita, saunuole esi  ploja.gif

As siandien irgi pradesiu smile.gif Noriu jusu paklausti, gal kartais kuri turite smulkiu gelyciu kurios deretu prie siu paukstuku. As juos siuvinesiu tik du ir apacioje noreciau prisiuvineti kokiu gelyciu, kad prie visu karkiek derintusi smile.gif

http://s823.photobuc...current=679.jpg

Aciu smile.gif

gėlytes pasiimk iš kitų panašių jų schemų, kur jie ant šakelių mirksiukas.gif
Atsakyti
as uz poros dieneliu taipat baigsiu biggrin.gif manu kad truputi palaukti reikia,kitom pradet.
nes su musu tokiu tempu kitos nespes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 21, 08:05)
Labas rytas

Šian planuoju užbaigti siuvinėt, kuri būsit lino grupėj pirma, norinti  su manim kesitis ?

thumbup.gif tu saunuole,as gal siandien pradesiu. jau nori keistis blink.gif lotuliukas.gif
galim keistis bet as tau tuscia duosiu hihihi.gif

gal palaukit kai nors puse tures gatavus
Atsakyti
kai uzbaigsiu rr siuvinesiu sita biggrin.gif ,uzsivedziau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tikrai nei vienos neskubinu, tiesiog kuri jau bus baigusi, šaukit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 21, 08:13)
Labas rytas, taip vakar nieko ir nepradėjau, nes neapsisprendžiau..  schmoll.gif Taip, pagalvėlė, bet visai ratas nesigauna, kampinių skersai nepavyks išsiuvinėt.

O tai kokio dydžio gaunasi pagavėlė su tiek daug kaktusiukų? Aš tai daryčiau dvi pagalvėles po 4 kaktusiukus, bet jei jau medžiagytė nupirkta 9 kaktusiukams, tai tada teks siuvinėti 9. Šiaip aš nevartyčiau kaktusiukų, nes tai ne staltiesė, kur visos 'galvos" žiūri į centrą.

Aš pradėjau siuvinėti, bet dabar 4 dienas neturėsiu laiko siuvinėti, tai tikiuosi, kitos savaitės pabaigoje galėsiu irgi keistis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 21 gegužės 2010 - 09:15
Aš tai daryčiau dvi pagalvėles po 4 kaktusiukus

bigsmile.gif tikrai taip ,bus graziau nei viena stuksos kampe unsure.gif
Atsakyti