Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 11:13)
Hmmm dėl tvarkos ir aiškumo manau tikrai reikia  4u.gif

Padariau:

user posted image

Man tik klausimas dėl Inesiuuu (jei neklystu ji per visas grupes siųs), kaip su jos darbo persiuntimu bus, nes jos darbelis tikrai ilgiau keliaus, kol visas grupes apsuks...

Nu bet kaip nors eigoje gal aiškiau pasidarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 14, 11:43)
Padariau:

Man tik klausimas dėl Inesiuuu (jei neklystu ji per visas grupes siųs), kaip su jos darbo persiuntimu bus, nes jos darbelis tikrai ilgiau keliaus, kol visas grupes apsuks...

Nu bet kaip nors eigoje gal aiškiau pasidarys smile.gif

žiūriu ir nieko nesuprantu blush2.gif
O tu į miestus atsižvelgei?

Noriu ir aš dalyvaut Aidos grupėj doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 14, 10:37)
inesiuuu buk gera parodyk  clap.gif

ja tongue.gif jei rasiu ka nors dar grazesnio, tai ta imesiu i tavo albuma,kadangi parinkau tavo albumui info,vis tiek liksi nesuzinojus tongue.gif lotuliukas.gif dabar derinsiu spalvas nuo to priklausys ka siuvinesiu

kaip bus su siulais,a? juk ne visus turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 14, 11:50)
ja  tongue.gif jei rasiu ka nors dar grazesnio, tai ta imesiu i tavo albuma,kadangi parinkau tavo albumui info,vis tiek liksi nesuzinojus tongue.gif  lotuliukas.gif dabar derinsiu spalvas nuo to priklausys ka siuvinesiu
kaip bus su siulais,a? juk ne visus turim 4u.gif

nerody nerodyk, turiišlikti intriga

Siūlų turiu nemažai, bet jei kokio trūks mėginsiu priderint iš turimų pagal paletę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 10:46)
žiūriu ir nieko nesuprantu  blush2.gif

Noriu  ir aš dalyvaut Aidos grupėj  doh.gif  ax.gif

kad nepabostu pauksciukai? lotuliukas.gif

as 2 zm neisivaizduoju ka reiks siuvinet doh.gif nu nelimpa nors tu ka jo tema.kitom special jau parinkau paveiksliuka. uuuch kaip malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 11:46)
žiūriu ir nieko nesuprantu  blush2.gif

Noriu  ir aš dalyvaut Aidos grupėj  doh.gif  ax.gif

biggrin.gif O kas konkrečiai neaišku? biggrin.gif

Tiesą pasakius sudėjau paeiliui iš sąrašo, taip kad galima keisti ką tik norisi smile.gif Bet siuntimo į kitus miestus kažkas vis tiek neišvengs...
Atsakyti
niu vot biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
aciu uz sunius labai. turiu as dar kelis tai veliau ikelsiu. bet va ziuriu,kad dauguma mazesni nei 70x70. tai reik pamastyt ka daryt...
ziuriu vos ne visus didziausius lobynus susikaupusios visokiausiu schemu smile.gif kazi kodel manes ta schemu kaupimo manija neaplanke dar?
pas mane dauguma turimu siulu susikaupe per pirmaji rr'a'. oi net baisu pagalvot kiek isleista, na bet dabar tikiuos maziau pirkt reiks. bet sis zaidimas gerai padeda kolekcija didint.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Sveikinu naujai prisijungusias 4u.gif Aš jau taip pat parinkau schemutes,kurias ruošiuosi Jums išsiuvinėti.Išsirinkau (savo nuožiūra) pačias pačiausias biggrin.gif Kaip nekantrauju pradėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 14 gegužės 2010 - 11:04
ar galim susikooperuot pvz.as ir kazkas ir 1 didesni motyva,kolekcija is siuvinet? 4u.gif kaip cia geriau paaiskinus g.gif nu 1 dalis maza o kita yra didesne tai jas abi dviem...nuipezeju einu atsipust doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

gal pries purmaji apsikeitima darom meet'us miestais? ir susipazint proga ir apsikeist darbais.

beje nemanikit kad visada siusit tik tam paciam zmogui. kas keisis tam ir siusim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 14 gegužės 2010 - 11:06
manau kad ratu ,visada tam paciam . g.gif
Atsakyti