QUOTE(OJE @ 2010 05 15, 17:58)
Vat is tavo pasisakymo, kilo kitas klausimas- Kodel turetum koreguoti taip, kaip atrodo kitiem ? Cia, siaip-nes, kitiems visada, atrodys kitaip, nei tau.. kas tai bebutu, batai, vyras, ar namu dekoras, ar barksciu sriuba. man zmoniu psichologija labai idomi, tai del to as cia issipleciau, sorrius jei ne i tema
Man labai idomios tokios diskusijos
Tikrai nebutina koreguoti taip, kad patiktu kitiem. Tiesiog kartais is salies paziurejusio zmogaus pastabos buna isties naudingos. Ir jeigu man tie patarimai patinka - pataisau. Bet velgi, pagal save
Ir tikrai nera noro, kad visiem patiktu - tai neimanoma

O ir visiskai nereikalinga

Oje, ziuriu dabar jau pas tave skrebukai kaip blynai vienas po kito

saunuole. Naudok tas nuotraukeles be vietos i sveikata, jeigu tik jos gimsta i tokius puikius darbelius
Papildyta:QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 16, 04:20)
JAV seniau buvo (gal dar gyvuoja...reikės paieškoti

) anonimiškos konstruktyvios kritikos saitas pritaikytas tom kurios nori prasimušti į SB spaudą. Įkeli darbelį kuris tau pačiai 'nelimpa' ir susilauki įvairiausios kritikos. Kadangi visi komentarai anonimiški tai ne taip asmeniškai LO autorės priimdavo kritiką, palyginant jei žinai kieno ta kritika (tada didesnė galimybė kad įsižeis --lyg tau kažkas dėstytų kaip skrebinti nuo podiumo). Tenai l.l daug išmokdavau iš išsakytų nuomonių. Galvoju galbūt ką nors panašaus sumeistraut mano bloge..."anonimiška kritika"

Kokia idomi ideja. Siaip yra logikos, kodel anonimiska kritika priimama lengviau. Tada ne taip asmeniskai priimama. Nors siaip as galvoju, kad yra visokiu zmoniu - vieniems kritika yra demotyvuojanti, kiti reaguoja ne taip jautriai. Pagal save galiu pasakyti, kad man sunkiausiai iveikti savo vidines kritikes balsa

Bet pastebejau, kad tai privalau padaryti, nes tada daug smagiau skrebinti.