QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 16, 13:20)
Wow, greita tu! Kol kazkas tinigiauja, yra ir besidarbuojanciu

Man graziai ziurisi, patinka tavo laisvumas

Tik nesuprantu, ka reiskia pavadinimas
Bet cia ne color blocking

Bent tiek, kiek as ji suprantu. ScrapManijos konkurso tema kazkada buvo tokia:
http://www.scrapmani...om/20090402-716
O cia kaip merginos interpretavo tema:
http://www.scrapmani...om/20090430-821
As savo seniai suskaiciavusi, kad dvieju ranku pirstu uztenka, tai ilgai netrunki skaiciuot

Bet kas idomiausia, tai netgi tiek nedaug tepadarius, vis tiek man jauciasi skirtumas tarp pirmu ir paskutiniu darbu (turiu galvoje gamybos procesa). Oje, MB ir as prie skirtingu dalyku skrebuose kabinejames

Jis - del kompozicijos apskritai, detaliu paskirties, o as del visokiu smulkmenu
aha, cia sitoks stilius, dekui. Tas my sister- liuks butu pabandyti-ziurisi mano akiai.
O pavadinimas- nu gi nesuprasi tuos mazus vaikus kaip cia jie masto , kai nori kazka padaryti ...
Tai ne kiekyje esme

- nors ir atrodo nieko nedarai, o informacija ir branda sugula vidun

ir po to kai kazka darai- pasireiskia.
Tai taip ir nepasakei, TB neskrebina

dar
O smulkmenos- nu tai moteriskai moteriskai cia
Del to ir susipyksta dazniausiai moteriskos su moteriskom
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 13:50)
nu kaip tai viena fotke, nemeluok

o tokios zinok crazy nuotraukos man lengviausiai skrebinasi. Ypatingai vaikiskos, apie save dar nebandziau, bet ir nuotraukos mano kazkokios nekokios.
kaip tau, smagiau atvirukus daryt, ar skrebukus?
tos anos nesivolioja

uzpakuotos dezej.
Pas mane tik crazy- rimtu, mazai

, o nuo tada kai vaikai atsirado siame sviete - viskas tapo ju ir jiems ir del ju...
O kur tu dedi tas crazy? i ta pacia tematika ?
Del tavo klausimo - zinok dabar negaliu pasakyti, pirmaji dariau kazkaip su nerimu- ir norejau begti i kalnus... Dabar atsileidau- bet cinkelio nepagavau, bet ir atviruko dar nei vieno naujo nedariau, po vyriskojo. Noriu padaryti, bet rankos neklauso

Atviruke yra privalumas man, kad jis mazas ir visko i ji neprigrusi.O i LO -man jis kaip guminis - atrodo viskas su kaupu tilptu... del to tenka mintis kaip plastakes gaudyti

kad nenugrybauti baisiai ...
O tau kaip ?