Ačiū visom už gražius žodžius ir kad neleidžiate man tinginiauti, o vis pabaksnojant kad Jum pateikčiau geresnios kokybės nuotraukas
o kodel nuotrauku nereminai ? neatskyrei? kad susileitu i bendra vaizda ar kaip? prasom paaiskinti
Nemačiau prasmės jas rėminti

. Pirma kad ant balto pagrindo, ne kokio margo.... ir šiaip, dizainas mano toks kad pagrindinė nuotrauka esa truputėlį aukščiau, ir dar ją 'įrėmina' ir padaro didesnę, tas aukštas medis. Ir dar norėjau kad būtų lyg serija išraiškų, tad pageidautina kad foto susilietų
o dabar man reikia pagalbos.

pradžia. Man raštuotas popierius

, ir parinktos detalės atrodo kad tinka
Pradėsiu nuo pavadinimo...Man taip nelimpa

.Galbūt kada mum pasirodysi, vėliau uždėsi savo šeimos pavardę (jei nepageidauji viešinti). Juk svarbu jei sakai gamini istorinį skrebuką...svarbu palikuoniem, o dabar toks bendras pavadinimas kad tiktų belekokiai šeimai "family together"

nieko man nepasako apie tą šeimą nuotraukoj. Išdėstymas pavadinimo bandyk taip neatskirti kad būtų maždaug vienoj vietoj:
"
{pavardė}
family together".
O dizainas...nueik į PageMaps.com ir peržiūrėk jų archyvus...ten lobynas schemų ypač tokiai standartinio dydžio nuotraukai.
Tekstas, man nelimpa nei vienas iš tavo parinktųjų popieriukų

.Geriausias sprendimas buvo tapo pirmas planas: rašyti prie dešinės pusės foto, tiesiai ant pagrindo.
Kadangi pagrindinis popierius toks raštuotas, nelabai seksis gausiai pridėti visko, ir neužtengti tų nuostabių gėlių. Bandyk papuošti raštuoto popieriaus motyvus: galbūt pasiuvinėk kai kurias gėles, kai kuriom gali viduriukus padaryti karoliukais, brads'ais, kristaliukais.
Pagal raštuotą popierių man norisi labiau subtilaus, minimalaus skrebuko.
Tik tiek minčių pakolkas