Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

tai as jau minejau, kad pagal konkretu pavyzdi pakopijuot dar galeciau, bet pagal plika schema man sunku, nezinau kazkaip fantazijos truksta. uzsiciklinu ir darau tada labai tiksliai be savu interpretaciju.

aciu uz nuoroda, butinai perzvelgsiu. Nors jau tiek esu prziurejus visokiu blog'u ir galeriju, kad net nebeprisimenu kur ir ka maciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 20, 17:44)
tai as jau minejau, kad pagal konkretu pavyzdi pakopijuot dar galeciau, bet pagal plika schema man sunku, nezinau kazkaip fantazijos truksta. uzsiciklinu ir darau tada labai tiksliai be savu interpretaciju.

aciu uz nuoroda, butinai perzvelgsiu. Nors jau tiek esu prziurejus visokiu blog'u ir galeriju, kad net nebeprisimenu kur ir ka maciau  lotuliukas.gif

As dazniausiai irgi ziuriu tuos, kur salia yra "gyvas" pavyzdys. Jie ne visad buna identiski su pateiktom schemom, tada gali pasiimt kas tinka is schemos ir is pavyzdzio. Man tai siaip labai patinka schemos, butu baisu pradet be ju biggrin.gif

Praziopsojau Remini albumiuka doh.gif Kaip sauniai darbuojies. Labai grazus mini'ukas. Mergaitiskas, vasariskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 20 gegužės 2010 - 17:04
kažkas berods norėjo pavartyti sb žurnaliukus, tai galite atsisiųsti iš čia mirksiukas.gif aišku, tai ne tas pats ką gyvai vartyti, bet bent jau šis tas 4u.gif

ačiū už komplimentus mano darbeliui blush2.gif jau greit galėsiu parodyti ir kitus du ax.gif
Atsakyti
ko cia taip tylu, visos kazka meistraujat? biggrin.gif
informuoju, kad savo seimyniniam skrebukui viska sugalvojau, beveik sudeliojau, liko galutinis ispildymas biggrin.gif
Atsakyti
As uzstrigusi su konkursiniu smile.gif Is to ir poreikis nauju popieriuku atsirado biggrin.gif

Tai gal jau greit sulauksim vaizdines medziagos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 gegužės 2010 - 12:26
siandien tai gal dar ne, nespesiu, bet artimiausiom dienom tai turbut. gaminu uzsidegusi, tai jei nieks netrukdytu tai gal ir greiciau butu smile.gif o be to dar antra diena galva plysta, tai bandau gydytis tokia terapija.
Atsakyti
tai jei nieks netrukdytu tai gal ir greiciau butu

...dar jei prie SM nesedetum tai isvis greiciau gautusi mirksiukas.gif lotuliukas.gif (juokauju smile.gif
Atsakyti
cia pas mane kitaip neiseina, monitorius pries akis, tai vis refrech eina nori nenori pamatai lotuliukas.gif bet kartais kai reikia zvilgsni atitraukt tai labai gerai.
Atsakyti
O cia sudominot mane. Kaip skrebinat? Klausot muzikos/viena akimi ziurit TV? Ar butinai tyloje?
Atsakyti
skrebinu kai vienas vaikas uz nugaros klibina kede, kitas po kede popierius krapsto, diedas kitam kambari telika ant garso pasileides lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 21, 18:54)
skrebinu kai vienas vaikas uz nugaros klibina kede, kitas po kede popierius krapsto, diedas kitam kambari telika ant garso pasileides  lotuliukas.gif

Ir nepaisant viso sito, sugebi taip produktyviai darbuotis! Tikrai saunuole esi thumbup.gif
Atsakyti
kai jau uzsivedu tai negaliu sustot biggrin.gif
Atsakyti