Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(L@pke @ 2010 05 26, 17:11)
As visus vaistus nenuriju, bet sukramtau, tad man reiskias visada greitai pradeda veikt. Bet po lezuviu galima pabandyt...
Sorry, inesiu blogos nuotaikos i jusu kompanija. Uzrasiau as suzadetini pas daktara, oda irgi patikrint. Maniau gausiu kazkoki toki atsakyma, is kurio sau apsispresiu nepjaut ir savu. Ir ka? Jis turi didesni negu mano apie 1 cm skersmens, apgama, kuris jau seniai seniai pas ji yra, ir kurias ir jam atrode nelabai grazus, bet vel gi niekas i tokius nekreipia demesi. Prisikabino prie to ir dar ziauriau nei prie manes. verysad.gif Pasake butinai pjaut, labai negrazus, itartinas ir pan. Maniskis nebijo, sako, ok kita savaite eisiu ispjausiu ir gana. O as??? As ant nervu dar labiau nei buvau, nes tai reiskia, kad ir man reikia, reiskias gydytojas kompetetingas, jam viska graziai ir issamiai isaiskino... Vienu zodziu reikes man pjaut! Ir dar del maniskio nervuotis!  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Norisi ka nors paleist i siena. Kaip viskas nusibodo...

Kazkas is jusu pjove... Ar nezinot su AD galima daryt nuskausminima toki nemenka, daryt tokia operacija ir pan? O Xanax po to pavartot galima? Po to nuo skausmo gal kokias tabletes ryt. Bliamba kaip susiparinus.... Eik tu sau!!! Sudas!  verysad.gif  verysad.gif

viskas bus gerai laikykis 4u.gif greiciau tau praeitu bedos su tais abgamais o tai visai tik nervuojies ir stresa pastovu jauti verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
snd mane viskas nervina.....ir turbut tai matosi lotuliukas.gif su bobse tokia mikre susipesiau verysad.gif atsisedau salia su dukryte ant keliu,o ji man sako tau ka vietos maza,maliniesi ir dar su vaiku blink.gif blink.gif blink.gif nu zinokit pritrukau zodziu.....kas nepatinka sakau,o ji man sako kreipkis i mane jus...nenusipelnei sakau...ir dar islipdama pastume specialiai nors as su vaiku sedziu...kazkokia nevisprote lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 20:39)
snd mane viskas nervina.....ir turbut tai matosi lotuliukas.gif su bobse tokia mikre susipesiau verysad.gif atsisedau salia su dukryte ant keliu,o ji man sako tau ka vietos maza,maliniesi ir dar su vaiku blink.gif  blink.gif  blink.gif nu zinokit pritrukau zodziu.....kas nepatinka sakau,o ji man sako kreipkis i mane jus...nenusipelnei sakau...ir dar islipdama pastume specialiai nors as su vaiku sedziu...kazkokia nevisprote lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu kosmras blink.gif nu visokiu zmoniu yra, geriau nekreipti demesio i tokius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 19:39)
snd mane viskas nervina.....ir turbut tai matosi lotuliukas.gif su bobse tokia mikre susipesiau verysad.gif atsisedau salia su dukryte ant keliu,o ji man sako tau ka vietos maza,maliniesi ir dar su vaiku blink.gif  blink.gif  blink.gif nu zinokit pritrukau zodziu.....kas nepatinka sakau,o ji man sako kreipkis i mane jus...nenusipelnei sakau...ir dar islipdama pastume specialiai nors as su vaiku sedziu...kazkokia nevisprote lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nevisprote blink.gif
gerai ,kad netylejai smile.gif
O as issiviriau is savo darzo melisu ir metu arbatos kvepia visi namai wub.gif
Atsakyti
Lapke, nežinau, ar galima nuskausminti vartojant AD, bet manau, kad galima. Negi žmogus, vartojantis AD ar kitokius vaistus, turi per operaciją kęsti skausmą mirksiukas.gif Tikrai išeitis yra.
O negražius apgamaus visi dermatologai pataria pjauti, nelaukti, kol kas nors pasidarys. Nebūtinai tas pjovimas reiškia ligą. Ir tas pats pjovimas - visai nebaisus, net nepajausi nieko.

Jurgitėle, be reikalo tu prasidedi su kvailais žmonėm doh.gif Tik pati sau nervus gadini 4u.gif O tos senos moteriškės gi tik ir laukia, su kuo pasikoliot - joms taip adrenalino pasigamina, ko joms jų amžiuje jau labai trūksta lotuliukas.gif
Papildyta:
gal kas auginate namie katiną? labai norim, bet aš esu šiek tiek alergiška, tai bijausi imt - kur dėsiu paskui?
Atsakyti
as auginu katina smile.gif tai pirmiausia pasimk is kokio kaimo ,draugu ar pan. katinuka kad kokia savaite ar daugiau pas tave pagyventu ir matysi kaip jausiesi biggrin.gif o katinai gerai ramuma suteikia wub.gif
Atsakyti
pas mane tai gyvena suniukas mopsiukas thumbup.gif , o nuo katinu man irgi ziauri alergija, akys tinsta ir pradedu dusti unsure.gif
Atsakyti
Jeigu kates plaukas alergizuoja tai pirkit beplauki katina ( jeigu nora katino ) ,tada nebus kam alergizuoti thumbup.gif
toks kaip zvonkes ( tik kitiem ju isvaizda nepatinka) biggrin.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 05 26, 20:28)
Papildyta:
gal kas auginate namie katiną? labai norim, bet aš esu šiek tiek alergiška, tai bijausi imt - kur dėsiu paskui?

Mes irgi turim katę - Egzotų veislės.
Prieš perkant pasidaryk alerginius tyrimus ir viskas bus aišku, kokio lygio ta alergija katinams...
O tie Sfinksai, kaip Zvonkės, tai man pobaisiai kažkaip, nors gal pripratimo reikalas, kai pamilsti gyvūnėlį, tai jokio skirtumo po to...
Mes pradžioje norėjom Britų trumpaplaukio, bet kainelė didoka buvo, tada pasiūlė Egzotų mums, nes jie irgi ramaus būdo ir gerai sutaria su vaikais - tokių būdo bruožų mes ir ieškojom. Na tai mūsų egzotukė tokia suplota nosyte, pradžioje keistai žiūrėjosi, bet jau kai parsinešėm namo, meilė vis didėjo ir dabar man pati gražiausia ji biggrin.gif Nors kas atvažiuoja į svečius, tai daugelis sako, kad nelabai simpatiška tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 20:28
kiek skaičiau, tai ne plaukas alergizuoja, o seilės. Tai beplaukis katinas nebūtų išeitis.

Šiaip tai aš labai alergiška šunims. Užtenka valandą pabūti ten, kur gyvena šuo - pradeda ašaroti akys, varvėti nosis, niežėti ir tinti gerklė, švilpti plaučiai. Praeina po kelių valandų, kai išeinu iš tų namų, kur šuo. Siaubas, žinokit. Kartą miegojau namuose, kur gyvena katė - ir nieko thumbup.gif Pati paauglystėj turėjau katiną, tai niežėdavo tik akys kartais. Tai jei tik tiek - drąsiai imčiau katinuką. Ir nebūtinai veislinį. Yra ir paprastų labai gražių wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 26, 21:22)
[size=1][/size]

Prieš perkant pasidaryk alerginius tyrimus ir viskas bus aišku, kokio lygio ta alergija katinams...

jau norėjau darytis, bet pagailėjau 150 litų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 05 26, 21:25)
kiek skaičiau, tai ne plaukas alergizuoja, o seilės. Tai beplaukis katinas nebūtų išeitis.

Šiaip tai aš labai alergiška šunims. Užtenka valandą pabūti ten, kur gyvena šuo - pradeda ašaroti akys, varvėti nosis, niežėti ir tinti gerklė, švilpti plaučiai. Praeina po kelių valandų, kai išeinu iš tų namų, kur šuo. Siaubas, žinokit. Kartą miegojau namuose, kur gyvena katė - ir nieko  thumbup.gif Pati paauglystėj turėjau katiną, tai niežėdavo tik akys kartais. Tai jei tik tiek - drąsiai imčiau katinuką. Ir nebūtinai veislinį. Yra ir paprastų labai gražių  wub.gif
Papildyta:

jau norėjau darytis, bet pagailėjau 150 litų  blush2.gif

Aš tai manau nepagailėk ir pasidaryk... smile.gif Geriau apsidrausti, gi kaip gaila būtų, jei su laiku visgi tektų atsisakyti katinuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 20:30
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 26, 21:22)
[size=1][/size]

O tie Sfinksai, kaip Zvonkės, tai man pobaisiai kažkaip, nors gal pripratimo reikalas, kai pamilsti gyvūnėlį, tai jokio skirtumo po to...
Mes pradžioje norėjom Britų trumpaplaukio, bet kainelė didoka buvo, tada pasiūlė Egzotų mums, nes jie irgi ramaus būdo ir gerai sutaria su vaikais - tokių būdo bruožų mes ir ieškojom. Na tai mūsų egzotukė tokia suplota nosyte, pradžioje keistai žiūrėjosi, bet jau kai parsinešėm namo, meilė vis didėjo ir dabar man pati gražiausia ji biggrin.gif Nors kas atvažiuoja į svečius, tai daugelis sako, kad nelabai simpatiška tokia lotuliukas.gif

pasirodykit bigsmile.gif
gryda as dariausi ta tyrima, man tai nieko gero is jo .tik pinigai i bala umesti ,vis viena neparode ,kad esu alergiska ... O nosis varvete varva siuo metu kaip viskas zydi ,kaip tik Ievos pradejo zydeti tai kosmaras totalus. Pabundu kas ryta nosis pilnos,kvepuoti sunku iki krauju doh.gif blush2.gif
Ir dar salciui alergija yra tai visa ziema ir vasara snargliuoju 7 metai doh.gif o tyrimui to neparode cool.gif
Atsakyti