[quote=L@pke,2010 05 17, 17:17]
O Viles niekas nemate? Neatsakysi i mano diiiideli posta?
http://www.supermama...?...3356&st=24#
Atsakysiu , atsakysiu
Pradzia visko buvo stuburo skausmai, paskui desiniojo sono skausmai, galvos trumpas svaigimas, tachikardijos,triko kvepavimas, kibo visos ligos is eiles, buvau apie 5 metus , o gal ir daugiau nebuvus pas savo gydytoja.Kol neistiko pirmoji PA, isveze i klinikas, ten pasisaipe, kad matyt per velykas persivalgiau, nes skaudejo skrandzio ir sirdies vietose.Pastate laseline ir isliedo, grizus namo istiko dar keletas PA vel isveze i ligonine, nes spaudimas pasiekdavo 180-190, pulsas buvo iki 120 ir daugiau.Bet nieks nieko atseit nerado, o ir mes nezinojom, kad tai PA.Taip seke savaite su naktiniu PA kartojimusi, 3-4 PA po valanda kasnakt.Kol motina pastebejo, kad akiu obuoliai pagelte, iki ryto pageltau visa.Stiprus stresas isauke gelta.Vel i ligonine, pagaliau pagulde, bijojau visko, nes galvojau, kad man blogai su sirdim.Rado ta netikra gelta(padidejusi bilirubino kieki) ir ipaise Zilibero sindroma(nesegebejimas perdirbt bilirubino), kuris yra negydomas, nes zalos jokios organizmui nedaro.Pagulejau savaite ligoninej su laselinem, atseit atstate ir vel namo.Kol mazdaug po savaites eme viskas kartotis, vel keliones po gydymo istaigas, niekada negalvojau, kad taip sunku prisibelst ir rast ta isvada kodel ir kas vyksta(nors abu tevau susije su medicina)
Kol viena diena pasijauciau nekaip, tos bukles net nemoku gerai paaiskint, drebejo visas organizmas, atrode, kad kazko bijau, bet ko tikslaii nezinojau.Viska puikiai suvokiau, kad kazkas netaip ir taip pradejo lyst baimes likt vienai, nes galiu numirt, islindo visos vaikystes baimes, kaip baime degtuku,(nes buvau apsideginus vaikystej), astriu daiktu, nes buvau labai smarkiai susizeidus vaikystej su skutimosi peiliuku, galvojau, gal as is tikruju bloga esu, nes tai buvo ikalta darbe.Zodziu islindo visa tai, kas buvo uzspausta mano pasamoneje.pacia pirma diena nuejau pas psichiatra,dar galejau vaiksciot viena ir visa tai buvo lengvos formos, gavau lengvuciuku vaistuku, cia jau po visu valeradix, sedatif ir kt. ir laukiau pagerejimo, deja tik blogejo, ir blogejo ir blogejo

Kol negalejau pabut viena nei penkiu minuciu, tada vel pas gydytojus vienus kitus, kol pasake be normalaus gydymo AD nieks nepasikeis, nes nerimas yra auksciausio lygio, tada seke ligonine, nes netiko vaistai, kuriuos tik bande pritaikyt.Pragulejau klinikose 5 savaites, normaliam skyriui, kuriam gydomi nerimai(cia turiu omeny, ne uzdara psichiatrini) ir ka eme gereti, skyriaus gydytojai,pasake, kad tai tik vienkartinis sutrikimas, nervine sistema buvo veikiama ilgailaikio streso, kuris isvede neuromediatoriu sistema is pusiausvyros, o beto buvau per daug uzspaudus visokiu blogu emociju . Teige , kad reikia pakeisti gyvenima, kovoti del saves, butinai islieti tai ka jauti ir busi sveika, taip man visi kartoju.Dabar jau daugiau nei metai jauciuosi super, jokiu baimiu, jokio patologinio nerimo.Tik +15kg

bet tai ne problema, nes jauciuosi super
Geriau labai ivairiu vaisti, kol atitaike is AD paroksetina, citaloprama, dabar alventa.Ne man nebuvo depersonalizacijos , viska puikiai suvokiau.Netgi buvau issiprasius testus, kad padarytu klinokose, kaip mane paveike nerimas ir baimes, tai pasake, kad esi visai sveika, tiktu vaistai, tai galetum tiesiog kita diena eit i darba ir gyvent normalu gyvenima, nes 100proc suvoki viska.Aha galvojau taip jauciuosi , o jie manes visai neguodzia

Dabar net ima juokas, tikrai jie buvo visai teisus.
na nezinau ar pavyko atsakyt i visus klausimus

jei ka klauskit