Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(L@pke @ 2010 06 11, 17:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jei tau bus uzdegimas kiausydziu (ko nemanau), tai tu iki liepos 8 nedatempsi, tau skaudes, bus labai auksta temperatura, tad begsi pas kaip zaibas pas bet koki gydytoja. O jei datempsi iki liepos 8 ir iki tol nemirsi is skuasmo ir temperaturus, reiskias ir eit nera ko - tai ne uzdygimas ir isvis nieko ten nera )))) Per tiek laiko ligos arba pacios praeina arba zmogu taip uzspaudzia, kad kvieciasi greitaja  biggrin.gif

Nu as nezinau koks tai skausmas per uzdegima buna blush2.gif , ti perskaiciau, kad gali slatas kriesti ir temperatura buti, aisku ir pilvo apacia skauda arba maudzia. Nu as aisku tikiuosi, kad nieko man nera unsure.gif ir kad tai nutiko nuo to karscio. Kaip atsibodo tos mintis apie ligas ir ta durna savijauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 11, 17:41)
o as manau kad tokiu oru atidaryti langus yra tikra beprotybe lotuliukas.gif juk visas tas tirstas tvankumas eina i vidu,as tai net ruletus laikau uztrauktus uztat namuose vesu ir gera thumbup.gif

juk nevisada tai galioja smile.gif dabar kaip tik atsidarau virtuve ir kamabri langus ,jie vienas priesais kita ,tai traukimas gaunasi ir vesu thumbup.gif o zaliuzes pas mus ir po pietu visada nuleistos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 10, 21:25)
Dėl lėkimo pas psichiatrą  g.gif  Nu ar taip jau būtina? Man kažkaip atrodo, kad jis tik vaistų išrašys ir viskas, gi mūsų bėdų neišspręs. O kam vaistai žmogui, kuris yra tiesiog pavargęs, persidirbęs, kurį kamuoja rutina ir nėra prošvaiščių bent jau kol kas? Vaistai - ne išeitis, na, nebent tikrai labai blogai su psichika. Bet čia jau turi ištirt daktarai.

va būtent- tai turi ištirti gydytojas- jis ir nustatys ar reikia vaistų ar ne. TAČIAU... labai svarbu yra teisingai išsirinkti gerą gydytoją, nes kai kurie gali uj kaip nugydyti doh.gif

QUOTE(AREANA @ 2010 06 11, 15:28)
Aciu merginos uz atsakyma 4u.gif , siandien jauciuosi jau gerai, jokios temperaturos ax.gif , dar galvojau, kad gal man kiausidziu uzdegimas prasidejo, nes man nakti maude pilvo apacia desini sona, tai siandien perskaiciau internete, kad uzdegimo pozymiai, tai saltkretis, karsciavimas, temperatura ir sono maudimas blush2.gif nu nezinau uzsirasiau liepos 8 d. pas gine, kitaip nebuvo ji atostogauja, ziuresim ka ji pasakis smile.gif

turėjau šitą malonumą unsure.gif ir tokį stiprų, kad neleido namie gydytis- teko ligoninėj gulėti... temperatūros neturėjau, bet šoną skaudėjo nežmoniškai unsure.gif
o pilvo apačią ir kurį nors šoną apie pusdienį skaudėti gali dėl ovuliacijos (esu tikra tuo, nes rašiau diplominį šia tema ir pati puikiai tai jausdavau) mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 11, 16:41)
o as manau kad tokiu oru atidaryti langus yra tikra beprotybe lotuliukas.gif juk visas tas tirstas tvankumas eina i vidu,as tai net ruletus laikau uztrauktus uztat namuose vesu ir gera thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš anksti ryte kai vėsu dar uždarau langus ir užtraukiu užuolaidas, tad tenka namie būti su megztuku rolleyes.gif
Atsakyti
turėjau šitą malonumą ir tokį stiprų, kad neleido namie gydytis- teko ligoninėj gulėti... temperatūros neturėjau, bet šoną skaudėjo nežmoniškai
o pilvo apačią ir kurį nors šoną apie pusdienį skaudėti gali dėl ovuliacijos (esu tikra tuo, nes rašiau diplominį šia tema ir pati puikiai tai jausdavau)

o gali tik viena sona skaudet del ovuliacijos?man daznai paskauda kairy sona visai apacioj,bet man ji skauda dazniausiai kai pucia pilva...tik keista kad skauda sona g.gif jei nevalgau obuoliu ir agurkeliu marinuotu tada nepucia ir neskauda...gal nueiti iki moteru kons? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 12 birželio 2010 - 06:51
sveikos... vel galva skauda blink.gif tik jokiu dabar vaistu negeriu , nes zadu pas gyd eiti...
islaikiau visus egzaminus, dabar atostogos ,tai pradedu gydytis ax.gif
nors nera jau nuo mokslu streso ale ta galva vis viena ... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arletė: 12 birželio 2010 - 09:49
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 12, 06:50)
o gali tik viena sona skaudet del ovuliacijos?man daznai paskauda kairy sona visai apacioj,bet man ji skauda dazniausiai kai pucia pilva...tik keista kad skauda sona g.gif  jei nevalgau obuoliu ir agurkeliu marinuotu tada nepucia ir neskauda...gal nueiti iki moteru kons? g.gif

būtent ta ovuliacijos savybė ir yra, kad suskausta vieną šoną ir pamaudžia pilvo apačią. pamėgink rašytis mėnesinių dienoraštį arba www.prisimink.lt užsiregistruok ir ten vesk kalendorių, o po to reikės išskaičiuoti kada tavo ovuliacija būna mirksiukas.gif jei nėra nuolatinio trukdančio gyventi skausmo, tai pamėgink išsiskaičiuoti mirksiukas.gif
o kairį šoną man asmeniškai paskauda kai užkietėja viduriai ax.gif nes pas mane kažkas ten persisukę ax.gif
Atsakyti
isgeriau kavos apmazejo galvos skausmai ,sedziu apsnudus, ale iseisiu i lauka darzu raveti tai tuoj atsibusiu biggrin.gif biggrin.gif
o tai jeigu sona skauda ,gal apendicitas?
Atsakyti
Kaip vakarojot?
As isejau po pietu i lauka,ravejau ,dirbau po prakaitu ir tos energijos atsirado kaip atveso ir jegu... Tik i pabaiga dirbimo pradejo rankos tirpti ,o poto visai "uztirpo" nuo ko> ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2010 06 12, 12:21)
būtent ta ovuliacijos savybė ir yra, kad suskausta vieną šoną ir pamaudžia pilvo apačią. pamėgink rašytis mėnesinių dienoraštį arba www.prisimink.lt užsiregistruok ir ten vesk kalendorių, o po to reikės išskaičiuoti kada tavo ovuliacija būna  mirksiukas.gif jei nėra nuolatinio trukdančio gyventi skausmo, tai pamėgink išsiskaičiuoti mirksiukas.gif 
o kairį šoną man asmeniškai paskauda kai užkietėja viduriai  ax.gif nes pas mane kažkas ten persisukę  ax.gif

as turiu savo kalendoriuka menesiniu visada,po gimdymo pasikeite truputi jis bet praktiskai reguliaru,tik ciklas patrumpejo gerokai kartais 19 dienu nuo vienu iki kitu kartais 23,po keliu men ir vel 19d ir vel 23....gan trumpokas bet reguliarus lygtai,o del viduriu uzkietejimo ir gali but,nes kartais buna uzkieteje,o seip skausmo pastovaus nera,tik kai su pilvuku kas negerai...tai tikriausiai ne kiausides(tikiuosi) mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaz ko musu temele aprimo g.gif Sveikos merginos kaip laikotes? As jau kaip antra savaite geriu tanakan, nezinau ar cia sutapimas ar kaip bet man jau ketvirta diena nustojo svaigti galva ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tanakan as jau ilgiau siek tiek geriu, bet man schmoll.gif laukiu gal veliau dar suveiks rolleyes.gif o siaip tai kaip svaigo taip ir svaigsta galva cool.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai kasmenesi skauda apie 3-5 dienas desianyji sona ir pil vo apacia. Atrodo, kad skauda inkstas ir apendicitas kartu. ar tai del ovuliacijos ar ne nezinau, prasideda mazdaug 10-15 ciklo diena ir kaip skiau laikosi 3-5 dienas. jau nemazai man nervo buvo ivares... bet kai tomis dienomis tikrino ginekologiskai, kiausydes ir pan. viskas buvo tvarkoj, nieko nerado.

Kas del galvos, tai man paskutinia savaite ji skauda po ilgai ir smarkiai, iskenciu be tableciu, bet kartais vos vos, nes net pajudint galva sunku. Kartais ausyse paskamba ar galva pasisuka.

gaila, kad toks oras nekoks... Jau greit vasara baigsis, o as net neidegiau nekiek.

O kaip jum sekasi?
Atsakyti