QUOTE(gryda @ 2010 06 10, 21:25)
Dėl lėkimo pas psichiatrą

Nu ar taip jau būtina? Man kažkaip atrodo, kad jis tik vaistų išrašys ir viskas, gi mūsų bėdų neišspręs. O kam vaistai žmogui, kuris yra tiesiog pavargęs, persidirbęs, kurį kamuoja rutina ir nėra prošvaiščių bent jau kol kas? Vaistai - ne išeitis, na, nebent tikrai labai blogai su psichika. Bet čia jau turi ištirt daktarai.
va būtent- tai turi ištirti gydytojas- jis ir nustatys ar reikia vaistų ar ne. TAČIAU... labai svarbu yra teisingai išsirinkti gerą gydytoją, nes kai kurie gali uj kaip nugydyti
QUOTE(AREANA @ 2010 06 11, 15:28)
Aciu merginos uz atsakyma

, siandien jauciuosi jau gerai, jokios temperaturos

, dar galvojau, kad gal man kiausidziu uzdegimas prasidejo, nes man nakti maude pilvo apacia desini sona, tai siandien perskaiciau internete, kad uzdegimo pozymiai, tai saltkretis, karsciavimas, temperatura ir sono maudimas

nu nezinau uzsirasiau liepos 8 d. pas gine, kitaip nebuvo ji atostogauja, ziuresim ka ji pasakis
turėjau šitą malonumą

ir tokį stiprų, kad neleido namie gydytis- teko ligoninėj gulėti... temperatūros neturėjau, bet šoną skaudėjo nežmoniškai
o pilvo apačią ir kurį nors šoną apie pusdienį skaudėti gali dėl ovuliacijos (esu tikra tuo, nes rašiau diplominį šia tema ir pati puikiai tai jausdavau)
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 11, 16:41)
o as manau kad tokiu oru atidaryti langus yra tikra beprotybe

juk visas tas tirstas tvankumas eina i vidu,as tai net ruletus laikau uztrauktus uztat namuose vesu ir gera

aš anksti ryte kai vėsu dar uždarau langus ir užtraukiu užuolaidas, tad tenka namie būti su megztuku