Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 06 09, 08:17)

Labas, o tu neturi kam palikti vaikų bent pusdieniui pvz. ir skirti laiko sau...? Kad ir išeit pasivaikščioti paprasčiausiai vienai.
Nes gal tai tik poilsio stoka, užsikuitimas buityje ir t.t.

Gyvenam mažam miestelyje (Kažkada kai truputį aprims krizė planuojam keltis į didesnį miestą) tai palikti visiškai nėra kam. Didžioji tai į darželį eina, o mažylis su manim visada. Vyras dirba, vakarais pasižiūri vaikus.... Bet kur man VIENAI eit...... verysad.gif
Aš irgi manau, kad man tik reiktų pailsėt.
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 06 09, 08:37)
Gyvenam mažam miestelyje (Kažkada kai truputį aprims krizė planuojam keltis į didesnį miestą) tai palikti visiškai nėra kam. Didžioji tai į darželį eina, o mažylis su manim visada. Vyras dirba, vakarais pasižiūri vaikus.... Bet kur man VIENAI eit......  verysad.gif
Aš irgi manau, kad man tik reiktų pailsėt.

Bet kur eit, laukais, pievomis, svarbu, kad eiti... smile.gif Paprastai tokios terapijos labai į naudą būna...
Atsakyti
ziurejau siandien malachovas plius,apie musu liga buvo laida,labai fainai nuteike su teigiamom mintim,sake tik mintimis prisisaukiam nesamones visas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 09, 11:46)
ziurejau siandien malachovas plius,apie musu liga buvo laida,labai fainai nuteike su teigiamom mintim,sake tik mintimis prisisaukiam nesamones visas thumbup.gif

Kur butu galima pamatyti? bigsmile.gif
Ryški įsivaizduoju kaip tau sunku 4u.gif o savaitgaliais? vyras gal nedirba? kad ir visa seima kur islekti toliau nuo namu ,rupesciu ir t..t pakeisti aplinka, tai labai padeda. Beda ,kad vaikuciu nera kur palikti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 09, 11:46)

Aš manau reikia kuo daugiau žiūrėti tokių laidų, skaityti knygas pozityvias ir po truputį stumti tas šiukšles iš pasąmonės... Ir daryti tą kasdien, diena iš dienos - nenumoti ranka, kai patampa geriau ax.gif
Atsakyti
vakar suzinojau ,kad penktadieni man paskutinis egzas... ziauriai susinervinau ir dar labai sunkus... nu bet ka darysi svarbu pabaiga jau cia pat.
Tai visa nakti blogai miegojau,uzmigti sunkei sekesi... Siandien galva svaigsta, plysta is skausmo. Grynai nuo nervu cool.gif tai geriu dabar Valerijonu tabletyciu ,viena moteris sake ,kad geria jas 2x3 IR vaiksto issisiepusi biggrin.gif bandau as dabar ,o jau pas gyd kaip nueisiu gydysiuosi kitais metodais...
Siandien uzlipau ant taburetes uzlenkiau galva i virsu ( keliau i spintna batus) taaaip susvaigo galva kad laime atsremiau i spinta bo kitaip buciau lekus zemyn/ Poto pradejau nekreipti demesio ,ispaskutiniu jegu pradejau tvarkytis ir t.t. dabar vel geriau doh.gif B)Ir dar nusprendžiau ,kad maziau saves gaileti reikia,visai negaileti... eiti is paskutiniuoju tada kartais buna tik i nauda.
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 06 09, 16:39)
vakar suzinojau ,kad penktadieni man paskutinis egzas... ziauriai susinervinau ir dar labai sunkus... nu bet ka darysi svarbu pabaiga jau cia pat.
Tai visa nakti blogai miegojau,uzmigti sunkei sekesi... Siandien galva svaigsta, plysta  is skausmo. Grynai nuo nervu  cool.gif  tai geriu dabar Valerijonu tabletyciu ,viena moteris sake ,kad geria jas 2x3 IR vaiksto issisiepusi  biggrin.gif  bandau as dabar ,o jau pas gyd kaip nueisiu gydysiuosi kitais metodais...
Siandien uzlipau ant taburetes uzlenkiau galva i virsu ( keliau i spintna batus) taaaip susvaigo galva kad laime atsremiau i spinta bo kitaip buciau lekus zemyn/ Poto pradejau nekreipti demesio ,ispaskutiniu jegu pradejau tvarkytis ir t.t. dabar vel geriau  doh.gif  B)Ir dar nusprendžiau ,kad maziau saves gaileti reikia,visai negaileti... eiti is paskutiniuoju tada kartais buna tik i nauda.

Na tiek valerjono gert tikrai nepatartina, ypac tabletem. schmoll.gif Valerjonas labai "apglusina", reakcija tampa leta, mintys nerislios, atsiranda smarkus mieguistumas, silpnumas, nuovargis, tad pries egzus tikrai nepatartina, lengva uzmirst net ka mokejai, o susikaupt bus labai sunku. As geriau balandzio menesi savaite po 4-5 tabletes per diena, ir vos neuzmigdavau tik kur atsisedus net diena, mastyt buvo labai sunku, norejosi tik vieno - miego, miego, miego... blink.gif Veliau gydytoja pasake, kad tiek gert valerjono nesveika. Be to, tablete pradeda veikt po 2-3 valandu tik, tad kai visas nerimas jau buna pats savaime praejes, jie pradeda veikt, todel greitam poveikiui patartina gert tirpala. rolleyes.gif

O vat man siandien jau kelinta diena silpna nerealiai, doh.gif einu automatiskai, nejauciu kaip kojos nesa, galva gal ne tiek svaigsta, kiek apglisinta, miglota, nors miegu pakankamai ir gerai. Irgi bandau nekreip demesio, bet vis kyla klausimas "Kodel?" Nebuna kad zmogus taip nekaip jauciasi be reikalo, nesakyciau, kad as nervinuos paskutiniu metu, net i koja operuota visiskai nekreipiu demesio, bet tas juodumas akyse, nenoras pajudet, tragedija, jei reikia kazkur pesciom paet, net ir kelis desimtis metru... g.gif O del to ir vel jauciu, kad susinerimu del menknekio. Pavyzdziui, sedziu valgau ir staiga op i mente kaip kokia yla ibade ir praejo, bet as metu sauksta, jauciu isprakaitavusius delnus unsure.gif , visa isitempiu kaip styga, pradedu susivokt kas subade, kodel, kokie dar pojuciai kune... dazniausiai atrodo, kad tai insulto ar infarkto pradzia, kad tuoj po sekundes dar kazka pajusiu ir negalesiu nieko pakreipt atgal. Sekundes slenka labai letai, todel speju daug apie ka pagalvot, apetitas visiskai praeina, nuo susijaudinimo pradeda spaust galva, nukrenta nuotaika... Tada bandau sau paaiskint, kad nera del ko tam insultui but, nesu sena, nepadidintas holesterolis, neperdaug trombocitu, nera fiziniu sirdies pakitimu ir t.t. Po kiek laiko priverciu save nusiramint. ax.gif Tada po keliu valandu pvz., sedziu darbe, dirbu, buvo pvz., visa laika tamsoka, dangus visas debesim uzklotas, o cia jauciu man akyse sveseja, sveseja, viskas aplinkuj sveseja, as ciumpu uz stalo, jauciu, kad susvaigsta galva, kojas ir delnus ismusa prakaitas, pradedu dairytis, rodos cia man akyse sveseja, tuoj iki baltumo pasvesies, kad supanciu daiktu net konturu nesimatys ir as nuaplsiu, nes kazkur kazkoks trombas uzstrigo, ar sprogo kraujagisle ar dar kas atsitiko... Po to tik suvokiu, kad cia saule pro debesis prasiskverbe, as to nematau, bet saules sviesa uzlieja per uzuolaidas patalpa... Na ir del vat tokiu menknekiu nervinuos, net ne nervinuos, o staiga puolu i panika unsure.gif Labai kvaila, bet kazkodel taip iseina. Tad kazkaip ta staigi panika del menkniekiu ir tas silpnumas-juodumas akyse-miglota-galva-ir-baime-judet grizo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 06 09, 17:15)
Na tiek valerjono gert tikrai nepatartina, ypac tabletem.  schmoll.gif  Valerjonas labai "apglusina", reakcija tampa leta, mintys nerislios, atsiranda smarkus mieguistumas, silpnumas, nuovargis, tad pries egzus tikrai nepatartina, lengva uzmirst net ka mokejai, o susikaupt bus labai sunku. As geriau balandzio menesi savaite po 4-5 tabletes per diena, ir vos neuzmigdavau tik kur atsisedus net diena, mastyt buvo labai sunku, norejosi tik vieno - miego, miego, miego...  blink.gif Veliau gydytoja pasake, kad tiek gert valerjono nesveika. Be to, tablete pradeda veikt po 2-3 valandu tik, tad kai visas nerimas jau buna pats savaime praejes, jie pradeda veikt, todel greitam poveikiui patartina gert tirpala. rolleyes.gif

mano mama medike mirksiukas.gif ji mane gydo ir pataria tai vat ,sako ,kad tabletes gryno valerijono nieko nekenkia, o glusinti gali tave ne valerijonas o liga nuo kurios gydaisi. Labiau kaip tik kenkia valerijono tinktura nes ten spiritinis jis ,o visi zinom kad naudos dideles nepriduos smile.gif Man kaip tik dabar tos tabletytes labai padeda bigsmile.gif siandien daug nuveikiau ir namus ir rubus susitvarkiau ( ko per visas dvi sav nepajegiau ) o dabar ir baigiu pakartoti visa medziaga .As manau Lapke kada kiekvienas zmogus skirtingas ir individualus kam netinka vienam tai tinka kitam . Sako mociutes kad valerijona tegerdavo ,pvz uzsiaugintu savo valerijonu arbats tai pastovei ( kam to reikejo) . smile.gif smile.gif
Atsakyti
Jūs čia kalbat apie tas mažytes, geltonas valerijono tabletytes? smile.gif
Nes dar nuo seno turiu, tai va išsitraukiau pažiūrėt kaip reik dozuoti, tai rašo, kad po 1 tabletę 2 kart per dieną...
Kiek žinau jų ilgai vartoti nepatariama, nes gali pradėti skaudėti galvą.

Va čia dar apie valerijoną aprašymas, tai mano galva tas tinka ir tabletėms... g.gif O gal ir klystu smile.gif http://www.infomed.l...s,id,c6a2d24c5e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 birželio 2010 - 17:15
Na man tai dbar galva praejo skaudeti biggrin.gif nezinau sutapimas ar ne bet iki tol visa diena sukosi ,skaudejo... vadinasi reikejo kazko ... jeigu as jauciuosi nuo jo tik geriau tai nematau nieko blogo ax.gif
aprasymu -anotaciju as apskirtai nelabai skaitau nes puikiai zinau kaip jos sudaromos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 06 09, 18:26)
Na man tai dbar galva praejo skaudeti  biggrin.gif  nezinau sutapimas ar ne bet iki tol visa diena sukosi ,skaudejo... vadinasi reikejo kazko ... jeigu as jauciuosi nuo jo tik geriau tai nematau nieko blogo  ax.gif
aprasymu -anotaciju as apskirtai nelabai skaitau nes puikiai zinau kaip jos sudaromos  biggrin.gif  doh.gif

O kaip sudaromos? rolleyes.gif
Nes aš apie tai visai nieko nežinau... ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 birželio 2010 - 17:38
Pavyzdi duosiu daug nesiplesiu . Jeigu is tukstancio vienam zmogui pasireiskia salutinis poveikis pvz pykinimas. Jis anotacijo ir uzrasomas. Tai kokia tikimybe kad tu busi vienas is to tukstancio? menka biggrin.gif
Toliau vaistu dozavimas tikslingesnis yra pagal svori ir amziu. Pvz kad ir apie valerijona kitas gali ir tuos 2X3 gerti ir dar jam nieko ,o kitam nei viena tablete gali visai netikti... Tai kaip as simta kart kartoju negalima grieztai streotipais ivardinti zmones individualus, su savo individualiai poreikia, to reikia neuzmirsti.
Atsakyti