QUOTE(Arletė @ 2010 05 21, 19:17)
cigonais ,pranasystems, uzkeikimais ,juodom katem, horoskopais, trylikta diena ir kt. neeeetikiu, nei kiek

man tai didziausias durniu laivas ir visai svetima
mes netikim to, ko negalima suprasti. Bet tai nereiškia, kad to, kuo netikim - nėra.
Katėm ir skaičiais 13 ir aš netikiu. Kaip tik blogį lemiantis skaičius yra 66

- velnio skaičius.
Papildyta:
QUOTE(AREANA @ 2010 05 21, 19:28)
As gyvenu Klaipedoje
o, tai mes - žemietės, tik aš dabar Vilniuj gyvenu.
Papildyta:
QUOTE(L@pke @ 2010 05 21, 20:41)
Na va mergaites, ar del to kad visgi isdrisau dziaugtis ar kad pajutau kad esu beviaik sveika ir galiu nesunervint, viskas vel eina ne taip...
Nuvariau siandien profilaktiskai del melanomos pasitikrint. Na ir ka... pasake kad ant uzpakaliuko turiu nemaza gal puse cm skersmens apgama kuris gidytojui nelabai patiko, patare alint, o dar labiau nepatiko ant pedos - ji nedidele, bet sako nelygiais krastais, triju atspalviu... reikia isjaut, nes lazeris apgamu realiai negydo, cia yra pasakos. Sako gali but ir neblogas, bet issitirt galima tik ispjovus. Reikia ispjaut mazdaug po puse cm aplinkui nuo apgamo. Isivaizduokit kaip jauciuosi?!

O mania romantiskai praleist vakara... Na visu pirma bijau kad turiu melanoma, nes nelygios triju spalvu apgamos yra labai negerai, salint bijau nes ir taip nervuota, man gi pa uzeis, su vietiniu anastetiku daroma, po to uzsiunama... bijau, dabar sukasi galva, akyse juoda, nuotaika ant nulio, va tau ir kinas ir savaitgalis ir vestuves...
Lapke, nusiramink

Galiu papasakoti, kaip man su apgamais buvo. Tai va, turiu aš jų daug, ypač tokių tamsių taškelių. Bet esu turėjus ir didelių, iškilusių, kurie man trukdė, tai juos pašalino lazeriu - viskas

O du apgamu, tokius juodus taškus ant pilvo, išpjovė, nes gydytojui irgi įtarimų kilo. Žinok, ta vietinė nejautra - visai nebaisi. Na, įduria su adata, bet čia tikrai nėra taip baisu, be to, greit nuskausminamieji suveikia ir nieko nebejauti. Paskui pjauna, bet tu nieko nejausi ir nematysi. O ir užsiuva gražiai. Paskui man tuos išpjautus apgamus tyrė gal visą savaitę ir nieko nerado

Aišku, truputį neramu tą savaitę buvo, bet aš kažkaip pozityviai buvau nusiteikus. Aš apskritai nei adatų, nei peilių jau nebebijau - pakankamai jų esu spturėjusi. Aišku, operacijų tai jokių nebenoriu ir tikiuosi, kad jų nebebus. Taip, kad Lapke, geriau jau išsipjauk tuos apgamus, išsitirk ir pamiršk. Viskas tau bus gerai