Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

Keista, bet mano mėgstamiausias ir laimingiausias skaičius taip pat 13 ax.gif Gulėjaiu 113 palatoje, kai mane operavo, operacija buvo sėkminga. Dukra gimė 13 dieną.
Lapke, linkiu pasidžiaugti pasiruošimo vestuvėms rūpesčiais 4u.gif , nes įsivaizduok, taip bus gal tik vieną kartą gyvenime...o tobulumo gyvenime nereikėtų siekti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 05 21, 16:29)
Zinokit kaip nekeista as irgi beveik esu tikra, kad mane nuziurejo doh.gif Nes paskutiniais metais pradejo nekaip sektis, turim problemu nemazu visokiu plius dar tas nerimas, baime ir kt., sveikata rupeti pradejo taip kaip niekada nerupejo ax.gif Jei pazinociau kokia bobune klp tikrai nueiciau tongue.gif

o tu kur gyveni? Šiaip tai yra neblogų bioenergetikų. Aš pas vieną buvau jau 2 kartus. Dar reikia nueit. Kažkaip ir jaučiuosi geriau, tvirčiau g.gif
Papildyta:
4u.gif Lapke, tavo nerimas tikrai kažkoks hiperbolizuotas. Negalima taip visą laiką gyventi. pagalvok, ką tu darysi, kai vaikų susilauksi - tada visai iš proto dėl jų krausysiesi, visko bijosi. O kaip jiems augt tada? g.gif Pagalvok 4u.gif

O sveikinsiu tave tada, aki ištekėsi tongue.gif
Atsakyti
cigonais ,pranasystems, uzkeikimais ,juodom katem, horoskopais, trylikta diena ir kt. neeeetikiu, nei kiek schmoll.gif man tai didziausias durniu laivas ir visai svetima
Atsakyti
As gyvenu Klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
Na va mergaites, ar del to kad visgi isdrisau dziaugtis ar kad pajutau kad esu beviaik sveika ir galiu nesunervint, viskas vel eina ne taip... verysad.gif

Nuvariau siandien profilaktiskai del melanomos pasitikrint. Na ir ka... pasake kad ant uzpakaliuko turiu nemaza gal puse cm skersmens apgama kuris gidytojui nelabai patiko, patare alint, o dar labiau nepatiko ant pedos - ji nedidele, bet sako nelygiais krastais, triju atspalviu... reikia isjaut, nes lazeris apgamu realiai negydo, cia yra pasakos. Sako gali but ir neblogas, bet issitirt galima tik ispjovus. Reikia ispjaut mazdaug po puse cm aplinkui nuo apgamo. Isivaizduokit kaip jauciuosi?! verysad.gif O mania romantiskai praleist vakara... Na visu pirma bijau kad turiu melanoma, nes nelygios triju spalvu apgamos yra labai negerai, salint bijau nes ir taip nervuota, man gi pa uzeis, su vietiniu anastetiku daroma, po to uzsiunama... bijau, dabar sukasi galva, akyse juoda, nuotaika ant nulio, va tau ir kinas ir savaitgalis ir vestuves... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pirmiausia sveikinimai L@pkei thumbup.gif

cigonem ir visokiais panasiais dalykais netikiu, bet kad galima kazkaip zmogu paveikt, tai tikiu, nes paziurekit kaip veikia vien hipnoze smile.gif kadangi buvo darbe ta pikta linkinti bendradarbe, tai kaip man buvo blogai as irgi prisigalvojau, kad kazin ar tokios ligotos mastysenos zmogus nebus kuo nors prisigalvojes lotuliukas.gif o dabar juokas ima is tokiu minciu doh.gif
nors kaune yra tokia babulyte, ji ne bureja, ne ekstrasense, net nezinau kaip tiksliai pavadint, bet pas ja zmones vaziuoja tik del ligu, nera pas ja jokiu mokesciu, palieka kiek zmogus gali,Kiek girdejau tai zmonems tikrai padeda, bet aisku, gal padeda ir itikejimas.Bet is mano zinomu tai daugiausia padejo vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 21, 21:41)
Na va mergaites, ar del to kad visgi isdrisau dziaugtis ar kad pajutau kad esu beviaik sveika ir galiu nesunervint, viskas vel eina ne taip... verysad.gif

Nuvariau siandien profilaktiskai del melanomos pasitikrint. Na ir ka... pasake kad ant uzpakaliuko turiu nemaza gal puse cm skersmens apgama kuris gidytojui nelabai patiko, patare alint, o dar labiau nepatiko ant pedos - ji nedidele, bet sako nelygiais krastais, triju atspalviu... reikia isjaut, nes lazeris apgamu realiai negydo, cia yra pasakos. Sako gali but ir neblogas, bet issitirt galima tik ispjovus. Reikia ispjaut mazdaug po puse cm aplinkui nuo apgamo. Isivaizduokit kaip jauciuosi?! verysad.gif O mania romantiskai praleist vakara... Na visu pirma bijau kad turiu melanoma, nes nelygios triju spalvu apgamos yra labai negerai, salint bijau nes ir taip nervuota, man gi pa uzeis, su vietiniu anastetiku daroma, po to uzsiunama... bijau, dabar sukasi galva, akyse juoda, nuotaika ant nulio, va tau ir kinas ir savaitgalis ir vestuves... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pirmiausia nepulk i panika, jei daktare siulo ispjauti geriau taip ir padarik, arba isklausik kito mediko nuomone. Paprasciausiai kai bijom butent to ko bijom visa laika ant to uzkliunam. As anksciau net nezinojau kas tai yra per v...ys kol nepradejau per daug dometis, ir ant saves ieskoti doh.gif Taip ir tau kadangi tu bijai lb melanomos ir nuejai pasitikrinti dabar tau baisu. Man kai pasiule patikrinti skydliauke ir darydami eho rado mazyte cista as koki menesi verkiau ir man atrode, kad pasaulis sugriuvo, prisiskaiciau viska apie skydliaukes v... ir taip buvo bloga, o daktaras tik pasijuoke is manes, kad jau mirti susiruosiau, tik su laiku supratau, kad daug kas turi mazgeliu, cistu, bet tai nebutinai v...Dabar jau metai praejo ir man vel reikia eiti tikrintis, nes daktaras pasake uz metus ateiti, nes ji dar labiau sumazejo, o as vis bijau, kadangi mintys tokios pas mus, kad viskas yra blogai doh.gif
Tikrai lapke pamatysi viskas tau bus gerai daug zmoniu turi apgamu, jei jos trukdo ar nepatinka jas tiesiog salina, kad ateityj nebutu problemu 4u.gif
Papildyta:
Lapke o ka tiksliau gydytoja pasake?ar ka itaria ar siaip del viso pikto siulo ispjauti?
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 21, 19:17)
cigonais ,pranasystems, uzkeikimais ,juodom katem, horoskopais, trylikta diena ir kt. neeeetikiu, nei kiek  schmoll.gif  man tai didziausias durniu laivas ir visai svetima

mes netikim to, ko negalima suprasti. Bet tai nereiškia, kad to, kuo netikim - nėra.
Katėm ir skaičiais 13 ir aš netikiu. Kaip tik blogį lemiantis skaičius yra 66 biggrin.gif - velnio skaičius.
Papildyta:
QUOTE(AREANA @ 2010 05 21, 19:28)
As gyvenu Klaipedoje 4u.gif

o, tai mes - žemietės, tik aš dabar Vilniuj gyvenu.
Papildyta:
QUOTE(L@pke @ 2010 05 21, 20:41)

Nuvariau siandien profilaktiskai del melanomos pasitikrint. Na ir ka... pasake kad ant uzpakaliuko turiu nemaza gal puse cm skersmens apgama kuris gidytojui nelabai patiko, patare alint, o dar labiau nepatiko ant pedos - ji nedidele, bet sako nelygiais krastais, triju atspalviu... reikia isjaut, nes lazeris apgamu realiai negydo, cia yra pasakos. Sako gali but ir neblogas, bet issitirt galima tik ispjovus. Reikia ispjaut mazdaug po puse cm aplinkui nuo apgamo. Isivaizduokit kaip jauciuosi?! verysad.gif O mania romantiskai praleist vakara... Na visu pirma bijau kad turiu melanoma, nes nelygios triju spalvu apgamos yra labai negerai, salint bijau nes ir taip nervuota, man gi pa uzeis, su vietiniu anastetiku daroma, po to uzsiunama... bijau, dabar sukasi galva, akyse juoda, nuotaika ant nulio, va tau ir kinas ir savaitgalis ir vestuves... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Lapke, nusiramink 4u.gif Galiu papasakoti, kaip man su apgamais buvo. Tai va, turiu aš jų daug, ypač tokių tamsių taškelių. Bet esu turėjus ir didelių, iškilusių, kurie man trukdė, tai juos pašalino lazeriu - viskas thumbup.gif O du apgamu, tokius juodus taškus ant pilvo, išpjovė, nes gydytojui irgi įtarimų kilo. Žinok, ta vietinė nejautra - visai nebaisi. Na, įduria su adata, bet čia tikrai nėra taip baisu, be to, greit nuskausminamieji suveikia ir nieko nebejauti. Paskui pjauna, bet tu nieko nejausi ir nematysi. O ir užsiuva gražiai. Paskui man tuos išpjautus apgamus tyrė gal visą savaitę ir nieko nerado thumbup.gif Aišku, truputį neramu tą savaitę buvo, bet aš kažkaip pozityviai buvau nusiteikus. Aš apskritai nei adatų, nei peilių jau nebebijau - pakankamai jų esu spturėjusi. Aišku, operacijų tai jokių nebenoriu ir tikiuosi, kad jų nebebus. Taip, kad Lapke, geriau jau išsipjauk tuos apgamus, išsitirk ir pamiršk. Viskas tau bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tobulai sveikos niekada nebūsim, visada rasim prie ko prikibti.. mirksiukas.gif Svarbiausia, turbūt, gydytis, ir susitaikyti su tuo, kas skirta...
Atsakyti
Grizau is kino... sedejau ten 2 valandas kaip zombis, galvojau labiau apie savo, nei kazka maciau verysad.gif

Na, jie tipo itaria, nes man tie apgamai visai netrukdo, ir ejau is tikruju pasitikrint del kitu didesniu ir man labiau panasiu i blogas nei tos, kurios nepatiko gydytojui. Ant pado ji yra visai maza - gal 2-3 mm skersmens, toj vietoj kur pade yra ilinkis (kaire koja, ilinkis i virsu is desines). Neprsimenu kada tas apgamas atsirado, rdos senokai, bet gydytojas sako, kad is ati paziurejus jis yra triju atspalviu (rudas, vid rudas ir sviesiai rudas) ir jo krastai yra nelygus, neaiskus, siaip jis nedidelis ir neiskyles. Dabar galvoju gal jis buvo ir geras is pradziu, o kadangi padas visa laika jaucia apkrova, daznai nudega (vaikstant basom po karta asfalta, smeli, uzsieny papludimy tai kartais iki odos nusilupimo nudegdavo), zalojasi, pvz., net begiojant po zole ir pan. tai gal tas viskas ji pakeite... O kitas ant kaires uzpakalio dalies, gal 1 cm diametro, iskyles siek tiek, tamsus labai, ne juodas, bet tamsiai tamsiai rudas. Nezinau ar jie paaugo, ar pasikeite nuo anksciau, nes kazkaip nekreipdavau demesio. Dabar nebezinau ka daryt, nes ziauriai bijau adatu, kraujo, daktaru ir pan., tai net neisivaizduoju kas bus, mane dabar ispyla prakaitu kai pagalvoju. O dar mama sako ir siaip girdejus, kad negalima apgamu liest, po to gali visokios problemos su jais prasidet, gali jos vel atsirast bet tada jau tikrai piktybiniai ir pan. O dar tokioj vietoj, ir pas mane trombocitu nepakanka, kas jei neuzgys po to, puliuot prades, vis gi dabar vasara, karsta, labiau visur basom, jura, ezerai, siaip prakaituoja... nezinau net... pamaniau po to gal tos mokamos klinimos tik pinigu nori istempt, gal specialiai mato atejo nervuota mergina su pinigais, kodel nepasalint kokio apgamo, kur randas nesimatys, netrukdys, blogiau tipo tikrai nebus, o gaus is to nemazai pinigeliu... ka as zinau... Butinai nueisiu dar pas koki gydytoja pasikonsultuot, bet kol uzsirasysiu, kol pateksiu, isivaizduoju kiek nervu sugadinsiu... Varge varge... Dabar galvoju gal kraujo tie tirimai tokie keisti - tipo limfos per daug ir permazai trombocitu (iki normos nedaeina) del tu apgamu... Ir jau vos ne isitikinus, kad pas mane v--ys... Nes neisivaizduoju kad gali butu negrazus daktarams nepatinkantys apgamai, neaiskiu ribu ir keliu atspalviu ir butu nepiktybiniai... Na sakau, tik man geriau pasidare, pradejau sypsotis, sakyt as esu sveika - se tau! ir taip visada! as jum sakau! dabar labai baisiu... reikia eit gult, o as apie nieka galvot negaliu, tik sirdis dauzosi, nervai pakyle, galva skauda, pilva pucia, pykina, o jau apie savaite to nebuvo, ramiai sau gyvenau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Lapke tavo vietoj tikrai nueiciau dar pas kita daktara, zinok su tais privaciais visko gali buti, cias tas pats kaip su stomotologais, mano vienos koleges vyras per savo 3o metu nei karto nebuvo pas dantista, nes neturejo problemu, jo dantys be vienos plombos, o cia nesenai nusprende nueiti profilaktiskai pasitikrinti tai ta daktare is karto kaz kokia maza skylute rado, tas nesutiko taisyti danti, nuejo pas kita, o ta ir pasake kad visi dantys sveiki smile.gif stai taip buna, gali taip pat ir tau buti, gal nori tik pinigu nulupti, prigasdino it tiek doh.gif
Atsakyti
[quote=AREANA,2010 05 22, 09:21]
Lapke tavo vietoj tikrai nueiciau dar pas kita daktara,

pritariu 4u.gif
Atsakyti