Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

Žiauru kaip merginos kankinates nuo tu PA verysad.gif
Tiek ,kad kiek suprantu PA metu jūs turite sąmonę
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 19, 13:17)
Žiauru kaip merginos kankinates nuo tu PA  verysad.gif

Na nezinau kaip jums tas PA, bet as tai samones neprarandu, viska suprantu, kad tik baime (nezinia ko) tarsi tampa daugiau nei viskas pasauly. Pradeda ne tik kalatot ir dauztis sirdis, bet ir spazmu suvest gerkle, zandikauli, tirpsta rankos, sala krutinei ir tada labiausiai bijai mirt arba isprotet. blink.gif Jokie padrasinimai atsipalaiduok ir pan. nepadeda, nes arba iseina sustapbyt PA neisigalejus, arba jau tada laukt kol atslugs. As pries jau prasidedant dar speju aplinkinius perspet, kad tuoj prasides, kad ieskotu greiciau Xanax, atidarytu balkona ir nesinervintu ir tada uzplusta... Labiausiai kas man padeda - tai kalbetis su kazkuom telefonu, pasakot kas dabar vyksta, po to po siek tiek pereit prie kitos temos, aisku reikia ikalt Xanax ir perlaukt, po pirmos bangos dusinimo ir nerealios baimes, ateina drebulis, salta pasidaro, sirdis soka is krutines, vis rodos kad tuoj naujas PA pasikartos, apie 3 kartus jis tarsi bando pasikartot jau nuo tos baimes, kad as bijau PA pasikartojimo. doh.gif Bet jei iseina atsipalaiduot, tai po to tik norisi susiriest ir greiciau uzmigt, nes jausmas kad netekai nerealiai daug jegu, nervu... Bet, aciu dievuj, tokiu PA pas mane buvo tik 2... 4u.gif

o gal merginos einam prie geresniu dalyku? Ka ruosiates si savaitgali veikt? Jis ne uz kalnu thumbup.gif Koki ora zada? Kokius planus turite? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 19, 13:17)
Žiauru kaip merginos kankinates nuo tu PA  verysad.gif

PA- panikos atakos 4u.gif
Atsakyti
vile, prisimineiau, kad taip ir neatsakei - ar gelta pasireiskia akivaizdziu geltumu akiu, odos, sviesiom ismatom ir labai geltonu slapimu? g.gif As taip ir nenuejau pas daktara, nes nenoriu pasirodyt hipohondrike, o psihoterapeute man sako nueik del viso ko, bet ji manes nemacius, gal isivaizduoja labai baisiai tas mano akis, o man gal tik pasirode ana karta ryte. bet dabar susiparinus, bandau isiziuret, suprast ant kiek jie ten geltoni ar ne doh.gif

Ir dar, mergaites, ar jum nebuna, kad kazko gero belaukiant prasideda stiprus nerimas, vos ne isitikinimas, kad turi atsitikt butinai kazko blogo, kad jum sutrukdyt ir bijai dabar dziaugtis, nes toks jausmas, kad tu tik nezinai kolkas, bet jau nuspresta, kad tas geras del vienos ar kitos priezasties neatsitiks. rolleyes.gif Mane tai labai nervina ir baugina. Nu pavyzdziui, paprasau atostogu, uzsisakau kelione, ir reikia palaukt savaie-dvi iki jos, bet apima nereali baime, kad susirgsi, ar paguldys i ligonine, kad negalesi vaziuot, o jei nuvaziuosi, tai sisirgsi kelyje, reiks grizt, bus daug problemu, paguldys i ligonine uzsieny, autobusas pateks i avarija, nedagyvensiu iki keliones ir pan. blink.gif Jei, pvz., laukiu vestuviu, gimtadienio ar dar ko, rosiuos, tai visa laika neapleidzia jausmas, kad veltui kisu pinigus, kad visvien kazkas atsitiks blogo, kad neivyk tai ko laukiu, kad vel gi nedagyvensiu, susilauzysiu koja, mane paguldys i ligonine, suzinosiu apie liga ir reiks viska atsaukt, susirgs kazkas is artimuju ir pan. doh.gif Bet nenoriu apie tai galvot, noriu dziaugtis tuo, kas mane dziugina, pasiruosimu, laukimu... Bet neiseina, ta baime ir nerimas, isitikinimas kazkuo blogu yra daug didesnis ir toks jausmas, kad jei per jega nesinervinsiu, nelauksiu kazko blogaus, dziaugsiuos ir sypsosiuos, sokinesiu iki lubub - tikrai pritrauksiu kazka bloga, tikrai is principo kad nesidziaugciausi gausiu kazko blogo ir baisaus doh.gif Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 19, 13:54)

o gal merginos einam prie geresniu dalyku? Ka ruosiates si savaitgali veikt? Jis ne uz kalnu thumbup.gif Koki ora zada? Kokius planus turite?  drinks_cheers.gif

sesija man doh.gif tai issivaizduoji ka veiksiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=L@pke,2010 05 19, 16:00]
vile, prisimineiau, kad taip ir neatsakei - ar gelta pasireiskia akivaizdziu geltumu akiu, odos, sviesiom ismatom ir labai geltonu slapimu? g.gif As taip ir nenuejau pas daktara, nes nenoriu pasirodyt hipohondrike, o psihoterapeute man sako nueik del viso ko, bet ji manes nemacius, gal isivaizduoja labai baisiai tas mano akis, o man gal tik pasirode ana karta ryte. bet dabar susiparinus, bandau isiziuret, suprast ant kiek jie ten geltoni ar ne doh.gif

jei nestipri gelta gali buti gelsvi akiu obuoliai, jei stiprriau jau yra, tai pagelsta oda, bet jei einat i solialiuma nesimatyt gali ant odos.Taip ismatos buna gelsvos spalvos ir slapimas buna tamsesnis.Bet cia priklauso nuo bilirubino kiekio kraujyje.jei kazka itariate ir nenorit eit pas gydytoja, tai nueikit i bet kurios poliklinikos laboratorrija ir pasidarykit tiesioginio ir netiesioginio bilirubino kiekius, nebrangus tyrimas palyginus. 4u.gif
Atsakyti
Lapke, tu per daug galvoji lotuliukas.gif Man atrodo, tu neturi jokių kitų užsiėmimų ar probelmų. Tik nesupyk, aš gi tik iš šono taip įsivaizduoju. 4u.gif Va aš turiu du vaikus, vyrą, darbą, tai man nėr kada prisigalvoti visokių pašalinių minčių kaip būtų - jeigu būtų. PO darbo turiu ir valgyt padaryt kitai dienai vaikams, ir pasitvarkyt ką nors ir .t.t. Tai nėr kada galvot. doh.gif
Lapke, nekuklus klausimas - tu vaikiną turi? ax.gif Būtų gerai jį turėt - iškart visos ligos dingtų bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 05 19, 21:46)
Lapke, tu per daug galvoji  lotuliukas.gif  Man atrodo, tu neturi jokių kitų užsiėmimų ar probelmų. Tik nesupyk, aš gi tik iš šono taip įsivaizduoju. 4u.gif  Va aš turiu du vaikus, vyrą, darbą, tai man nėr kada prisigalvoti visokių pašalinių minčių kaip būtų - jeigu būtų. PO darbo turiu ir valgyt padaryt kitai dienai vaikams, ir pasitvarkyt ką nors ir .t.t. Tai nėr kada galvot. doh.gif
Lapke, nekuklus klausimas - tu vaikiną turi?  ax.gif  Būtų gerai jį turėt - iškart visos ligos dingtų  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Gryda, as turiu ne tik vaikina, bet suzadetini su kuriuo planuojam labai greit vestuves. wub.gif Kartu jau 8 metai. As del to ir klausiu - siandien ziurejom sukneles, ta ana, jau visur sumoketi avansai ir man toks nerealus nerimas - o kas, jei nedagyvensiu iki pacios savo vestuviu, o kas, jei susirgsiu, kazkas atsitiks, kad reikes viska keist, atsisakyt, nes kazkaip netikiu, kad viskas gali buti gerai ir sklandziai blush2.gif

Mylimojo deka ir laikausi, bet kiek jam reikejo iskest ir dar sutikt tokia imt i zmonas. Jam reikia paminkla statyt ax.gif

O siaip darba turiu, draugu turiu, gyvename atskirai, tad turiu ir namus kuriuos reikia ruost, valgi gamint ir pan. Po darbo ir darbo metu daug kur reikia vaziuot (tai del vestuviu, tai tyrimu darytis, tai pas gydytojus, tai pas tevus), tad kartais griztu namo 9-11 val. vakaro. Bet, galbut, atsakomybes ir mazoka gyvenime, nes turiu daug laisves ir mazai atsakomybes - visa laika jauciuosi saugiai uz kitu nugaros - tevu, seneles, busimo vyro. Tad nezinau nuo ko man tie nervai - nuo mazos apkrovos, ar nuo tokio jau charakterio, ar dar ko... g.gif

Kiek pamenu, visada bijojau labai dziaugtis ar uzbrezt gera rezultata, nes jauciau kad savo dziaugsmu prisikviesiu kitu pavyda, blogi ir nelaimes. Visada siekiau paciu geriausiu rezultatu ir dazniausiai pasiekdavau, bet is anksto niekada nesidziaugiau, tik po. Tai kaip man dabar atsipalaiduot ir nebijot, kad kazkas iseis i blogaja puse? 4u.gif
Atsakyti
Aš pritariu Grydai, Lapke tu per daug apie save galvoji. Gal ir apkrovos mažai turi ,nes kaip gyveni dideliame tempia bėgi vienur bėgi kitur automatiškai pasimiršti bėdas. O kas jau čia pasikeis jeigu nuolat dejuosim ,nieko. Geriau pozityviau nusiteikti gal ir kitą kart atrodo kitaip ,bet reikia dirbti su savimi.
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 19, 13:54)
Na nezinau kaip jums tas PA, bet as tai samones neprarandu, viska suprantu, kad tik baime (nezinia ko) tarsi tampa daugiau nei viskas pasauly. Pradeda ne tik kalatot ir dauztis sirdis, bet ir spazmu suvest gerkle, zandikauli, tirpsta rankos, sala krutinei ir tada labiausiai bijai mirt arba isprotet. blink.gif  Jokie padrasinimai atsipalaiduok ir pan. nepadeda, nes arba iseina sustapbyt PA neisigalejus, arba jau tada laukt kol atslugs. As pries jau prasidedant dar speju aplinkinius perspet, kad tuoj prasides, kad ieskotu greiciau Xanax, atidarytu balkona ir nesinervintu ir tada uzplusta... Labiausiai kas man padeda - tai kalbetis su kazkuom telefonu, pasakot kas dabar vyksta, po to po siek tiek pereit prie kitos temos, aisku reikia ikalt Xanax ir perlaukt, po pirmos bangos dusinimo ir nerealios baimes, ateina drebulis, salta pasidaro, sirdis soka is krutines, vis rodos kad tuoj naujas PA pasikartos, apie 3 kartus jis tarsi bando pasikartot jau nuo tos baimes, kad as bijau PA pasikartojimo.  doh.gif Bet jei iseina atsipalaiduot, tai po to tik norisi susiriest ir greiciau uzmigt, nes jausmas kad netekai nerealiai daug jegu, nervu... Bet, aciu dievuj, tokiu PA pas mane buvo tik 2... 4u.gif

o gal merginos einam prie geresniu dalyku? Ka ruosiates si savaitgali veikt? Jis ne uz kalnu thumbup.gif Koki ora zada? Kokius planus turite?  drinks_cheers.gif

Kauno dienos savaitgali thumbup.gif eisim pasizmonet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką grįžtu pas jus 4u.gif
Man su sveikata lygiai tas pats, nieko gero. doh.gif Tikėjausi iki vasaros išsigydyti, bet dabar abejoju verysad.gif
Be to prieš kelias dienas buvo toks įvykis, atsikeliu naktį nueiti į tualetą ir taip keistai jaučiausi buvo labai silpna atrodė, kad tuoj supykins arba nualpsiu. verysad.gif Taip buvo pirmą kartą, kas čia darosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 05 20, 20:48)
Na ką grįžtu pas jus  4u.gif
Man su sveikata lygiai tas pats, nieko gero.  doh.gif  Tikėjausi iki vasaros išsigydyti, bet dabar abejoju  verysad.gif 
Be to prieš kelias dienas buvo toks įvykis, atsikeliu naktį nueiti į tualetą ir taip keistai jaučiausi buvo labai silpna atrodė, kad tuoj supykins arba nualpsiu.  verysad.gif  Taip buvo pirmą kartą, kas čia darosi?  blink.gif

gal per staigiai atsistojai?
Atsakyti