Double Latte fantastika

Va čia tai dieta

Sveikutės, nustebau tokią temą visai netyčia atradus, galvojau, kad viena esu tokia, kuri siūlų parduotuvėj gyvent gali, arba, kai nueina, tai gali žiūrėt, čiupinėt ir dar namo tempt maišais, kažkaip ant dūšios ramiau, kai siūlų daug namie
Dėl dietos tai sunkoka man, aš linkusi priaugti
nu nerealus vaizdelis, ir man siūlų pagailo

QUOTE(hemetra @ 2010 05 31, 13:38)
Nesijaudinkite, ne tiek daug mes turime siulu.
Paziurekite cia http://www.youtube.c...h?v=VVRfVEONxJQ

Paziurekite cia http://www.youtube.c...h?v=VVRfVEONxJQ

nu nerealus vaizdelis, ir man siūlų pagailo

QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 20, 16:31)
galvojau, kad viena esu tokia, kuri siūlų parduotuvėj gyvent gali, arba, kai nueina, tai gali žiūrėt, čiupinėt ir dar namo tempt maišais, kažkaip ant dūšios ramiau, kai siūlų daug namie

QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 20, 16:56)

nu žinok, panašiai ir yra

Na va dar viena dietine
pirmoji nerta mano suknele isleistuvem

pirmoji nerta mano suknele isleistuvem

QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 19, 14:21)
klausiau vienoje temoje, bet niekas man nepadeda

QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 21, 16:23)
Gal pas jus atsiras žinančių, tada grei griebčiausi dietos
Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau atrodo, kad čia megzta, o ne nerta, bet originaliu foto išsididina taip, kad nieko nebematau, tik taškelius, o iš kur šitą suknią radau jau nebepamenu
[/i]

Pažiūrėk čia ir dar čia ir dar čia užmesk akį

QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 21, 16:23)
Gal pas jus atsiras žinančių, tada grei griebčiausi dietos
Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau atrodo, kad čia megzta, o ne nerta, bet originaliu foto išsididina taip, kad nieko nebematau, tik taškelius, o iš kur šitą suknią radau jau nebepamenu
[/i]

Va čia yra tas raščiukas.Tik labai daug siūlo jis ima.

QUOTE(varna575 @ 2010 07 21, 21:40)
Jau tokių nerealių grožių radau

QUOTE(netikėtai @ 2010 07 22, 01:07)
ačiū ačiū, įtariau, kad šitas raštukas labai nudietins

Jooo, man ši tema irgi atradimas, nes ramiai pro jokius siūlus negaliu praeiti. Tie siūlai tikrai ypatingą trauką turi... Štai mano kuklios siūlų atsargos. Nesvėriau, bet manau, kad mažiausiai 10 kg. čia jų...

Double latte, o kokia mėlyno pončo iškarpa? Per vidurį sumezginėtos akytės? Ar detalės susiūtos, ar apvaliai čia megzta?
Pončais susidomėjau visai neseniai, netyčia aptikusi internete keletą nerealių pončų. Dabar mezgu tokį "velykinį margutį"
Viso nerodau, nes tik viena dalis pabaigta, nėra "vaizdo"

Double latte, o kokia mėlyno pončo iškarpa? Per vidurį sumezginėtos akytės? Ar detalės susiūtos, ar apvaliai čia megzta?
Pončais susidomėjau visai neseniai, netyčia aptikusi internete keletą nerealių pončų. Dabar mezgu tokį "velykinį margutį"