Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Double Latte fantastika didis.gif
Atsakyti
gal kas turite likusiu yarnart violet nr 5326. pilki.
reikia 10 vnt, o niekur nerandu verysad.gif

jei kas turesite - parasykite man AZ, bijau neberasti sios temos, tarp tokios gausos temu.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 19 liepos 2010 - 16:43
Va čia tai dieta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, nustebau tokią temą visai netyčia atradus, galvojau, kad viena esu tokia, kuri siūlų parduotuvėj gyvent gali, arba, kai nueina, tai gali žiūrėt, čiupinėt ir dar namo tempt maišais, kažkaip ant dūšios ramiau, kai siūlų daug namie lotuliukas.gif Dėl dietos tai sunkoka man, aš linkusi priaugti lotuliukas.gif

QUOTE(hemetra @ 2010 05 31, 13:38)
Nesijaudinkite, ne tiek daug mes turime siulu.  bigsmile.gif
Paziurekite cia  http://www.youtube.c...h?v=VVRfVEONxJQ    smile.gif

nu nerealus vaizdelis, ir man siūlų pagailo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 20, 16:31)
galvojau, kad viena esu tokia, kuri siūlų parduotuvėj gyvent gali, arba, kai nueina, tai gali žiūrėt, čiupinėt ir dar namo tempt maišais, kažkaip ant dūšios ramiau, kai siūlų daug namie lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif dauguma čia tokių lotuliukas.gif o tavo žinutę paskaičius, man prieš akis iškilo voverė iš ledynmečio, gilę apsikabinus ir ją glostanti lotuliukas.gif taip mes su siūlais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 20, 16:56)
lotuliukas.gif  dauguma čia tokių  lotuliukas.gif  o tavo žinutę paskaičius, man prieš akis iškilo voverė iš ledynmečio, gilę apsikabinus ir ją glostanti  lotuliukas.gif  taip mes su siūlais  lotuliukas.gif

nu žinok, panašiai ir yra lotuliukas.gif Čia apie tą voverę lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va dar viena dietine 4u.gif
pirmoji nerta mano suknele isleistuvem blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 19, 14:21)

daug nėrimo raštų čia

o aš ieškau šios suknytės rašto ax.gif

user posted image

klausiau vienoje temoje, bet niekas man nepadeda ax.gif Gal pas jus atsiras žinančių, tada grei griebčiausi dietos ax.gif Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau atrodo, kad čia megzta, o ne nerta, bet originaliu foto išsididina taip, kad nieko nebematau, tik taškelius, o iš kur šitą suknią radau jau nebepamenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 21 liepos 2010 - 15:24
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 21, 16:23)
klausiau vienoje temoje, bet niekas man nepadeda ax.gif Gal pas jus atsiras žinančių, tada grei griebčiausi dietos  ax.gif Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau atrodo, kad čia megzta, o ne nerta, bet originaliu foto išsididina taip, kad nieko nebematau, tik taškelius, o iš kur šitą suknią radau jau nebepamenu  ax.gif  [/i]

Pažiūrėk čia ir dar čia ir dar čia užmesk akį 4u.gif Gal ir rasi, jei ne tą, tai gal dar kas kris į akį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 21, 16:23)
klausiau vienoje temoje, bet niekas man nepadeda ax.gif Gal pas jus atsiras žinančių, tada grei griebčiausi dietos  ax.gif Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau atrodo, kad čia megzta, o ne nerta, bet originaliu foto išsididina taip, kad nieko nebematau, tik taškelius, o iš kur šitą suknią radau jau nebepamenu  ax.gif  [/i]

Va čia yra tas raščiukas.Tik labai daug siūlo jis ima.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 07 21, 21:40)
Pažiūrėk čia ir dar čia ir dar čia užmesk akį 4u.gif  Gal ir rasi, jei ne tą, tai gal dar kas kris į akį mirksiukas.gif

Jau tokių nerealių grožių radau bigsmile.gif Labai ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(netikėtai @ 2010 07 22, 01:07)
Va čia yra tas raščiukas.Tik labai daug siūlo jis ima.
user posted image

ačiū ačiū, įtariau, kad šitas raštukas labai nudietins wink.gif Bet labai graži faktūra gaunasi ax.gif
Atsakyti
Jooo, man ši tema irgi atradimas, nes ramiai pro jokius siūlus negaliu praeiti. Tie siūlai tikrai ypatingą trauką turi... Štai mano kuklios siūlų atsargos. Nesvėriau, bet manau, kad mažiausiai 10 kg. čia jų...

user posted image

Double latte, o kokia mėlyno pončo iškarpa? Per vidurį sumezginėtos akytės? Ar detalės susiūtos, ar apvaliai čia megzta?

Pončais susidomėjau visai neseniai, netyčia aptikusi internete keletą nerealių pončų. Dabar mezgu tokį "velykinį margutį" biggrin.gif Viso nerodau, nes tik viena dalis pabaigta, nėra "vaizdo"

user posted image

Atsakyti