Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Žiūriu, po truputį visos dietinasi. Va ir mano keletas rezultatų prisiruošė papozuot.
"Du viename" variantas, skaros ir šaliko kombinacija. Dovana draugei:
user posted image

Labai patiko tuos "bobulės kvadratukus" nerti. Gražiai atrodė ir lengva nerti, tai dar ir nertinį sau nusikabliavau:
user posted image

Ir pora kepuriukų mergiotei:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Panele Prym, labai dailūs Tavo rankdarbiai. thumbup.gif wub.gif Taip ir toliau!!! 4u.gif
Atsakyti
Panele Prym, labai patiko nertinis is "bobuciu kvadratuku" thumbup.gif
Atsakyti
Nugi gražu, panele Prym. Ir visai ne bobutiškai atrodo. Tokie kvadratukai idealiai tinka siūlų likučių naikinimui. Ir kepuriukai liuks. Aš labai norėčiau tos megztos kepurukės schemą ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kur Vilniuje uzmatet labai storu mezgimo siulu? Mazdaug tokiu http://www.auksarank...productID=45963 . Reikia skubiai ir geriausia butu rudos arba rudos maisytos su smeline spalvu. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Lexana, Zuviukas:), naiste777, ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_meskiukas @ 2010 07 01, 04:06)
Merginos, gal kur Vilniuje uzmatet labai storu mezgimo siulu? Mazdaug tokiu http://www.auksarank...productID=45963 . Reikia skubiai ir geriausia butu rudos arba rudos  maisytos su smeline spalvu. Buciau dekinga  4u.gif

Tavieji užrodyti yra tokio pat storumo kokius aš esu pirkusi Midaroje ( čia prie Savanoriu pr. žiedo, pasižiūrėk jų tikslų adresą internetiniam jų psl ) vadinasi Kartopu Gipsy žr. čia sudėtis 50% vilna, 50% akrilas , storis 100gr - 100metrų - toks pat kaip ir tų Gedifra ( tik kad pakuotė didesnė po 100gr, o ne po 50gr )
mačiau ir rudos ir smėlinės spalvos
kaina jau tiksliai nepamenu - gal 8-9lt unsure.gif
iš šių siūlų esu mezgusi žieminį šaliką bei porą kepurių - mezginys gerai nešiojosi, nesibumbulavo, šiltas

taip pat ten rasi ir kitų panašaus strorumo siūliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 01 liepos 2010 - 09:45
panele Prym, matau musu susitikimas ideju pametejo biggrin.gif tongue.gif
Visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
Naiste, sie kvadrateliai angliskai vadinami "granny's squares", o atrodo tikrai ne babytiskai
Atsakyti
QUOTE(Ineta @ 2010 07 01, 10:23)
panele Prym,  matau  musu  susitikimas ideju  pametejo biggrin.gif  tongue.gif
    Visai  neblogai 4u.gif

Ačiu 4u.gif Bet visi darbai buvo baigti jau prieš susitikimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau naujaji megztuka skirta MB tik fotkinau ant saves blush2.gif
user posted image
Svorio numesta ~0.500kg
Atsakyti
Krūva dar netiuninguotu mezginių:
(kol kas neturiu fantazijos tiuningui. ir užsegimą kokį po kaklu padaryti)

Pirmoji prinertuke - ji tokia lengvute lengvute, nors nėrinio ten nemažai, ir kliošo daug.
siūlas dvigubai plonesnis nei maxi mirksiukas.gif DIETA - ~60gr voratinklio tongue.gif
user posted image

ant modelio
user posted image

Ir pončai dvynukėms DIETA - 700gr
user posted image

kapišono vaizdas
user posted image

su patogiomis skylutem rankoms - puikiai tinka plasnoti tongue.gif tongue.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Double Latte: 19 liepos 2010 - 12:42