Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(naiste777 @ 2010 08 16, 23:34)
Mano dietos rezultatai: 500g visokių liekanų

nai nai nai kaip grazu wub.gif na man irgi mergaites kositumelis dideli ispudi daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 07 27, 19:46)
bet žiūriu, optimalesnio sprendimo, kaip kad laikyti siūlus dėžese, nėra  bigsmile.gif nu čia atseit kad ne aš viena tokia  rolleyes.gif taip norėtųsi ko nors patogesnio/išvaizdesnio, bet nesugalvoju  g.gif o į stalčių jau nebetelpa  unsure.gif

Sorry už offtopic, bet pasiūlymas "pagražinti" negražias dėžes - galima jas tiesiog apklijuoti dovanų popieriumi, ir tai jau bus gražiau. Seniai kažkada kilo tokia mintis, bet vis dar niekaip ir savų dėžių neapsiklijuoju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2010 08 17, 10:38)
Sorry už offtopic, bet pasiūlymas "pagražinti" negražias dėžes - galima jas tiesiog apklijuoti dovanų popieriumi, ir tai jau bus gražiau. Seniai kažkada kilo tokia mintis, bet vis dar niekaip ir savų dėžių neapsiklijuoju doh.gif  biggrin.gif

Aš tai perskaičiau, visai ne offtopicą ir tokia mintis kilo, kaip nusidietint, gi galima nusinerti ar nusimegzti originalią siūlų "skrynią". Ir siūlų galima daug sunaudoti, ir labai funkcionalu būtų wink.gif Galima iš kokių kvadračiukų ( jei yra daug siūlų likučių), o paskum ar užtrauktuką įsiūti ar dar kaip sugalvoti. Nes yra tokių siūlų, kur jau mezginiui nešiojimui nepanaudosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 17, 10:50)

Aš tai perskaičiau, visai ne offtopicą ir tokia mintis kilo, kaip nusidietint, gi galima nusinerti ar nusimegzti originalią siūlų "skrynią". Ir siūlų galima daug sunaudoti, ir labai funkcionalu būtų wink.gif Galima iš kokių kvadračiukų ( jei yra daug siūlų likučių), o paskum ar užtrauktuką įsiūti ar dar kaip sugalvoti. Nes yra tokių siūlų, kur jau mezginiui nešiojimui nepanaudosi ax.gif

Bet kokia puiki idėja!!! Galima juk ir sustandinti lipalu ar želatina iki tiek, kad gautųsi, kaip dėžė. ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras. Aišku, labai smagu klausyt blush2.gif Bet ten juk nieko ypatingo visai visai. Dėžės idėja labai faina. Reiks pagalvoti, bet taip, turbūt, ir liks tik pagalvojimas. Nes reik pabaigti dar viena sarafančiką į darželį, eilė laukia palto sau, megztinis tečiui, dvi suknelės draugės mergytėms, vienžo, gali ir siūlų nebelikti.
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės,
norėčiau prie Jūsų prisijungti smile.gif siūlų turiu net nežinau kiek doh.gif pusė lovos dėžės užkrauta. esu visiška ligonė, bet kai radau Jūsų temą pradėjau "sveikti" biggrin.gif nebeperku naujų siūlų ir vis mažinu atsargas. dabar mezgu kojinytes mergaitei žiemai. o štai kas jau išėjo iš mano atsargų blush2.gif
vieną idėją pasibeždžioniavau iš vienos mamytės čia blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai šaunūs darbukai. Vaikams lengva siūlų atsargas mažint primargini, pridryžuoji ir gerai
Atsakyti
tik idėja
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 08 17, 16:11)
sveikos mezgėjėlės,
norėčiau prie Jūsų prisijungti smile.gif siūlų turiu net nežinau kiek doh.gif  pusė lovos dėžės užkrauta. esu visiška ligonė, bet kai radau Jūsų temą pradėjau "sveikti" biggrin.gif nebeperku naujų siūlų ir vis mažinu atsargas. dabar mezgu kojinytes mergaitei žiemai. o štai kas jau išėjo iš mano atsargų  blush2.gif
vieną idėją pasibeždžioniavau iš vienos mamytės čia blush2.gif

saunus lieknejimo rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Marti, kokie dailūs svorio metimo rezultatai. wub.gif Tokie dailūs mezginukai mažyliams.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 17, 18:46)
saunus lieknejimo rezultatai thumbup.gif

ačiū

QUOTE(Lexana @ 2010 08 17, 20:24)
Marti, kokie dailūs svorio metimo rezultatai. wub.gif Tokie dailūs mezginukai mažyliams.. thumbup.gif

ačiū
tik kažkaip idėjų jau pritrūkau sad.gif dabar kojinytes ir sijonuką reik numegzt, o po to jau nežinau...
Atsakyti
Mano dieta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti