Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Niu va, kaip gražu, ir boleriukas pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 22, 12:00)
[i]Mano dieta:

nu kaip dailu wub.gif

baigiau savo sijona kankini doh.gif kai bus proga pafotkinsiu rolleyes.gif ir jau imsiuosi rimtesnes dietos smile.gif
Atsakyti
[i]Mano dieta:

Labai smadi dieta thumbup.gif
O as sustojau su savo dietinimusi, perejau prie smulkiu darbeliu-nertu papuosalu zaisliuku, uzmeciau ir savo palaidine, niekaip susiut negaliu blush2.gif
Atsakyti
dietinės tapkytės dukrai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyras ax.gif

QUOTE(Rzivilele @ 2010 08 22, 21:59)
dietinės tapkytės dukrai
user posted image
user posted image

labai gražu wub.gif O pagal ką jūs paduko dydį išmezgėt? Ar tiesiog dukriukui duodavot pasimatuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 22, 11:00)
Mano dieta:

user posted image

user posted image

oj kiek angeliuku wub.gif gal kokiai sventei ruosiates?
o man nesigauna sitas bolerukas sad.gif is ivairiu storio siulu bandziau,kazka negerai darau, o taip noriu tokiu nunert
Atsakyti
[i]Mano dieta:

kokie angelėliai wub.gif
QUOTE(Rzivilele @ 2010 08 22, 21:59)
dietinės tapkytės dukrai

kokia gera mintis!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 23, 10:29)
oj kiek angeliuku  wub.gif  gal kokiai sventei ruosiates?
o man nesigauna sitas bolerukas sad.gif is ivairiu storio siulu bandziau,kazka negerai darau, o taip noriu tokiu nunert

ir angeliukai ir aprėdas skirtas mano angelėlio krikštynoms wink.gif

Dėl boleruko, tai aš jį pradėjau nerti, kaip ir suknytę iš MAXI nėrimo siūlų su 1,5 nr. vąšeliu, jau iškart mačiau, kad gausis per maža, tai visur dariau su 2 užmetimais stulpelį, bet vis tiek, kažkaip netenkino manęs gautas rezultatas, nebent reikėtų iškrakmolinti, tada gal ir nieko, bet kas gi rūbelius krakmolina biggrin.gif Tai teko pasitelkt fantaziją, ir imti storesnius siūlus, ir nerti su 1,5 nr. vąšeliu. Nėriau iš Vernito siūlų, bet jei nersit jūs, tai patarčiau didesnį vąšelį imti, nes man vis tiek per mažas gavosi, tai teko pasitelkt fantaziją ir koreguoti pagal save, nes ir laiko nelabai turėjau ax.gif Plius, man ir dydį dar reikėjo pasikoreguoti, nes schemoje bolerukas parodytas 4-5 metų vaikiukui, o man reikėjo 1 metų kleckutei wink.gif Niu, jei turėsit klausimų, tai mielai pagelbėsiu wink.gif Šiaip, tai tikrai nesunku ir gan greitai nusineria, jei kokie mažuliukai kukuliukai nelipa ant kelių ir nebando kartu nerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 23, 10:16)

ir angeliukai ir aprėdas skirtas mano angelėlio krikštynoms wink.gif

Dėl boleruko, tai aš jį pradėjau nerti, kaip ir suknytę iš MAXI nėrimo siūlų su 1,5 nr. vąšeliu, jau iškart mačiau, kad gausis per maža, tai visur dariau su 2 užmetimais stulpelį, bet vis tiek, kažkaip netenkino manęs gautas rezultatas, nebent reikėtų iškrakmolinti, tada gal ir nieko, bet kas gi rūbelius krakmolina biggrin.gif Tai teko pasitelkt fantaziją, ir imti storesnius siūlus, ir nerti su 1,5 nr. vąšeliu. Nėriau iš Vernito siūlų, bet jei nersit jūs, tai patarčiau didesnį vąšelį imti, nes man vis tiek per mažas gavosi, tai teko pasitelkt fantaziją ir koreguoti pagal save, nes ir laiko nelabai turėjau ax.gif Plius, man ir dydį dar reikėjo pasikoreguoti, nes schemoje bolerukas parodytas 4-5 metų vaikiukui, o man reikėjo 1 metų kleckutei wink.gif Niu, jei turėsit klausimų, tai mielai pagelbėsiu wink.gif Šiaip, tai tikrai nesunku ir gan greitai nusineria, jei kokie mažuliukai kukuliukai nelipa ant kelių ir nebando kartu nerti  biggrin.gif

ok, kai bandysiu vel nert tada kreipsiuos, nes dabar reik dar nunert kriksto zvakei papuosima ir batukus iki sestadienio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 23, 08:46)
labai gražu  wub.gif O pagal ką jūs paduko dydį išmezgėt? Ar tiesiog dukriukui duodavot pasimatuoti? [/i]

QUOTE(Marti @ 2010 08 23, 11:06)
kokia gera mintis!!!!!

Ačiū
ten iš viso sujungti 7 kvadratai... padas gaunasi 1,5 kvadrato, durto kampu.
Dukrai dar šiek tiek didokos, bet žiemą su pėdkelnėm manau bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 08 23, 12:49)
Ačiū
ten iš viso sujungti 7 kvadratai... padas gaunasi 1,5 kvadrato, durto kampu.
Dukrai dar šiek tiek didokos, bet žiemą su pėdkelnėm manau bus gerai...

o jūs pagal šitą nėrėt, ar turit kokią kitą schemutę? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 23, 13:31)

o jūs pagal šitą nėrėt, ar turit kokią kitą schemutę?  ax.gif

user posted image

Principas tas pats, tik aš neturėjau jokios schemos, nėriau iš galvos ir tiek
Atsakyti