Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(hemetra @ 2010 08 24, 08:53)
Noreciau pamatyti tu nauju 15 kg siulu foto  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tiksliai rolleyes.gif prasom pasirodyti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai muilo dėčiau nuo kandžių, gal dar reikėtų daugiau kambarius vėdinti, siūlus dažniau apžiūrinėti ax.gif Reikės pas anytą paklausti, kaip ji su kandim kovoja, seni žmonės tau jau tikrai žino būdų wink.gif
Ir man norėtųsi tokį siuntinuką gauti, su daug įvairiaspalvių siūlų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 23, 15:13)

Ačiu 4u.gif oi kokie angeliukai
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 08 23, 19:42)
doh.gif  turėjau aš savo 8-9kg siūlų pasirodė mažai pasakiau mamai kad nieko naujo nebesugalvoju tai ji man iš UK atsiuntė "siuntinuką" siūlų o ten koks +15kg doh.gif 

Net seilė nutįso lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, kaip Jus visos čia puošiatės ir šauniai dietinatės, pavydžiu. Uzsidaviau ir as sau tokius tikslus kažkada, bet nelabai man čia sekasi. Siūlų naujų nepirkau, nors toks pliusas, bet, kad va ir iš tų kuriuos turėjau nelabai kas gero gavosi.
Va čia keletas kūrinėlių mergytei savo, sijoniukas tai jau senai narpliotas. (apie 300g)
user posted image
suknelė iš irisiniu siūliukų, sumezgiau visus, kiek turėjau smile.gif (apie 150g)
user posted image
Čia lininė, gaila siūlas pirktas senai, tai kietas siaubingai, apsirengiu kaip šarvus, mama guodžia, kad per kiek laiko linas suminkštės, bet aš kažkaip nesu nusiteikus optimistiškai. (250g)
user posted image
Šita nėriau taip pat iš irisiukų, kuriuos dar anyta atidavus buvo, gal jei spalva būtų kita, labiau ji man patiktų, bet va, kad tik šitos turėjau daugiausiai (apie 350g)
user posted image
va tokie tai mano pasiekimai dietinimosi srityje sumažėjau viso tik kiek daugiau nei 1kg, ko tai labai jau lėtas tas mano dietinimasis. Siūlų kaupimas vis tik lengvesnis užsiėmimas. ax.gif
Atsakyti
Ta pilka suknele labai krito i aki wub.gif
Atsakyti
Fasolkos mama, viskas labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2010 08 24, 14:11)
Sveikos, mergaites, kaip Jus visos čia puošiatės ir šauniai dietinatės, pavydžiu. Uzsidaviau ir as sau tokius tikslus kažkada, bet nelabai man čia sekasi. Siūlų naujų nepirkau, nors toks pliusas, bet, kad va ir iš tų kuriuos turėjau nelabai kas gero gavosi.
Va čia keletas kūrinėlių mergytei savo, sijoniukas tai jau senai narpliotas. (apie 300g)
suknelė iš irisiniu siūliukų, sumezgiau visus, kiek turėjau smile.gif (apie 150g)
Čia lininė, gaila siūlas pirktas senai, tai kietas siaubingai, apsirengiu kaip šarvus, mama guodžia, kad per kiek laiko linas suminkštės, bet aš kažkaip nesu nusiteikus optimistiškai. (250g)
Šita nėriau taip pat iš irisiukų, kuriuos dar anyta atidavus buvo, gal jei spalva būtų kita, labiau ji man patiktų, bet va, kad tik šitos turėjau daugiausiai (apie 350g)
va tokie tai mano pasiekimai dietinimosi srityje sumažėjau viso tik kiek daugiau nei 1kg, ko tai labai jau lėtas tas mano dietinimasis. Siūlų kaupimas vis tik lengvesnis užsiėmimas.  ax.gif

va čia tai dieta thumbup.gif
Atsakyti

Lininė suknelė super thumbup.gif O tas senoviškas linas iš ties suminkštėja po kelių skalbimų mirksiukas.gif
Atsakyti

sau nus darbeliai thumbup.gif man irgi labai linine istrigo wub.gif
Atsakyti

Nugi labai grazu. thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 08 24, 08:53)
Noreciau pamatyti tu nauju 15 kg siulu foto  bigsmile.gif

foto tikrai bus bet tik po to kai vikinukas į darželį išeis nes dabar jau su juo šiuo klausimu sudėtinga doh.gif mezga ir jis suraišioja tokius mazgelius kad jau tik šiukšlinėn mesti doh.gif tada ir tiksliai pasversiu ir žinosiu tiksliau koks kiekis jų yra dabar pagal spalvas susidėjau (o tie siulai nėra grynai nauji jie yra iš dėvėtų rūbų pirkti tai ivairiais kiekiais yra ir matkiukais ir kamuoliukais ranka vyniotais ir babinom matkiukų dydis nuo 20gr iki 400gr )
Atsakyti