Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

50 g:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:34)

QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:51)

kokie dailus mezginukai smile.gif dieta juda i prieki smile.gif
Atsakyti
niu merginos.... atejau ispazinties atlikti...

oooo vakarykscios revizijos rezultatai idomus ...

pasirodo labiausiai sekesi dieninti siulu likucius, nes ju liko tik 1350g bigsmile.gif apie 200g is ju priaugo per dizdiosios dietos projektelius bigsmile.gif reiskiasi sunytis buvo apmegztas ir siulai neuzsigulejo per daug... reikes dar sioje srityje pasidarbuoti cool.gif

o dabar liudnieji rezultatai..... vietoj 3870g esanciu parase istiesu yra 5345, nes gi apie 1 kg siulu uzsipikau doh.gif 200g maxiu drauges mergytes suknelei... 500g summeriu savo suknelei... dar 100 maxiu nzn kam doh.gif ech.... o jei dar priskaiciuoti 2 isardytus vyro megtukus, tai ir visi 6445g gaunasi verysad.gif turbut grizau i pradini taska doh.gif

bet nenuleidziu ranku ir toliau dietinuosi rolleyes.gif OK?

stai kas buvo,----
user posted image
stai kas dabar yra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 07 rugsėjo 2010 - 11:01
labai fainuoliškas geltonas boleriukas wub.gif
Atsakyti
Marti, meskute231, ačiu 4u.gif
Atsakyti
Panele Prym, labai "skanus" geltonukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:34)

Panelė Prym - auksarankė, man tai pagal spalvas šitas wub.gif wub.gif wub.gif O dar, kai aš ant gėlyčių pasinešus biggrin.gif

Mano dieta kol kas eina galvos papuošalams mergytėms, tai ten tik po 0,0000.... gr. sueina. Dar neriu servietkas, tai gal kiek siūlo sunaudosiu, reikia pabaigti senus, kad galėčiau iš naujų naujas idėjas kurpt wink.gif

Tiesa, labai super kepuriukas, ar mezgėte iš galvos ar pagal kokią nuorodą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 rugsėjo 2010 - 12:00
aš tai dietinu ir iš likučių ir iš pilnaprojekčių siūlų.... tik lėtai einasi kažkotais... na dar užsakymas (bet kai pabaigsiu gal greičiau eisis)
žiūriu kad ir kepuriuko mažiui reikia ir kojinės būt gerai visiem (ech kaip nemėgstu aš jų megzt doh.gif nors gal su bambukiniais pamėgsiu, dar nebuvo progos išbandyt)
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:38)
aš tai dietinu ir iš likučių ir iš pilnaprojekčių siūlų.... tik lėtai einasi kažkotais... na dar užsakymas (bet kai pabaigsiu gal greičiau eisis)
žiūriu kad ir kepuriuko mažiui reikia ir kojinės būt gerai visiem (ech kaip nemėgstu aš jų megzt  doh.gif nors gal su bambukiniais pamėgsiu, dar nebuvo progos išbandyt)

bambukiniais virbalais? bigsmile.gif Aš tai dar tokių net neturiu ax.gif Bet ko tai pagalvojau, kad su jais šilčiau dirbti, nei su metaliniais ax.gif Man tai kažkaip laiko vis nėra, arba perdegiau nuo paskutinio darbo, nes buvau įsprausta į laiką, o reikėjo nemažai padaryt, skubėt, tai man taip nepatinka, tai gal dabar šioks toks poilsis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 09, 14:50)

bambukiniais virbalais? bigsmile.gif Aš tai dar tokių net neturiu ax.gif Bet ko tai pagalvojau, kad su jais šilčiau dirbti, nei su metaliniais  ax.gif Man tai kažkaip laiko vis nėra, arba perdegiau nuo paskutinio darbo, nes buvau įsprausta į laiką, o reikėjo nemažai padaryt, skubėt, tai man taip nepatinka, tai gal dabar šioks toks poilsis wink.gif

aha bambukiukais. dovanų gavau praeitais metais ir dar neišbandžiau. patinka jų savybė nešslysti (o tas labiausiai ir nervuoja kai mezgu kojines-išslysta virbalas). tik vat jie lūžta nes vis tik mediniai, ir rinkinyje jų yra šeši o ne penki kaip įprastai
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:58)
aha bambukiukais. dovanų gavau praeitais metais ir dar neišbandžiau. patinka jų savybė nešslysti (o tas labiausiai ir nervuoja kai mezgu kojines-išslysta virbalas). tik vat jie lūžta nes vis tik mediniai, ir rinkinyje jų yra šeši o ne penki kaip įprastai

supratau, tai tada nieko gero. Aš, kai kojines mezgu, tai problemų nelabai turiu, nes dažniausiai kietai mezgu ax.gif Tai pagalvojau, kad jei kietai mezgu, tai dar galiu netyčia sulaužyti bambukinius, bet vis tiek įdomu išbandyti ax.gif Papasakoki, kai išbandysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 rugsėjo 2010 - 13:05
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 09, 13:50)
[i]
bambukiniais virbalais? bigsmile.gif Aš tai dar tokių net neturiu ax.gif Bet ko tai pagalvojau, kad su jais šilčiau dirbti, nei su metaliniais  ax.gif

kadangi apie šituos gėrius prakalbot, tai šią savaitę parsisiunčiau iš ebejaus 4 komplektus bambukinių virbalų, tai dabar nagus niežti megzti... tikrai kitas reikalas nei plastmasiniai ar metaliniai smile.gif
ir truputį dietinau savo siūlus nelegaliais būdais biggrin.gif 3,5kg. siūlų draugėm išdalinau biggrin.gif pažiūrėjau, kad jie man visai nepatinka, o jom tinka blush2.gif labai nebarkit blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:58)

aš parsisiunčiau 12 kompektukų po 5 virbalus rinkiny vienam. ir aišku gi būtinai mezgimui po du virbalus būtinai reikėjo ir vašelių aišku rireikė bambukinių, ir dar vienų porom virbalų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ligone tikrai esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marti: 09 rugsėjo 2010 - 13:09