QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:34)
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:51)
kokie dailus mezginukai

niu merginos.... atejau ispazinties atlikti...
oooo vakarykscios revizijos rezultatai idomus ...
pasirodo labiausiai sekesi dieninti siulu likucius, nes ju liko tik 1350g
apie 200g is ju priaugo per dizdiosios dietos projektelius
reiskiasi sunytis buvo apmegztas ir siulai neuzsigulejo per daug... reikes dar sioje srityje pasidarbuoti
o dabar liudnieji rezultatai..... vietoj 3870g esanciu parase istiesu yra 5345, nes gi apie 1 kg siulu uzsipikau
200g maxiu drauges mergytes suknelei... 500g summeriu savo suknelei... dar 100 maxiu nzn kam
ech.... o jei dar priskaiciuoti 2 isardytus vyro megtukus, tai ir visi 6445g gaunasi
turbut grizau i pradini taska 
bet nenuleidziu ranku ir toliau dietinuosi
OK?
stai kas buvo,----
stai kas dabar yra
oooo vakarykscios revizijos rezultatai idomus ...
pasirodo labiausiai sekesi dieninti siulu likucius, nes ju liko tik 1350g

o dabar liudnieji rezultatai..... vietoj 3870g esanciu parase istiesu yra 5345, nes gi apie 1 kg siulu uzsipikau

bet nenuleidziu ranku ir toliau dietinuosi

stai kas buvo,----

stai kas dabar yra

labai fainuoliškas geltonas boleriukas

Panele Prym, labai "skanus" geltonukas

QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 07, 09:34)
Panelė Prym - auksarankė, man tai pagal spalvas šitas

Mano dieta kol kas eina galvos papuošalams mergytėms, tai ten tik po 0,0000.... gr. sueina. Dar neriu servietkas, tai gal kiek siūlo sunaudosiu, reikia pabaigti senus, kad galėčiau iš naujų naujas idėjas kurpt

Tiesa, labai super kepuriukas, ar mezgėte iš galvos ar pagal kokią nuorodą?

aš tai dietinu ir iš likučių ir iš pilnaprojekčių siūlų.... tik lėtai einasi kažkotais... na dar užsakymas (bet kai pabaigsiu gal greičiau eisis)
žiūriu kad ir kepuriuko mažiui reikia ir kojinės būt gerai visiem (ech kaip nemėgstu aš jų megzt
nors gal su bambukiniais pamėgsiu, dar nebuvo progos išbandyt)
žiūriu kad ir kepuriuko mažiui reikia ir kojinės būt gerai visiem (ech kaip nemėgstu aš jų megzt

QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:38)
aš tai dietinu ir iš likučių ir iš pilnaprojekčių siūlų.... tik lėtai einasi kažkotais... na dar užsakymas (bet kai pabaigsiu gal greičiau eisis)
nors gal su bambukiniais pamėgsiu, dar nebuvo progos išbandyt)

bambukiniais virbalais?

QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 09, 14:50)
bambukiniais virbalais?

aha bambukiukais. dovanų gavau praeitais metais ir dar neišbandžiau. patinka jų savybė nešslysti (o tas labiausiai ir nervuoja kai mezgu kojines-išslysta virbalas). tik vat jie lūžta nes vis tik mediniai, ir rinkinyje jų yra šeši o ne penki kaip įprastai
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:58)
aha bambukiukais. dovanų gavau praeitais metais ir dar neišbandžiau. patinka jų savybė nešslysti (o tas labiausiai ir nervuoja kai mezgu kojines-išslysta virbalas). tik vat jie lūžta nes vis tik mediniai, ir rinkinyje jų yra šeši o ne penki kaip įprastai
supratau, tai tada nieko gero. Aš, kai kojines mezgu, tai problemų nelabai turiu, nes dažniausiai kietai mezgu

QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 09, 13:50)
[i]
bambukiniais virbalais?
Aš tai dar tokių net neturiu
Bet ko tai pagalvojau, kad su jais šilčiau dirbti, nei su metaliniais
bambukiniais virbalais?

kadangi apie šituos gėrius prakalbot, tai šią savaitę parsisiunčiau iš ebejaus 4 komplektus bambukinių virbalų, tai dabar nagus niežti megzti... tikrai kitas reikalas nei plastmasiniai ar metaliniai

ir truputį dietinau savo siūlus nelegaliais būdais

Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2010 09 09, 13:58)
aš parsisiunčiau 12 kompektukų po 5 virbalus rinkiny vienam. ir aišku gi būtinai mezgimui po du virbalus būtinai reikėjo ir vašelių aišku rireikė bambukinių, ir dar vienų porom virbalų