Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

sveikutės
ryt nebeturiu jokiu reikaliukų tai planuoju fotosesija savo siuliukams surengti ir jums parodyti savo turtus lotuliukas.gif o kas leičia virbalų vašelių ir kitų priedų pirkima tai esu visiška ligonė nu negaliu aš kitaip ir viskas doh.gif laukiu savo iš ebey užsakytų bambukinukų (gerai kad ne pati užsisakinėjau o vyras užsakė priprašytas, o būtų ne vienas komplektas nupirktas doh.gif man kaip ligonei 17porų gali būti maža doh.gif ) dar vakar vienoj parduotuvėj sagų maišiuką nusipirkau ateities projektams lotuliukas.gif o pat siūlų dieta man sunkiai blush2.gif
Atsakyti
nu ka po darbingo ryto galiu pasakyti kad siūlų turiu 24kg 247gr. lotuliukas.gif ir kada gi man tiek pavyks suvartoti? doh.gif o dabar bandymas idėti vaizdinę medžiagą user posted image
Papildyta:
atsiprašau už ištampyta puslapį bet nuotrauką sumažinus nebesimato visko tiek kiek noriu parodyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 10 rugsėjo 2010 - 12:05
blink.gif blink.gif blink.gif
jooooo...be komentarų ........
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 09 10, 13:07)
nu ka po darbingo ryto galiu pasakyti kad siūlų turiu 24kg 247gr.  lotuliukas.gif ir kada gi man tiek pavyks suvartoti? doh.gif  o dabar bandymas idėti vaizdinę medžiagą

biggrin.gif o aš maniau, kad pas mane kalnas didžiausias biggrin.gif bet pas Jus bent vienos rūšies siūlų po kelis matkelius yra, o pas mane belekokių siūlų kalnas buvo sad.gif
Atsakyti
Savitre blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif be zodziu ir as noriu tiek tureti bigsmile.gif
Atsakyti
nu ka po darbingo ryto galiu pasakyti kad siūlų turiu 24kg 247gr.  lotuliukas.gif ir kada gi man tiek pavyks suvartoti? doh.gif  o dabar bandymas idėti vaizdinę medžiagą

Jo, čia jau labai sunki kaupimo ligos forma biggrin.gif Bet ir aš tiek norėčiau turėti ax.gif
Atsakyti
nu ka po darbingo ryto galiu pasakyti kad siūlų turiu 24kg 247gr.  lotuliukas.gif ir kada gi man tiek pavyks suvartoti? doh.gif

Oho kiek turto lotuliukas.gif As niekaip neprisiruosiu savo kalno nufotografuoti ir pasverti, bet pamacius tavo vaizdine medziaga zinau, kad mano mazesnis tikrai ax.gif
Atsakyti
Super vaizdinė medžiaga
manau daugelį šios temos mėgėjų perspjovei lotuliukas.gif
Atsakyti
ligos forma tikrai labai sunki blush2.gif vis sunku sugalvoti ka iš jų gaminti nes noriu vienu metu bent 15gaminukų bet kol vienam pavyzduką pasidarau jau ir nusibodo tas mezginukas jau rankos tiesiais prie kitų siūlų ir pan. doh.gif o siūlų savo jėgom sukaupiau nedaug (palyginus su esamu kiekiu) tik 8kg kitus rugpjūčio mėn atsiuntė mama siuntinuku (žadėjo dar rugsėjo gale siusti siuntinuką sakė vėl bus siūlų nes sakė rado kažkokių labai gražių o kiek jų ten bus nežinau)ir dar reiks rasti kažkoki fantastini būdą dar atkeliausiantiems siūlams pasidėti nes turiu 5 stalčius i kuoriuos sugrūdau šituos ir į juos tikrai daugiau nei vieno matkelio netilps doh.gif (o aš vistiek dar noriu). vyras šiandien ta vaizda ant grindų matė ir sako "po kiek už kg galima tuos siūlus parduoti?" sakau jam " neturėk tokiu minčių" o tada vyrui juoko protrūkis matyt suprato kad jau nepagydoma esu lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiū mergaitės už tai kad suprantat kokia TA liga sunki, ypač kai gyveni vieno kambario bute doh.gif
Atsakyti
Savitre, nu perspjovei tu visas tikrai biggrin.gif Aš kaip tik ieškau vienam, ar keliems projektams, plonyčių šiltų, bet nekandančių siūliukų babinose ax.gif Turimi siūlai tiems projektams netinka ax.gif
Atsakyti
Savitre, blink.gif blink.gif blink.gif OHO.
Cia jau tirai sunki ligos forma bigsmile.gif
O as va maziui kostiumeli pradejau, gal per kokia savaite pavyks numegzt, nes mokslai prasidejo tai reikia ir prie knygu laiko rast pasedet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 09 10, 12:07)
atsiprašau už ištampyta puslapį bet nuotrauką sumažinus nebesimato visko tiek kiek noriu parodyti  blush2.gif

galiu padet sumazint si kieki, mielai priglausciau nerimo siulus ax.gif jei kils noras atsikratyt rasyk biggrin.gif
Atsakyti