Sveikos visos.
Kaip man dūšia atsigavo, šitą temą radus, jūs neįsivaizduojat.
Maniau, kad aš viena tokia besotė ant svieto, gi žiūriu, yra ir daugiau. Turiu daugybę siūlų, tik pasvert neturiu kuo. Kada nors sugalvosiu kaip čia juos suskaičiuoti. Su didžiausiu malonumu skaitau apie šitą dietą ir bandau jos laikytis. Dabar truputį mažinu savo atsargas, bet puikiai žinau, kad neužilgo teks priaugti kokius 800 g. Reikia sūnui megztinį megzt, o siūlų tokių, kokios spalvos jis nori, neturiu.
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 21, 12:04)
[i]
O gal gali papasakoti principą? Čia tik megzta, ar ir nėrimas naudotas? Padas apmegztas, ar tiesiog priklijuotas ar kažkaip kitaip pritvirtintas? Niu labai įdomu, nes planavau tokias ale tapkutes megzt ( manro t.p. tu mezgei), bet su tokiu padu man labiau tiktų, nes mes pirmame aukšte gyvename, tai reikia daugiau šilumos
O gal gali papasakoti principą? Čia tik megzta, ar ir nėrimas naudotas? Padas apmegztas, ar tiesiog priklijuotas ar kažkaip kitaip pritvirtintas? Niu labai įdomu, nes planavau tokias ale tapkutes megzt ( manro t.p. tu mezgei), bet su tokiu padu man labiau tiktų, nes mes pirmame aukšte gyvename, tai reikia daugiau šilumos
Šita idėja gimė iš tinginystės
Niu labai fainos tapkytės
Aš šiandien vėl viską iš naujo susisvėriau ir susinervinau. Maniau, kad mažiau turiu. Iš viso 13 kg
Iš jų 5,5 kg naminiai vilnoniai. Turiu užėmusi 3 spinteles ir bananinė dėžė vilnonių verandoj stovi, kandžių bijau. Svajonė būtų susikraustyt į vieną spintukę ir tą vilną panaikinti. 3,5 kg planus turiu
Aš šiandien vėl viską iš naujo susisvėriau ir susinervinau. Maniau, kad mažiau turiu. Iš viso 13 kg
QUOTE(Viksė @ 2010 09 21, 13:08)
Šita idėja gimė iš tinginystės
Kad būtų greičiau ir nereikėtų pado megzti/nerti. Nunėriau pynelę (matavau aplink paduka), sujungiau ir 3 eilutes nėriau-gavosi tapkutės šonai. Juos prisiuvau aplink paduką. Nerta vašeliu. Tik čiurna megzta 5 virbalais. Nors taip pat galima nerti. Dėl šilumos į vidų įdėjau dar vieną paduką
O geras
Giluže, ir aš neseniai radau šį forumą, o galvojau, kad viena tokia ant svieto esu
Aj, man čia teko po parduotuves prasisukti, tai ir CENTO akcijuoja siūlus, IKI dažnai siūlus matau, dabar mačiau RImi t.p. akcijuos, bet kažkaip susilaikau, ugdau valią. Gerai čia panelė Prym sugalvojo, dietą iki A4 formato
Aj, naujam rankinukui ieškojau rankenų, nuvariau į pasidaryk pats, tai siūlo man ten visokias žalias laistymo žarnas
Dietininkės, gal pasimainom ką nors?
Aš vis dar neskaičiuoju tikslių atsargų.. aną dieną bandžiau skaičiuot, kiek turiu siūlų konkretiems projektams... ties 9 suplanuotais mezginiais sutojau
Vernito 100 proc vilna. Šiurkštoka, skalbiant- minkštėja
Viso apie 350 g (liemenei tikrai užtektų arba daaaug kojinių
)
Keisčiau į berniukiškų spalvų nekandančią pusvilnę, vilną, Norfos juodą pusvilnę, Begoniją (Almina ir dar kažkurie tokio pat storio) arba jūsų siūlomų variantų laukiu į a.ž.

Aš vis dar neskaičiuoju tikslių atsargų.. aną dieną bandžiau skaičiuot, kiek turiu siūlų konkretiems projektams... ties 9 suplanuotais mezginiais sutojau
Keisčiau į berniukiškų spalvų nekandančią pusvilnę, vilną, Norfos juodą pusvilnę, Begoniją (Almina ir dar kažkurie tokio pat storio) arba jūsų siūlomų variantų laukiu į a.ž.

QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 21, 12:42)
Aj, naujam rankinukui ieškojau rankenų, nuvariau į pasidaryk pats, tai siūlo man ten visokias žalias laistymo žarnas
Man tai bajeris buvo, kai valą karoliukams pirkau. Nuvarau į žvejų parduotuvę ir prašau valo, klausia, kam. O vienas pardavėjas praeidamas, "Karoliukam? Va tas ir tas tinka." Vos neišgriuvau
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 21, 20:39)
Man tai bajeris buvo, kai valą karoliukams pirkau. Nuvarau į žvejų parduotuvę ir prašau valo, klausia, kam. O vienas pardavėjas praeidamas, "Karoliukam? Va tas ir tas tinka." Vos neišgriuvau 
Nu bet nesakyk, ale žvejų parduotuvės darbuotojų išprusimas QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 21, 19:48)
Nu bet nesakyk, ale žvejų parduotuvės darbuotojų išprusimas
Gal žmoną rankdarbistę turi, tai žino
ir man tas pats zveju parduotuvej buvo, tai dar uzklause kokie karoliukai
QUOTE(delfinyte @ 2010 09 21, 19:57)
matyt dažnai pasitaiko
QUOTE(niuma @ 2010 09 21, 14:23)
)
REZERVUOTI
QUOTE(niuma @ 2010 09 21, 13:23)
o gal kas turit tokia spalva tik pusvilne? man reik 1-2 matkeliu
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 21, 20:39)
man ir taip buvo
o senukuose kai ieskojau lako, tai prisistates konsultantas paklause ka dekupazinsiu
Papildyta:
o cia mano antras toks pat megztukas nudietintas, tik be apdailos ir kallas nepabaigtas zmoniskai