Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

na jau saunuolytes visos wub.gif ...o jau ''papiktintos kelnytes''-tai isvis bigsmile.gif
pasidietinau ir as-broliuko blush2.gif kojinytes ateinantiems salciams...(p.s.''suejo apie 150 gr. suliuku)
http://public.fotki....p/sl381937.html
http://public.fotki....p/sl381939.html
http://public.fotki....p/sl381956.html
Atsakyti
Fantastiškos kojinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuostabūs raštai thumbup.gif
Atsakyti
Kokios gražios kojinytės thumbup.gif Man tai čia aukštasis pilotažas blush2.gif Jau ir taip nekenčiu kojinių megzt, o čia su tokiais raštais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 19, 11:25)
Kokios gražios kojinytės  thumbup.gif  Man tai čia aukštasis pilotažas blush2.gif  Jau ir taip nekenčiu kojinių megzt, o čia su tokiais raštais  rolleyes.gif

Lygiai tą patį norėjau parašyt. Man irgi kojinės yra tikras žygdarbis
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 17, 17:25)
Aš tai iš visų jėgų stengsiuos neit šią savaitę į maximą, nes būtinai prireiks ko nors  ax.gif 

blush2.gif as tai neatsilaikiau ir 600 g pusvilne parsitempiau is Maximos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 19 rugsėjo 2010 - 12:23
Moteros, gal kuri turi tamsiai mėlynos ir/arba šviesiai mėlynos medvilnės, merino vilnos ar nekandančios pusvilnės perteklių?
Va mano siūlgalių likučiai, vdrug ką nors išmainytume:
user posted image

Šitiems mezginius jau esu suplanavusi, bet iš bėdos irgi galiu mainyt, nes dabar labiausiai reikia būtent tų:
user posted image

Tamsiai mėlynos reikia dvimetukui liemenei, šalikui, kepurei ir pirštinėm, o šviesiai - bent jau kepurei. Mainus galiu daryti ir kitu santykiu nei 1:1, bo pas mani vien galai likę.

notworthy.gif maldauju, neverskit manęs eiti į siūlų parduotuvę, aš taip puikiai laikausi showoff.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus-sedziu dabar visa israudus,bet laiminga bis.gif blush-anim-cl.gif tongue.gif ...o apie ''aukstaji pilotaza''- schmoll.gif cia TIK kojines...menkniekis...vat sakykim PALTUKAS AR MOCHERINE SUKNUTE-vat cia tai ''pilotazas'' blink.gif
Atsakyti
panele Prym turiu. kaip tik varau ryt pačtan. raik tartis, tik biskiuką vėliau nes vakarienę gaminu daba, oki?
Atsakyti
o čia mano padietinta visiška nesėkmė iš kinietiškų siūlų verysad.gif
user posted image
Atsakyti
O kodė nesėkmė? Ir gramus prašom atsiskaityti rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, man ir visai patinka. Tik gal prie margų siūlų to katiniuko ir nereikėjo g.gif
Pradėjau sesei vilnonį megztinį, nelimpa jis man kažkaip. Tai ta proga, turbūt, rytoj susisversiu savo lobį. Paskui planuose megztinis MB ir paltas sau. Taip pamažu tuos vilnonius ir sunaikinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 20 rugsėjo 2010 - 19:34
QUOTE(panelė Prym @ 2010 09 20, 20:21)
O kodė nesėkmė? Ir gramus prašom atsiskaityti rolleyes.gif

1. nesamoningas kaklas (pirma karta toki uzsegima dariau)
2. be rysio peciai ir rankoves
3. rieciasi apacia i isore doh.gif
dar tokio nesamoningo rubo nesu numezgus per visa savo gyvenima. taip gal ir permegzciau, al tingiu sad.gif
____
sunaudojau 120g. dar 30g liko kokiom kojinem ar lelei aprangai
Atsakyti