Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(Zunkelis @ 2010 10 29, 10:41)
hmmm...  g.gif  cia kaip just turite omenyje uz viena skyle 500 lt., ar uz visas??? O gal truksta vieno nulio??? Kaip giliai greze???

Stella Maris, parasiau i az  mirksiukas.gif

na,uz viena skyle 500lt moketi tai gal neiseitu....netruksta cia jokiu nuliuku schmoll.gif viska darem pagal projekta,ir tu skyliu buvo nemazai,nes darem tiek,kiek architekte padare projekte,nieko neismetinejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 31, 22:10)
na,uz viena skyle 500lt moketi tai gal neiseitu....

Tai cia jus is tu statybiniku, kur nama sugebat uz max. 100 tuks., susiregzti ir dar isirengti... Nes mano galvelej tai nelabai rezgasi, kaip galima viska taip pigiai padaryti blush2.gif Zinoma, reikia labai labai daug paciam ismanyti ir suprasti, bet argi cia bobu darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 01, 01:31)
Tai cia jus is tu statybiniku, kur nama sugebat uz max. 100 tuks., susiregzti ir dar isirengti... Nes mano galvelej tai nelabai rezgasi, kaip galima viska taip pigiai padaryti  blush2.gif  Zinoma, reikia labai labai daug paciam ismanyti ir suprasti, bet argi cia bobu darbas  doh.gif

Na mums skylių gręžimas kainavo berods 360Lt. Ir čia tik mažytė suma prieš galutinę pamatų kainą. Paskaičiuok dar paskui darbą, betoną, armatūrą, o jeigu dar reikia užpylinėti daug pamatus ir t.t. Iš pradžių aš irgi išsižiojau, primetusi "kaip pigu", Kol galutinė kaina pamatų peržengė 10 000Lt.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 11 01, 07:56)
Na mums skylių gręžimas kainavo berods 360Lt. Ir čia tik mažytė suma prieš galutinę pamatų kainą. Paskaičiuok dar paskui darbą, betoną, armatūrą, o jeigu dar reikia užpylinėti daug pamatus ir t.t. Iš pradžių aš irgi išsižiojau, primetusi "kaip pigu", Kol galutinė kaina pamatų peržengė 10 000Lt.

vat butent.nebent jus koki milijona viena kita laimeje,kad uz pamatu skyles isgrezima pasiruose po 500lt moketi.kiek namo statybos kainuoja,pasiskaitykit tam skirtoje temoje.siai dienai esam sukise gerokai daugiau nei kiti ten pasistaciusieji,bet namas vis dar negyvenamas.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 01, 10:11)
vat butent.nebent jus koki milijona viena kita laimeje,kad uz pamatu skyles isgrezima pasiruose po 500lt moketi.kiek namo statybos kainuoja,pasiskaitykit tam skirtoje temoje.siai dienai esam sukise gerokai daugiau nei kiti ten pasistaciusieji,bet namas vis dar negyvenamas.

Su tom kainom dar begalė ir nenumatytų dalykų iškyla. Kam drenažą nori nenori reikia prasivest, kitiems elektrą iki sklypo dasivest reikia ar gręžinį darytis. Pvz. mums atkrito vanduo (miesto vandentiekis pro šalį teka), atkrito elektra (sklype ji jau buvo), tai jau irgi gan ženklios sumos, kurios namo statyba pabrangina arba atvirkščiai - daro greitesnę, pigesnę.
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 10 29, 20:23)
ta kaina uz sienu spakliavima ir dazyma(lubas irgi spakliuos?) ax.gif  4u.gif ar pas jus gk lubos?

cia tokia kaina tiek sienu, tiek lubu( lubos pas mumi tai gipskartonis, bet spakliuos ji visa ) cia kaina be dazymo ( mes patys ta pasidarysim) paruosia sienas, o mums belieka tik nuspalvoti....
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 11 01, 15:15)
Su tom kainom dar begalė ir nenumatytų dalykų iškyla. Kam drenažą nori nenori reikia prasivest, kitiems elektrą iki sklypo dasivest reikia ar gręžinį darytis. Pvz. mums atkrito vanduo (miesto vandentiekis pro šalį teka), atkrito elektra (sklype ji jau buvo), tai jau irgi gan ženklios sumos, kurios namo statyba pabrangina arba atvirkščiai - daro greitesnę, pigesnę.

jo,cia matosi rimta statybininke isipaise i musu bureli,jei nespejus ateiti,uztat speja sukritikuoti kita,nemacius nei negirdejus kos namas mano yra.man elektra iki sklypo 10400lt kainavo,vandens grezinys 9100lt. geodezininkas taskus ismuse vel 400lt kainavo....o i pati pamata gryno betono TIK betono suleidom uz 10000lt.plius armatura TIK 3000lt atsiejo.o kur dar darbelis,mielieji...TIK ant kuro isleidom kol pamata liejo 900lt.o kur dar zvyras,puta ir t.t.mano vyras truputi prie buchalteriu,tai viska smulkiai esam susirase,knyga yra net uzvesta tokiems reikalams.tai cia tik maza dalelyte is pamatu.taigi,mane tik juokas ima is tokiu statybininku,kur aukstai soka,bet nevisada igyvendina.... mad.gif
kaip mano drauge sako,kuri irgi nama su vyru pasistate,mielieji,bent suniui buda suregskit,tada as pries jus kepure nusiimsiu lotuliukas.gif
sekmes statybose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 10 31, 23:31)
nama sugebat uz max. 100 tuks., susiregzti ir dar isirengti... Nes mano galvelej tai nelabai rezgasi, kaip galima viska taip pigiai padaryti  blush2.gif  Zinoma, reikia labai labai daug paciam ismanyti ir suprasti, bet argi cia bobu darbas  doh.gif

Labai atsiprasau, jeigu kazka izeidziau, kaip supratau cia visas piktumas kilo del manes, bet gal ka ne taip supratote... as tikrai nemanau, kad nama pasistatyti PIGU, tik vat i ka tai atsiremia, kad vieni kalba jog pasistate taip pigiai, o kitas puse milijono sukiso, o galutinis varijantas tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 01, 21:50)
Labai atsiprasau, jeigu kazka izeidziau, kaip supratau cia visas piktumas kilo del manes, bet gal ka ne taip supratote... as tikrai nemanau, kad nama pasistatyti PIGU, tik vat i ka tai atsiremia, kad vieni kalba jog pasistate taip pigiai, o kitas puse milijono sukiso, o galutinis varijantas tas pats  unsure.gif

as irgi taip maniau,kol net sklypo neturejau.patikek,galutinis variantas tikrai ne tas pats.kai pradedi gyventi stai tokiam name,tada visi minusai islenda.o kai stataisi sau,tai ir kisi viska kas tik geriausia(bent kas imanoma)nesinori po to vel taisyti ir taisyti.jo,norint pasistatyti nama ant plyno lauko,is tikrai kokybisku medziagu,tai visas malonumas,su visais baldais,tvorom ir viskuo,atsieis apie puse milijono.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 01, 23:50)
Labai atsiprasau, jeigu kazka izeidziau, kaip supratau cia visas piktumas kilo del manes, bet gal ka ne taip supratote... as tikrai nemanau, kad nama pasistatyti PIGU, tik vat i ka tai atsiremia, kad vieni kalba jog pasistate taip pigiai, o kitas puse milijono sukiso, o galutinis varijantas tas pats  unsure.gif

Nuo poreikių priklauso.Kam prabangiau ,kam kukliau patinka.Ir kaina užtat svyruoja.Ne visada didesnė kaina lemia kokybę.Taip pat skonio dalykas,buvau labai išgirtam name(o man šeipsau pasirodė).
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 01, 20:18)

Aš irgi veduosi kur kiek kam išleidau. Įdomu "pasekti".

QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 01, 23:50)
, tik vat i ka tai atsiremia, kad vieni kalba jog pasistate taip pigiai, o kitas puse milijono sukiso, o galutinis varijantas tas pats  unsure.gif

Tai va ir yta tas dalykas - kam reikia vandentierkio, kam reikia elektros, kam reikia drenažo, kas blokelius brangesnius renkasi, kas stogą ir t.t. Va Laura81r sak, kad jai elektra brangiai kainavo, gręžinys, mums to nereikėjo, nes namas miestelyje Tačiau už sklypą mokėta 90 000Lt. Bet vėlgi, jis yra miestelyje, pirktas prieš krizą, tačiau jis 25a, jame yra didelis, mūrinis ūkinis pastatas, elektra, trifazis, tvenkinys, nesenai pravedžiota naujai vandentiekis, kanalizacija.

QUOTE(Laura81r @ 2010 11 02, 09:57)
as irgi taip maniau,kol net sklypo neturejau.patikek,galutinis variantas tikrai ne tas pats.kai pradedi gyventi stai tokiam name,tada visi minusai islenda.o kai stataisi sau,tai ir kisi viska kas tik geriausia(bent kas imanoma)nesinori po to vel taisyti ir taisyti.jo,norint pasistatyti nama ant plyno lauko,is tikrai kokybisku medziagu,tai visas malonumas,su visais baldais,tvorom ir viskuo,atsieis apie puse milijono.

Oi, aš jau žinok šiai dienai galvojau nuo A iki Z pastatyti to pusės milijono nė nematyt, tiksliau sakyčiau tą pdaryti įmanoma, tačiau greičiau jau vidutinėm medžiagom g.gif Bet čia vėlgi sąlyginis dalykas... Žiūrint kur, koks, kokio dydžio, iš ko ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 01, 22:50)

kuo daugiau pats ieškosi, lyginsi kelis meistrus, kelias parduotuves tuo bus ženkliai pigiau. O paprastai brangumas ar pigumas daug nulemia ar viską pats darai, ar daug ką pats darai, ar bent šiek tiek pats darai mirksiukas.gif
labai daug mums sutaupė kad aš "sėdėjau" internete ir rinkau info, o vyras turi " neišvirkščias rankas" biggrin.gif
Atsakyti