Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

Kam nepatinka tas gali neskaityt, ignoruot ir t.t., mano postai buvo skirti ZUNKELIUI, žmones reikia padrasint ir nukreipt atitinkama linkme, o ne užsivest kiek kainuos dar jiems aplinka, trinkelės....
gi patys pasiskaičiuos jau konkrečiai ka jie gali ar negali doh.gif
o čia kaip neretai atsiranda forume besikarščiuojančių, rašai ka manai ir žinai, o kam reik tas atsirenka doh.gif
soriuks kad pasidalinu savo patirtim, sekmes bestatant ir linkiu greičiau apsigyvent savo svajoniu namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 11 03, 20:16)
Kam nepatinka tas gali neskaityt, ignoruot ir t.t., mano postai buvo skirti ZUNKELIUI, žmones reikia padrasint ir nukreipt atitinkama linkme, o ne užsivest kiek kainuos dar jiems aplinka, trinkelės....
gi patys pasiskaičiuos jau konkrečiai ka jie gali ar negali doh.gif
o čia kaip  neretai atsiranda forume besikarščiuojančių, rašai ka manai ir žinai, o kam reik tas atsirenka doh.gif
soriuks kad pasidalinu savo patirtim, sekmes bestatant ir linkiu greičiau apsigyvent savo svajoniu namuose  smile.gif

thumbup.gif
galima dar kuri laika ir be trinkeliu pagyvent ir be tvoru tongue.gif Vistiek geriau negu bute.

GAL ZINOT STOGO PAKALIMU DARBO KAINAS ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 03 lapkričio 2010 - 20:23
stogo pakalimai eina nuo 15 lt/m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saantuke @ 2010 11 03, 22:11)
stogo pakalimai eina nuo 15 lt/m smile.gif

Gal kokius kontaktus turite? Mes turim viena meistreli bet nori 25 lt/m ir dar 8 lt uz vejine g.gif
Atsakyti
i AZ parasysiu, jus susiskambinkit ir klauskit tikslios kaineles, nes kazkaip kaip aiskino, tai priklauso kiek ko ten reikia dar padaryti. smile.gif
Atsakyti
cia kai kurios jau visai ne i tema... g.gif
Sarlatane,pirmiau siulyciau ISISKAITYTI i postus geriau,ir isigilinti apie ka diskutuojama,o poto tiktai savo nuomone reiksti.jeigu manes zmogus klausia,as jam ir atsakau realiai.
o isviso,apibendrinant,galima pasistatyti palapine viduri lauko ir apsigyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 11 03, 18:16)
mano postai buvo skirti ZUNKELIUI, žmones reikia padrasint ir nukreipt atitinkama linkme, o ne užsivest kiek kainuos dar jiems aplinka, trinkelės....

Labai, Jums, aciu, friends.gif padrasinimai nepakenktu, nes baisu pradeti, kad paskui netektu pusiau skustam, pusiau luptam name visa gyvenima gyventi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 lapkričio 2010 - 01:11
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 04, 02:10)
Labai, Jums, aciu,  friends.gif  padrasinimai nepakenktu, nes baisu pradeti, kad paskui netektu pusiau skustam, pusiau luptam name visa gyvenima gyventi  doh.gif

Na ir aš dar savo nuomonę pasakysiu biggrin.gif pas mumi draugų rate dabar namučių statybos bumas prasidėjęs... mes su vyru buvom pionieriai ir visi iš mūsų vis pasišaipydavo, kad tiek daug investuojam ir bla bla "kaip jums tiek daug išeina sumokėti už tokį ar tokį darbą..." nu blyn galvoju, taigi ir taip gauni kažką pigiau ir pats darai ir visktiek daug jiems.... aš tada savo draugams sakydavau, kad kad ir kiek Jūs susiskaičiuosike, kad jums darbas kainuos prie savo skaičiavimų pridėkite 20 procentų nenumatytoms išlaidoms.. visi tada į mus kaip į kvailus žiūrėjo.... o dabar kaip patys stato ( aš nekalbu apie tuos,kurie namukus patiki brigadoms ir pasiima tik raktus) jau skambina ir atsiprašinėja,kad iš mūsų tyčiodavosi..... lotuliukas.gif jau sulaukiau trijų atsiprašymų - vadinasi mano postingavimai kaip ir pasiteisina ....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 04, 01:10)
Labai, Jums, aciu,  friends.gif  padrasinimai nepakenktu, nes baisu pradeti, kad paskui netektu pusiau skustam, pusiau luptam name visa gyvenima gyventi  doh.gif

mirksiukas.gif
mes kai skaičiavom tai viskam kokia 20 procentų užmesdavom, tai kai ka pigiau pasidarėm nei pasiskaičiavom, o kai ka brangiau taip kad taip maždaug ir gavosi kaip paskaičiavom.
O kainas klausinėkitės pas pažįstamus kurie statė, bus tiksliau, arba tiesiai pas meistrus, nes forumuose sunku susigaudyt, yra žmonių kurie mėgsta už viską permokėt , o yra realistų, yra kur labai pasitiki statybų vadovais ir kiša pinigėlius, teip kad sėkmės analizuojant rinką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saantuke @ 2010 11 03, 23:39)
i AZ parasysiu, jus susiskambinkit ir klauskit tikslios kaineles, nes kazkaip kaip aiskino, tai priklauso kiek ko ten reikia dar padaryti. smile.gif

Didelis aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 11 04, 07:12)
Na ir aš dar savo nuomonę pasakysiu biggrin.gif pas mumi draugų rate dabar namučių statybos bumas prasidėjęs... mes su vyru buvom pionieriai ir visi iš mūsų vis pasišaipydavo, kad tiek daug investuojam ir bla bla "kaip jums tiek daug išeina sumokėti už tokį ar tokį darbą..." nu blyn galvoju, taigi ir taip gauni kažką pigiau ir pats darai ir visktiek daug jiems.... aš tada savo draugams sakydavau, kad kad ir kiek Jūs susiskaičiuosike, kad jums darbas kainuos prie savo skaičiavimų pridėkite 20 procentų nenumatytoms išlaidoms.. visi tada į mus kaip į kvailus žiūrėjo.... o dabar kaip patys stato ( aš nekalbu apie tuos,kurie namukus patiki brigadoms ir pasiima tik raktus) jau skambina ir atsiprašinėja,kad iš mūsų tyčiodavosi..... lotuliukas.gif jau sulaukiau trijų atsiprašymų - vadinasi mano postingavimai kaip ir pasiteisina ....smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 04, 00:10)

as kaip zmogus realistas,tai megstu i viska realiai ziureti,ir skaiciuoti reikia realiai,kad paskui taip neatsitiktu,kad issilieja pamatus,issikelia sienas,ir daugiau jau ka daryti nebelieka pinigeliu...ir lieka namas vaiduoklis,o ir gyventi nera kur.kiek zinau tiek pavyzdiu...ypac tiems sunku buna,kurie statosi su paskolom,ir ju biudzetas ribotas,tai tada ir lieka namas negyvenamas,paskola reikia moketi,o gyventi irgi negalima,tai gyvena zmones paskui svetimuose butuose,uz nuomas ir mokescius irgi reikia moketi... doh.gif vat tada ir buna beda...ir kaltinti nera ka schmoll.gif
o as esu tokis zmogus,kad noriu gyventi patogiai,tai man reik ir trinkeliu ir tvoru iskart.nesinori klampoti per purvynus su guminiais batais,ir iki automobilio prieiti neimanoma svariais batais.arba kad viso svieto sunys lakstytu po mano sklypa.taigi,kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kam reikia prie namo sargo - turiu 6 menesio laiko vokieciu aviganius - grynaveisliai tikrai, abu tevai su dokumentais, yra galimybe pamatyti kaip atrodo abu tevai, nes mamyte suniuku gyvena pas mus, o tevelis - pas kaimynus. Musiske dalyvavusi parodose. Kas susidomejote, rasykit i az, atsiusiu foto, galit atvaziuoti pasiziureti.
Atsakyti