QUOTE(rimcikas @ 2010 11 04, 07:12)
Na ir aš dar savo nuomonę pasakysiu

pas mumi draugų rate dabar namučių statybos bumas prasidėjęs... mes su vyru buvom pionieriai ir visi iš mūsų vis pasišaipydavo, kad tiek daug investuojam ir bla bla "kaip jums tiek daug išeina sumokėti už tokį ar tokį darbą..." nu blyn galvoju, taigi ir taip gauni kažką pigiau ir pats darai ir visktiek daug jiems.... aš tada savo draugams sakydavau, kad kad ir kiek Jūs susiskaičiuosike, kad jums darbas kainuos prie savo skaičiavimų pridėkite
20 procentų nenumatytoms išlaidoms.. visi tada į mus kaip į kvailus žiūrėjo.... o dabar kaip patys stato ( aš nekalbu apie tuos,kurie namukus patiki brigadoms ir pasiima tik raktus) jau skambina ir atsiprašinėja,kad iš mūsų tyčiodavosi.....

jau sulaukiau trijų atsiprašymų - vadinasi mano postingavimai kaip ir pasiteisina ....
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2010 11 04, 00:10)
Labai, Jums, aciu,

padrasinimai nepakenktu, nes baisu pradeti, kad paskui netektu pusiau skustam, pusiau luptam name visa gyvenima gyventi
as kaip zmogus realistas,tai megstu i viska realiai ziureti,ir skaiciuoti reikia realiai,kad paskui taip neatsitiktu,kad issilieja pamatus,issikelia sienas,ir daugiau jau ka daryti nebelieka pinigeliu...ir lieka namas vaiduoklis,o ir gyventi nera kur.kiek zinau tiek pavyzdiu...ypac tiems sunku buna,kurie statosi su paskolom,ir ju biudzetas ribotas,tai tada ir lieka namas negyvenamas,paskola reikia moketi,o gyventi irgi negalima,tai gyvena zmones paskui svetimuose butuose,uz nuomas ir mokescius irgi reikia moketi...

vat tada ir buna beda...ir kaltinti nera ka
o as esu tokis zmogus,kad noriu gyventi patogiai,tai man reik ir trinkeliu ir tvoru iskart.nesinori klampoti per purvynus su guminiais batais,ir iki automobilio prieiti neimanoma svariais batais.arba kad viso svieto sunys lakstytu po mano sklypa.taigi,kiekvienam savo