Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 21, 13:24)

Negerai, beje, tau, nes dviprasmybėm rašai, o po to bandai išvartyt, kad visi durniai...

prie ko cia visi? as tik su tavim bendrauju sioje diskusijoje, jei nepastebejai mirksiukas.gif
Bet daugiau neketinu to daryti...
Gali purkstauti iki begalybes sau viena 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2010 05 20, 22:24)
Ši man labai smagi  bigsmile.gif Ir mažoji iš vežimėlio žiūri  thumbup.gif
user posted image

ant tiek suvaidinta,kad man ji negrazi net blush2.gif
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 21, 07:00)
Labai graži nuotrauka  wub.gif  wub.gif

user posted image

superine wub.gif
Atsakyti
šita su močiute manau bus viena iš laimėtojų, o ta su laužu, tai man nepatinka. nepanašu, kad vaikam ten bais smagu ar įdomu.
Papildyta:
aišku, kiekviena žiūri pagal save kokias foto dėt į konkursą, bet šitos aš schmoll.gif
user posted image
user posted image

šita irgi, foto graži, bet ar šitam konkurse jos vieta, tai kaži
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 21, 13:22)
šita su močiute manau bus viena iš laimėtojų, o ta su laužu, tai man nepatinka. nepanašu, kad vaikam ten bais smagu ar įdomu.
Papildyta:
aišku, kiekviena žiūri pagal save kokias foto dėt į konkursą, bet šitos aš  schmoll.gif
user posted image
user posted image
šita irgi, foto graži, bet ar šitam konkurse jos vieta, tai kaži
user posted image

drinks_cheers.gif

ta su mociute,tai zinau kieno vaikuciai ax.gif foto man labai labai grazi ,visom prasmem wub.gif man kolkas ji viena tokia grazi ax.gif
Atsakyti
dėl visko pritariu biggrin.gif drinks_cheers.gif ir dėl keistų, netinkamų nuotraukų ir dėl kažkokio absurdiško prisikabinimo prie dviejų vyrų ir vaiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 gegužės 2010 - 15:17
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 21, 15:17)
dėl visko pritariu biggrin.gif  drinks_cheers.gif ir dėl keistų, netinkamų nuotraukų ir dėl kažkokio absurdiško prisikabinimo prie dviejų vyrų ir vaiko doh.gif  lotuliukas.gif

Baik tu, tau vaidenasi, niekas ten prie nieko nesikabina biggrin.gif Tuoj ir tave purkštaujančia išvadins biggrin.gif
Atsakyti
Vakaras labas smile.gif

Už šią balsuočiau vien dėl crazy nuotaikos ir "hipiškos" močiutės (turbūt neklystu, kad tai jaunos mamos mama). Na, tiesiog pavydėt tokios thumbup.gif

user posted image

Ir neįmanoma atsispirti visoms elegiškoms, subtilioms ir nespalvotoms rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 21 gegužės 2010 - 17:06
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 21, 17:46)
Baik tu, tau vaidenasi, niekas ten prie nieko nesikabina biggrin.gif Tuoj ir tave purkštaujančia išvadins biggrin.gif

nu taip, aš pati kaip vaiduoklis lotuliukas.gif
Atsakyti
Man sita kazkokia be rysio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 05 21, 18:20)

user posted image

man irgi svetimi užpakaliai ne itin patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 21 gegužės 2010 - 17:29
QUOTE(MilGana @ 2010 05 21, 18:20)

user posted image

Pati situacija gan smagi ir nuotrauka į temą, bet tos nusmukusios kelnės schmoll.gif šioje situacijoje manau galima buvo padaryti jėgišką foto, bet čia man ji tik "apie nusmukusias kelnes ir užpakalius".

Bet gražių foto tikrai yra - su laužu tokia nostalgiška, ta j/b su dviračiais irgi labai graži..
Atsakyti
user posted image

super
Atsakyti