Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

šios dvi nebuvo paminėtos, man patinka

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuostabios sios dvi wub.gif
Atsakyti
Su dviračiais nuostabi nuotrauka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 23, 00:15)
šios dvi nebuvo paminėtos, man patinka

šita hamake buvo paminėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 23, 08:12)

drinks_cheers.gif man irgi grazi
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 23, 07:12)

neskaičiau visų komentarų tik greitai peržvelgiau. Gal pražiopsojau smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 05 22, 16:03-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 22, 16:03)
Nu lašeliau, nugi ir mumi vaikus auginam. Ir bisk tokius ūgtelėjusius. Ir draugai ir pažįstami  augina - o va tik primąkart apie "nurašinėjimus" išgirdau šitam reikalui. Tai ir išdrįsau suabejot dėl to "visais atvejais". Na dėl visuotinumo tik.  biggrin.gif Bet jaučiu aptarimui čia anei prie ko. Šiaip apie tai pirmąkart perskaičiau knygoj jauniems tėveliams, kai dar jokių www neturėjau.

Ai žodžiu... biggrin.gif Teisingai pastebėjai - aptarimai čia ne prie ko smile.gif

Gerulė thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 24, 09:06)

Tik pavadinimas absoliučiai nevykęs schmoll.gif Galėjo pritempti kažką prie arklio, maždaug, anas per aukštas, tai pasibalnosiu tėtį biggrin.gif
Atsakyti
aš tai žiūriu dabar, ten tos foto "pirmasis gimtadienis", pagausėjusi šeima", "mūsų šeima" ,dar ten kelios kur tik stovi ir pozuoja, tai ką čia turima omeny šeimos laisvalaikis?

gimtadienis laisvalaikis, pagausėjimas šeimos laisvalaikis?
kartais nesuprantu truputį to noro dalyvauti su visai foto ne į temą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 24, 10:39)
Tik pavadinimas absoliučiai nevykęs  schmoll.gif Galėjo pritempti kažką prie arklio, maždaug, anas per aukštas, tai pasibalnosiu tėtį  biggrin.gif

Pavadinimas tai joooo... Bent vientoj dviese būtų tryse, tai dar, o dabar.... Toks įspūdis, kad pirmą galvon šovusią nuvalkiotą frazę prikabino ir tiek.
Atsakyti
aš tai nematau tos foto tarp visų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 24, 11:58)
aš tai nematau tos foto tarp visų  blink.gif

Yra mazdaug per viduri nuotrauku smile.gif

Tikrai smagi, jei pavadinimo neskaitai thumbup.gif Ir tas arklys kaip itariai ziuri ka cia isdarineja biggrin.gif
Atsakyti