Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

QUOTE(Keit @ 2010 05 26, 21:13)
Priminė Nemirsetą ir pajūrį. Ach kaip pasiilgau. Greičiau šilti orai ateitų ir mes skubėsim į nuostabiąją ramiąją Nemirsetą  wub.gif Nors pati foto kaip konkursui gal ir nelabai - kažko trūksta
user posted image

Pasigyrėte, ir vis vien dalyvaujate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 27, 15:16)
Pasigyrėte, ir vis vien dalyvaujate?[/url]  g.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 05 27, 15:12)
O prie ko cia mama ir tete? Seima nebutinai privalo tureti vaiku....
Negi nevaisinga  pora negali buti seima?

Whatever paskaičiau Rustės surašytas kombinacijas 1-oje žinutėje wink.gif
Be abejo gali ir būna. Jei jau pasirenka būt šeima, o ne tai, kad "pagal visuomenėj priimtas nuostatas mes nenorime būti šeima, bet visuomenė vis tiek mus turi laikyt šeima, nes mes patys taip manome". biggrin.gif Vat ir mąstyk su kožna porele susidūręs "šeima" jie ar ne.
O beje šeima save gali laikyt ir homoseksualios poros ar ne? Būtų įdomu ar konkurse tvirtintų ?bigsmile.gif
Man rėmėjų kriterijai kas šiame konkurse laikoma šeima įdomu, ne kažkokia foruminė platesnė diskusija (tam yra temos kituose skyreliuose).
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 27, 16:16)

blink.gif be komentaru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euguteee: 27 gegužės 2010 - 15:04
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 27, 14:16)

jus dar karta perskatykite komentara aaatidziaaaai smile.gif
komentaras zmogaus, kuris prisimine Nemirseta, koks cia pasigyrimas ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2010 05 27, 17:24)
jus dar karta perskatykite komentara aaatidziaaaai  smile.gif
komentaras zmogaus, kuris prisimine Nemirseta, koks cia pasigyrimas ?  doh.gif

drinks_cheers.gif tame ir esme kad jau nezino prie ko cia prisikabint...zodziu be komentaaaruuuu... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2010 05 27, 16:24)
jus dar karta perskatykite komentara aaatidziaaaai  smile.gif
komentaras zmogaus, kuris prisimine Nemirseta, koks cia pasigyrimas ?  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif Tiksliai biggrin.gif Nebuvau pastebėjusi šios foto konkurse, tad pagalvojau, kad narė įkėlė savo pasirodyti ir pasidalinti prisiminimais šioje temoje, nes, jos manymu, konkursui foto nelabai tinkama lotuliukas.gif O paskui pamačiau ir konkurse, tad pamaniau, kad visgi sugalvojo sudalyvauti blush2.gif
Atsakyti
Rustė manau patikrins tas visas Nemirsetas, nes čia žinot, visaip būna toje mūsų numylėtoje SM-amoje biggrin.gif
Atsakyti

Na foto ne mano, tiesiog sukėlė malonius prisiminimus. Ir bus įdomu po konkurso sužinot kokia čia vieta. Gal tikrai Nemirseta?
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 27, 16:45)
Rustė manau patikrins tas visas Nemirsetas, nes čia žinot, visaip būna toje mūsų numylėtoje SM-amoje biggrin.gif

Jei jau būtų mano ar draugių tai būčiau labiau nuotrauką pagyrusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 27, 12:14)
uj, sumaišiau, panašūs pavadinimai unsure.gif

http://www.supermama...p...&phid=20537

tuomet tai tas netinka schmoll.gif prie ko kolektyvas, jei skrenda tik vaikas? ax.gif va taip ir klaidina, šiai foto, tai tiktų tas pavadinimas ax.gif

nu jo man irgi pavadinimas ydomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 27, 13:05)
tik man ji durnai įrėminta unsure.gif

autorė až man papasakojo, kad foto daryta per Jūros šventę, atseit senoviniu fotoaparatu, realiai buvo šiuolaikinis senovinio aparato dėžėje, todėl ir gavosi toks "rėmelis"
QUOTE(Alexso @ 2010 05 27, 14:06)
Tai, kad Ruste, aš tik pratęsiau tavo mintį. mirksiukas.gif Aš alegoriškai apie save gi kalbėjau. biggrin.gif Mano nuotraukose daugiau vyras ir vaikai, o manęs labai mažai. doh.gif Tiesiog labai daug pasisakymų, kad šeima tik vyras ir vaikai - tai jau negerai. blink.gif Tai jau juokinga. doh.gif  Aš asmeniškai labai mėgstu leisti laisvalaikį su šeima ir tuo pačiu fotografuoti. Bet statyvo nesitampau su savim, kad galėtume visi kartu nusifotografuoti, t.y. įsiamžinti, kaip mes visi kartu smagiai leidžiam laisvalaikį. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O profesionalai, fotografuojantys mano šeimą laisvalaikiu, man per brangus malonumas. tongue.gif

va būtent wink.gif
smile.gif+2010 05 27, 15:06-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 27, 15:06)
o  beje tai taip išeina , kad pagal konkurso taisykles kiekviena porelė laikoma mama ir tėte?  Maždaug nusifotkini su broio vaikais ir prirašai - "vistiek mano mylimiausi vaikai" ir tinka? Ar ten reikia numanyt, kad laukiasi?

Kabinėjuos kabinėjuos  biggrin.gif , bet vis tik įdomu būtų pamatyt atsakymus.

nea, pora nebūtinai šeima, bet yra ir neįteisinusių oficialiai savo santykių, o ir gyvena kartu ir vaikų turi.

čia ne jos foto, tik komentaras.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 05 27, 17:28)
nea, pora nebūtinai šeima, bet yra ir neįteisinusių oficialiai savo santykių, o ir gyvena kartu ir vaikų turi.

Mes žinom kas kaip gyvena. Aš klausiau ar anot konkurso organizatorių tai laikoma šeima? Kas ko turi ar neturi iš tos foto nesimato.
Tiksliau - ar konkurso organizatoriai šeima supranta (t.y. kas anot jų tinka konkursui?) visus kurie save laiko šeima? Nes, pasikartosiu šeima save laikyt gali ir netradicinės lyt. orientacijos žmonės. Ar tokias tvirtintumėte?
Štai tai domino.

Kol kas iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 gegužės 2010 - 16:38