Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

smile.gif+2010 05 27, 17:36-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 27, 17:36)
Mes žinom kas kaip gyvena. Aš klausiau ar anot konkurso organizatorių tai laikoma šeima? Kas ko turi ar neturi iš tos foto nesimato.
Tiksliau - ar konkurso organizatoriai šeima supranta (t.y. kas anot jų tinka konkursui?) visus kurie save laiko šeima? Nes, pasikartosiu šeima save laikyt gali ir netradicinės lyt. orientacijos žmonės. Ar tokias tvirtintumėte?
Štai tai domino.

Kol kas iki.

matai, nėra patvirtinimų, kad ir kiti žmonės dalyvaujantys yra šeima, santuokos liudijimų mes gi nereikalaujame smile.gif
Atsakyti
:]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 gegužės 2010 - 16:51
Kol kas man gražiausios nuotraukos šios:

user posted image
user posted image
user posted image

Labiausiai nepatiko iš serijos - 'sustojam, išsirykiuojam, nusifotkinam, 'džiaugiamės vasara'. Tokias nuotraukas - tik į asmeninį albumą schmoll.gif

Prajuokino šita
user posted image
Tiksliau pavadinimas - Iškyla su skrynia smile.gif - kur gi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 05 27, 19:43)
Labiausiai nepatiko iš serijos - 'sustojam, išsirykiuojam, nusifotkinam, 'džiaugiamės vasara'. Tokias nuotraukas - tik į asmeninį albumą  schmoll.gif

Prajuokino šita
user posted image
Tiksliau pavadinimas - Iškyla su skrynia smile.gif - kur gi ne  lotuliukas.gif

Vajė kokių kompleksuotų žmonių čia pilna doh.gif
Nesistebiu kad dauguma foto konkursuose dalyvauja tik po vieną kartą, įdeda žmonės nuoširdžią foto ir už tai būna išjuokti ala matai kodėl ne veiksme, ala kodėl "meluoja" rašydami pavadinimus ir t.t. doh.gif Pasigėdykit ir savo kompleksus pasilaikykit sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 05 19, 08:03)
Pamačiau ir pasakiau sau WOWWWWWWWWWW!!!...  Visom prasmėm. bigsmile.gif  wub.gif

user posted image

Dingo nuotrauka...labai gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 05 27, 21:31)
Dingo nuotrauka...labai gaila... verysad.gif

narė ją pakeitė kita
Atsakyti
Vienas mano balsas čia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 00:03)
tik jai mamos nebutu,atrodytu naturaliau, kad is tikruju supa tetis  ax.gif

Man ir taip atrodo, kad tėtis supa vaiką iš tikrųjų....juk nebūtinai reikia vaiką ratu supti...gal čia puslankiu vaikutį siūbuoja, o tam mama tikrai nemaišo...man patinka ši foto, jos nuotaika, gyvos emocijos...bent jau man šis kadras atrodo natūralus...
O tokie komentarai man keisti atrodo...na toks smulkmeniškumas ir ieškojimas prie ko prikibti man labai panašu į norą sumenkinti konkurentų nuotrauką...
Atsakyti
QUOTE(FaR-OuTeR @ 2010 05 27, 18:34)
Vajė kokių kompleksuotų žmonių čia pilna  doh.gif
Nesistebiu kad dauguma foto konkursuose dalyvauja tik po vieną kartą, įdeda žmonės nuoširdžią foto ir už tai būna išjuokti ala matai kodėl ne veiksme, ala kodėl "meluoja" rašydami pavadinimus ir t.t. doh.gif Pasigėdykit ir savo kompleksus pasilaikykit sau  mirksiukas.gif

Kokie dar kompleksai? biggrin.gif

Na jūs man nuoširdžiai pasakykite - ar jums įdomu žiūrėti į šią nuotrauką? ar manote, kad ji tinka tokiam konkursui? kas joje įdomaus/kabinančio akį? ar bent ką nors pasako apie šios šeimos laisvalaikį?

user posted image

(nuotrauka parinkta visai atsitiktinai, paėmiau viena iš 'sustojom, nusifotografavom')
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 05 28, 00:17)

Na jūs man nuoširdžiai pasakykite - ar jums įdomu žiūrėti į šią nuotrauką? ar manote, kad ji tinka tokiam konkursui? kas joje įdomaus/kabinančio akį? ar bent ką nors pasako apie šios šeimos laisvalaikį?

Na kaip suprantu is kai kuriu komentaru, kad atsiranda zmoniu kam idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 05 28, 00:10)
Man ir taip atrodo, kad tėtis supa vaiką iš tikrųjų....juk nebūtinai reikia vaiką ratu supti...gal čia puslankiu vaikutį siūbuoja, o tam mama tikrai nemaišo...man patinka ši foto, jos nuotaika, gyvos emocijos...bent jau man šis kadras atrodo natūralus...
O tokie komentarai man keisti atrodo...na toks smulkmeniškumas ir ieškojimas prie ko prikibti man labai panašu į norą sumenkinti konkurentų nuotrauką...

nu gal jau uztenka,kiek zmoniu tiek nuomoniu
kazkam naturalu,kazkam ne

QUOTE(c-girl @ 2010 05 28, 00:33)
Na kaip suprantu is kai kuriu komentaru, kad atsiranda zmoniu kam idomu biggrin.gif

man irgi ,taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 05 28, 02:17)
Kokie dar kompleksai?  biggrin.gif

user posted image

(nuotrauka parinkta visai atsitiktinai, paėmiau viena iš 'sustojom, nusifotografavom')

Na jeigu jau cia prikibot...tai tada ir galima prisikabint prie foto skrendam....Ten irgi nematau laisvalaikio...Koks ten laisvalaikis?Skraidyt....beje irgi ten pozuota...tik neziuri i objektiva...Is kokios fotosesijos nuotrauka...

Taip kad vieniems ten laisvalaikys,kitiems skraidom laisvalaikys....Tai cia kiekvienoj foto galima ieskot adatos siene...O ar reikia to?
As pvz dabar isitikinus...kad autorei tos foto nemalonu buvo,kad jos foto taip pakritikavo.
Atsakyti