Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

QUOTE(c-girl @ 2010 06 03, 23:18)
Man ta nuotrauka su mociute irgi smagi. Juk nieko nesimtao ten...ir tikekimes mociute pati zino, kad dalyvauja smile.gif

smagi liniuotė. Sveikinu
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 03, 22:22)
smagi liniuotė. Sveikinu

Nu cia ne i tema biggrin.gif Bet aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 03, 23:15)
nu va,o man pasirodė,kad vln. Į burbuliatorius ateina žymiai daugiau su fotoaparatais nei su burbulais.

Meduota, aš nors ne Vilniuj, bet einu ir su fotoaparatu ir su burbulais. Viens kitam nemaišo. Fotografuojančių visur būna nemažai, nes užfiksuoti vaizdai būna labai smagūs ir gyvi. O Vilniuj didelių tikrai būna, nuo Vilniaus tas užkratas ir prasidėjo. To renginio pirminiai iniciatoriai (Julius Narkūnas ir ir Jekaterina Lavrinec) patys yra Vilniuje, jie tuos didelius tikrai daro ir mielai su kitais dalinasi. Tiesa mano foto buvo iš nei jokio ne burbuliatoriaus - daug kur juos pernai pūtėm. Kad ir pas močiutę kieme. Užkabina kai pradedi :]

Labanaktis :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 birželio 2010 - 22:59
kazkaip pasiziurejau as tuos konkursus - na visiskai neidomu - daugelis nuotrauku photoshopintos, dalis profesionaliu susimaise su buitinemis - kazkaip ne i tema ir tiek organizuoti tokius konkursus, kur matai tobulai suvaidintas schenas, isprovokuotas sypsenas.. Kiek teko matyti kituose portaluose, ne supermamos, konkursuose laukiamos tik naturalios, neprofesionalios ir photoshopu nepadailintos foto - taip tikrai zymiai idomiau!
Atsakyti
Taip taip, aš jums pritariu, kokybė yra labai didelis tūkumas...bet ką daryt tiem kurie moka fotkint bisk bisk geriau a? Leist dėt tik tai ką mobiliaku sufotkina, kad netyč kokybė nepasimatytų?
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 06 03, 23:35)
kazkaip pasiziurejau as tuos konkursus - na visiskai neidomu - daugelis nuotrauku photoshopintos, dalis profesionaliu susimaise su buitinemis - kazkaip ne i tema ir tiek organizuoti tokius konkursus, kur matai tobulai suvaidintas schenas, isprovokuotas sypsenas.. Kiek teko matyti kituose portaluose, ne supermamos, konkursuose laukiamos tik naturalios, neprofesionalios ir photoshopu nepadailintos foto - taip tikrai zymiai idomiau!

jei tokios minetos nuotraukos neidomios tai ir balsuot uz jas nereikia, paziuri kaip i paroda ir aciu.
Jei scena pasak pacios yra tobulai suvaidinta, tai vadinasi ji toli grazu netobula, jei jau pastebeta, kad suvaidinta lotuliukas.gif
nelabai suprantu nuogastavimu,
taip gaunasi, kad jei tarkim as moku fotografuoti siek tiek geriau uz eilini megeja, tai as neturiu teises dalyvaut mamu konkursuose? idomi diskriminacija butu g.gif , ir gal as saves nelaikau profesionale, bet kitiems mano foto pasirodys "perprofesionalios" dalyvauti? kokiais kriterijais remiantis butu atrenkamos foto?
Atsakyti
is visu pasisakymu man irgi labiausiai patiko Cgirl liniuote biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 06 04, 00:35)

Įdomus požiūris... čia tikrai nemažai puikiai fotografuojančių mamyčių, kartais neprasčiau už save vadinančius profesionalais, bet jos toli gražu nemano esančios tokios ir pinigėlių iš to neuždirbančios unsure.gif tai jom neva jau būtų negalima dalyvauti, nesąmonė būtų visiška.
Juk dabar bene kas trečias turi veidrodinį aparatą, kaip juo moka naudotis taip, betkokiu atveju tokios nuotraukos skirsis nuo muilinuku padarytų nuotraukų. Tai nebegalima ir tokių aparatų naudot? Na tikrai keistas ir diskriminuojantis požiūris. Tipo domiesi fotografija ir moki gražiai fotografuot - nėr ko tau dalyvaut schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 04 birželio 2010 - 08:14
QUOTE(žiog(ien)ė @ 2010 06 04, 08:04)
is visu pasisakymu man irgi labiausiai patiko Cgirl liniuote  biggrin.gif  4u.gif

ziogiene nesijuokti prasom biggrin.gif
p.s. pas mane, kaip ir pas tave- 3 berniukai, ketvirtas irgi atkeliauja bernas... lotuliukas.gif

Sutinku su Pupeliuku ir she drinks_cheers.gif Ir beje ne pirmas toks komentaras SM konkursu istorijoj...cia is nuoskaudos turbut ax.gif
Atsakyti
C-girl, bet man super esi thumbup.gif , tokio shaunumo sheimynele, didelis turtas thumbup.gif
as tai bailiuke net antram ryztis doh.gif isivaizduoju, kad kitamet tokiam konkurse pajamtum iskart pirma vieta, vien del tokio grazaus kolektyvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 06 04, 09:23)

p.s. pas mane, kaip ir pas tave- 3 berniukai, ketvirtas irgi atkeliauja bernas... lotuliukas.gif

Kaip fainai wub.gif Dideliausi sveikinimai!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 06 04, 09:23)
ziogiene nesijuokti prasom biggrin.gif

Sutinku su Pupeliuku ir she drinks_cheers.gif  Ir beje ne pirmas toks komentaras SM konkursu istorijoj...cia is nuoskaudos turbut ax.gif

ech, tikejaus kad mergaite ax.gif kcakant butum ir man vilti iziebusi lotuliukas.gif
Atsakyti