QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 19:41)
as dabar kaip tik UT aloe sampunu plaunu

(beje, kai po jo dabar naudoju sante kondicionieriu, galvoju, kad visai geras tas UT sampunas

)
jie ne tik purus, jie sausi kazkokie..
kokoso aleiju seniai naudojau, reikes uzsideti sekanti karta
pasiskaitysiu apie fitokeratinus
aha, daziausi kai lt buvau (pries 5 men), tai dabar ziauriai ta spalva nubegus, o patys plaukai tokie sviesus, negrazus.. tikrai, jauciu tas dazymas irgi pasausino
pasisiaust, tai man atrodo, labai lengva

pabandyk aloe ar zoles. po aloe ar indisku zoliu as isvis kaip liutas, va
(o tai jei trumpi plaukai butu, tai kaip atrodyciau?

)
tik kad as ieskau, kas duotu priesinga efekta
Mano tai sviesinti del to sausi galai. Ir manau, kad tu teisi, sampunas nera pats geriausias, bet vis vien kaip nors sunaudosiu
Ir as noreciau silkiniu, svelniu, blizganciu (lyg ir nieko, bet negana ir negana, noriu ideliu plauku

)
QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 19:42)
Ta ir as pastebiu, isimtinai tik saknis trenku sampunu, bet galiukams pakanka ir nubegancio sampuno, tikrai pasausina galus
(bet as konicionieriaus galiam sakyti ir nenaudoju, taip kad pati kalta
) norejau tik pasakyti, kad man irgi tas pats galioja. gal kondicionierius per silpnas? mano plaukai silpni, tai reikia stipresniu priemoniu, intensyviau veikianciu. o turincioms normalius plaukus kiek pastebiu ir silpnos priemones super efekta duoda (nes nera ka ten taisyti

)
jau i kirpykla reiktu eiti, bet vis norisi ta ilgi islaikyti, tai kiek galiu, tiek tempiu
As kondicionieriaus negailiu, pas mane kondicionierius naudojas greiciau nei sampunas
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 19:54)
o bandei CWC?

(t.y. del kondic ant galu pries sampuna)
as bandziau Dr Organic sampuna ir kondic. normalus sampunas, kondic kazkoks per mazai drekinantis

man po jos dantys jautrus pasidare
Siandien isbandziau, kai isdzius pasakysiu ar yra skirtumas
Praejusi karta blizginau akytes i Dr Organic, bet kazkas uzkliuvo ir nepirkau
Opapa