Įkraunama...
Įkraunama...

Ko neverta daryti?

QUOTE(Melion @ 2013 11 16, 14:34)
Nebepirkčiau stiklinio dujinės paviršiaus (įmontuojamo į stalviršį), imčiau turbūt kokį tą metalinį pilką ar kažką panašaus, nes juodo stiklo švariai ir tobulai išvalyti neįmanoma, o valyti privalu kiekvieną dieną.. žodžiu tragedija  biggrin.gif

o man patinka, nuvalius su visokiais dujiniu valikliais, isblizginu su paprasciausiu langu valikliu, nelieka dryziu, spindi tiesiog. turejau metalini, tai eina peklon, kol atsveisdavau jei kas prikepdavo doh.gif
o ir susibraizydavo mygom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melion @ 2013 11 16, 13:34)
Nebepirkčiau stiklinio dujinės paviršiaus (įmontuojamo į stalviršį), imčiau turbūt kokį tą metalinį pilką ar kažką panašaus, nes juodo stiklo švariai ir tobulai išvalyti neįmanoma, o valyti privalu kiekvieną dieną.. žodžiu tragedija  biggrin.gif

Pas mane juodas stiklinis dujinis. Nuvalyti svariai tikrai iamanoma, ta jau net mano vyras gerai padaryti ismoko lotuliukas.gif bet, kad ant jo labiau visi nesvarumai ir dulkes matosi, tai sutinku.
Metalinis vargu ar geriau, stiklas valosi lengviau, mano nuomone, stiklinis baltas (jei tinka interjere) pats geriausias pasirinkimas butu. Valosi lengvai ir dulkes ar ruozai ant jo nesimato taip, kaip ant juodo.
Atsakyti

QUOTE(gitulia @ 2013 11 16, 18:30)
Pas mane juodas stiklinis dujinis.

O kaip jūs valote tada? 4u.gif
Atsakyti
Jei yra riebalu pritaskyta, tai pirma nuvalau su virtuvine sluoste (tokia ale kempinine, vileda) ir indu plovikliu, tada pervalau su dregna spec. langu sluoste, o jei tik nudulkejus (ne del negaminimo lotuliukas.gif o siaip juodas stiklas labai greitai dulkes traukia), tai tik dregna langu sluoste.
Atsakyti
As dujine virykle valau su Higejos chemija - pora min uztepus reikia palaikyti ir kaip per reklama visa purva su kempine nuvalau be vargo. Kainuoja tik kelis litus! Tik negalima valyti chromuoto pavirsiaus nes "nuvalgys" chroma... vistiek kai nusipirkau buvau labai maloniai nustebinta veikimu:-)
Atsakyti
Kaip tik dabar nusipirkom nauja buta ir ji remontuojames todel irgi su vyru mastem kokiu klaidu nekartot smile.gif
pagrindines butu tokios:
nesirinksiu stiklinio zurnalinio staliuko, tik medinis arba is plokstes, labai jau sunku valyt o ir stiklas pasibraize.
vonios spintele tik pilnai uzdara, labai apdulkdavo priemones .
tik imuontuojamas i spintele gartraukis, labai sunku riebalus susimaisiusius su dulkem nuvalyt.
jokiu tamsiu plyteliu, turejom tamsiai rudas tai kiekvinas trupiniukas is tolo sviete, dabar rinkomes pilksvai kremines margas ir siules darysim ne baltas.
sofos apmusala irgi rinkomes tamsesni nes suo miega ant sofos.
nesirinkciau vienspalvio sviesaus stalvirsio.

Ka kartociau:
sienines spintos wub.gif
stiklas tarp virtuves spinteliu thumbup.gif super lengvai valosi
blizgus virtuves fasadai thumbup.gif
plaunami sienu dazai thumbup.gif
medines grindys wub.gif
Atsakyti
kodel sunku valyti stiklini kavos staliuka? g.gif valau su langu valikliu ir popieriniu ranksluosciu smile.gif ko nedarysiu, tai nesigaminsiu baldus pas gimines, pazystamus.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2013 12 04, 12:30)
kodel sunku valyti stiklini kavos staliuka? g.gif  valau su langu valikliu ir popieriniu ranksluosciu smile.gif  ko nedarysiu, tai nesigaminsiu baldus pas gimines, pazystamus.. schmoll.gif

Dėl staliuko pritariu, kad nesirinkčiau stiklinio ir aš. Valytis tai valosi, bet kiek dažnai jį reikia valyti, nes nusipeckioja, ir kruopščiai blush2.gif be to braižosi, pvz. patraukus lėkštutę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 12 04, 13:05)
Dėl staliuko pritariu, kad nesirinkčiau stiklinio ir aš. Valytis tai valosi, bet kiek dažnai jį reikia valyti, nes nusipeckioja, ir kruopščiai  blush2.gif be to braižosi, pvz. patraukus lėkštutę  schmoll.gif

ai man tai nesunku kasdiena pavalyt, kiek ten trunka smile.gif
o va kai kazka padet ant jo reikia, dazniausiai tai buna, kai sveciai ateina, tada grieztai naudoju serveteles...saugau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2013 12 04, 14:25)
ai man tai nesunku kasdiena pavalyt, kiek ten trunka smile.gif
o va kai kazka padet ant jo reikia, dazniausiai tai buna, kai sveciai ateina, tada grieztai naudoju serveteles...saugau smile.gif

na kai pas mane nedidukai vaikai labai mėgsta prie to staliuko tai piešti, tai valgyti, tai žaisti, tai ne kart ir ne du dienoj pavalyt tenka doh.gif ir servetėles kaišiot aš ne mėgėja. Vnž. stikliniai staliukai ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2013 12 04, 15:29)
na kai pas mane nedidukai vaikai labai mėgsta prie to staliuko tai piešti, tai valgyti, tai žaisti, tai ne kart ir ne du dienoj pavalyt tenka  doh.gif  ir servetėles kaišiot aš ne mėgėja. Vnž. stikliniai staliukai ne man smile.gif

O man ir grozio ne kazka jie turi.. Toks ofisu priimamuju baldas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 15:12)
O man ir grozio ne kazka jie turi.. Toks ofisu priimamuju baldas.

o man grazu, jei grazus staliukas smile.gif
ir su ofisu nesirisa, gal kad nesu macius ofise stiklinio staliuku... g.gif
Atsakyti