Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 16:12)
sveikos merginos  smile.gif kaip šiandien laikotės?
aš tai neblogai visai, pasportavau valandą ir kolkas sveikai bei nedaug valgiau, kaip norėčiau, kad taip visada būtų  doh.gif

Sveikutė, smagu, jog šiandien tau sekasi wub.gif Išlaikyk šią dieną gerą, tuomet ir ryt nesinorės griauti tos savijautos 4u.gif
Aš tai grįžus po lietuvių egzo. Į tenisą galėjau varyti, bet neprisiverčiau... Prisiėdžiau, vėmiau, o dabar mama grįžo - prinešė ledų, sausainių, valgau ir bloga natūraliai, tik kad vemt negaliu... Apetitas dingęs, bet per prievartą grūduosi, nenormalizmas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 05 31, 16:23)
Sveikutė, smagu, jog šiandien tau sekasi  wub.gif  Išlaikyk šią dieną gerą, tuomet ir ryt nesinorės griauti tos savijautos  4u.gif
Aš tai grįžus po lietuvių egzo. Į tenisą galėjau varyti, bet neprisiverčiau... Prisiėdžiau, vėmiau, o dabar mama grįžo - prinešė ledų, sausainių, valgau ir bloga natūraliai, tik kad vemt negaliu... Apetitas dingęs, bet per prievartą grūduosi, nenormalizmas...  doh.gif

ačiū už palaikymą, stengsiuos 4u.gif
na ir kaip egzaminas? kaip jautiesi parašiusi? kieno interpretaciją rašyt pasirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 16:28)
ačiū už palaikymą, stengsiuos  4u.gif
na ir kaip egzaminas? kaip jautiesi parašiusi? kieno interpretaciją rašyt pasirinkai?  bigsmile.gif

Egzaminas keistas smile.gif Ne interpretaciją rašiau, o rašinį, tema: Ar žmogus gali rinktis ir yra atsakingas už savo veiksmus? Tik suvokimas keistokas buvo, kažkoks suktas. Bet visumoj džiaugiuosi, kad pagaliau su lietuvių baigta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 05 31, 16:50)
Egzaminas keistas  smile.gif  Ne interpretaciją rašiau, o rašinį, tema: Ar žmogus gali rinktis ir yra atsakingas už savo veiksmus?  Tik suvokimas keistokas buvo, kažkoks suktas. Bet visumoj džiaugiuosi, kad pagaliau su lietuvių baigta.  biggrin.gif

šaunuolė, manau gerą rašinį sunkiau parašyti nei interpretaciją thumbup.gif
mano irgi mama megėja pripirkti skanumynų, džiaugiuos, kad jau atskirai gyvenu, nes man išvis galas būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 16:54)
šaunuolė, manau gerą rašinį sunkiau parašyti nei interpretaciją thumbup.gif
mano irgi mama megėja pripirkti skanumynų, džiaugiuos, kad jau atskirai gyvenu, nes man išvis galas būtų  doh.gif

Tikiuosi grįš mano gebėjimas atsispirti negeram maistui doh.gif Arba išvykus mokytis susigrąžinsiu savo svorį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 05 31, 17:01)
Tikiuosi grįš mano gebėjimas atsispirti negeram maistui  doh.gif  Arba išvykus mokytis susigrąžinsiu savo svorį  wub.gif

aš tokio sugebėjimo niekada neturėjau, jei turiu kažką skanaus - tai riekia suvalgyti, ilgai neužsibūna schmoll.gif tad stengiuosi neturėt namie daug maisto, o turimas kad būtų kuo liesesnis, mažai kcal turintis
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 14:12)
sveikos merginos  smile.gif kaip šiandien laikotės?
aš tai neblogai visai, pasportavau valandą ir kolkas sveikai bei nedaug valgiau, kaip norėčiau, kad taip visada būtų  doh.gif

As tai kartais bijau, kad neuzeitu edimo periodas, na, ta prasme kai viskas buna dzin, kai nieks nerupi, tenori paslikai lovoj gulet ir ryt, kai erzina viskas pasaulyje. Tada pora menesiu tokio gyvenimo prideda +10 kg

Vakar istempiau MB i kina "Sex and the city2" paziureti, o jis mane po kino ikalbejo po didele pica pasiimti namo, dar bandziau priestaraut, bet jau planavau, kad uzbaigsiu viska tualete. Ir ka, prakeikiau save, nes niekaip negalejau issivemt. Kita karta pagalvosiu pries rydama, kad neviskas visada pagal plana einasi.
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 18:00)
Vakar istempiau MB i kina "Sex and the city2" paziureti, o jis mane po kino ikalbejo po didele pica pasiimti namo, dar bandziau priestaraut, bet jau planavau, kad uzbaigsiu viska tualete. Ir ka, prakeikiau save, nes niekaip negalejau issivemt. Kita karta pagalvosiu pries rydama, kad neviskas visada pagal plana einasi.

man nuo dazno vemimo taip buna, kad nebeiseina issivemt, o jei bent po keliu dienu pertraukos tai labai lengvai..

kaip filmas? ar verta eiti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 18:05)
man nuo dazno vemimo taip buna, kad nebeiseina issivemt, o jei bent po keliu dienu pertraukos tai labai lengvai..

Kaip įdomiai g.gif Man visada išeina, nuo dažnumo nepriklauso kažkaip doh.gif Na nebent kažką labai jau sausai užvalgau...
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 05 31, 18:06)
Kaip įdomiai  g.gif  Man visada išeina, nuo dažnumo nepriklauso kažkaip  doh.gif Na nebent kažką labai jau sausai užvalgau...

nežinau ar dera čia sakyt taip, kad pasisekė tau šiuo klausimu doh.gif man dažnai neišeina, tada išvis labai pikta būna, kad tiek prisivalgei, pajudėt jau sunkia gali, o išvemt irgi neišeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 16:05)
kaip filmas? ar verta eiti?  ax.gif

Labai fainas, jei jau MB sake, kad visai nieko
tai reiskia verta biggrin.gif
QUOTE(grasshopper @ 2010 05 31, 16:13)
nežinau ar dera čia sakyt taip, kad pasisekė tau šiuo klausimu  doh.gif man dažnai neišeina, tada išvis labai pikta būna, kad tiek prisivalgei, pajudėt jau sunkia gali, o išvemt irgi neišeina  verysad.gif

Nedera, nedera.. Cia reiktu daugiau pozityvo, kartais atrodo, kad merginos nelabai sveikt nori unsure.gif bet juk reikia tiketis tik geru dalyku is ateities mirksiukas.gif

noriuzako ar galesi man atsiusti VSC planeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Stela *: 31 gegužės 2010 - 18:10
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 19:06)
Nedera, nedera.. Cia reiktu daugiau pozityvo, kartais atrodo, kad merginos nelabai sveikt nori  unsure.gif bet juk reikia tiketis tik geru dalyku is ateities  mirksiukas.gif

Bet, kad ir kaip baisu tai suvokti, taip ir yra. Aš nežinau ar čia tokia ligos specifika, bet aš nenoriu pasveikti. Aš noriu tik atsikratyti bulimijos, bet ir toliau mesti svorį. Kažkokia nesąmonė, apsėstos mintys... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 19:06)

noriuzako ar galesi man atsiusti VSC planeli?

Atsiųsk į až el.pašto adresą - atsiųsiu smile.gif
Atsakyti